After work

Godmorgon :) då va de äntligen fredag och jag är så grymt trött att jag knappt vet var jag ska ta vägen. Igår va de after work med jobbet, väldigt måste jag säga och fick mig en hel del skratt! Kommer sakna de gänget när min tid är slut där /:. 
Vi va färdiga rätt tidigt på marina plaza där vi käkade o drack vin ;) jag blev rätt mycket på lyset haha. Kroppen måste varit känslig för jag brukar inte vara så känslig. 
Avslutade kvällen med trevligt sällskap och sen Bädda jag ner mig efter en bra dags arbete :) nog aldrig somnat så snabbt.. Fått en del att fundera på, ska de va så här bra? Så här bortskämt och bara helt felfritt? Så enkelt.. Hmm vågar jag detta igen, tror nog inte de. 

Ha en bra dag <3 

Fick dessa fina rosorna igår  <3 

Work

Godmorgon :) sitter på bussen till jobb nu, är helt slut idag. Två dagar kvar sen är de helg, ska bli skönt att vila lite. Dock fullbokad så blir inte mkt vila haha. Träningen är fortfarande i full rulle tack o lov, rädd att de kommer en dag när jag tappar den ;) men gör mitt bästa för att de inte ska hända hittills. Blir massa prioriteringar och dagarna ser nästan likadana ut. Men det är värt de i slutändan.... 
Idag är de ju så klart jobb sen när jag kommer hem mötts jag upp av Max som lovat att ta död på mig på gymmet haha xD ska bli roligt att se hur mkt han tänkt köra med mig!  För er som inte vet är Max en kompis som hjälpt mig sjukt mkt med träningen och även lite med kosten för att jag ska nå bästa resultat. Jag bara läääängtar nu tills jag slutar :D idag ska de köttas haha. 

Ha en bra dag ;) 
Pussssssss 



Sorry

Fy vad dålig jag varit här inne på sistone, men träningen tar upp mycket tid och har haft mycket annat att göra också. 
Iallafall så kan jag väl sumera veckan med en massa bilder ;).. 
Denna helgen har varit mycket bra, min älskade vän Sandra gifte sig :D helt underbart bröllop va de, hon fick sitt vinterbröllop <3 blev verkligen rörd av hela alltet igår och detta är något jag verkligen tror på. Är inte många förhållanden eller äktenskap som jag tror på idag men deras är äkta, de finns inga tvivel! :) bilder kommer nedan. 

I fredes tog jag en egen lite dag för mig själv, gick i stan och hittade världens fynd! Klänningen jag har på bilden från bröllopet kostade mig 50:- inne på hm. Och även jeans skjortan som jag visar betala jag 50:- för haha kändes som jag rånade affärerna xD ibland gör man fynd. Här kommer dem : 


Bröllopet:

Vi tre har hållt ihop sjukt länge nu, känns jätte konstigt att vi blivit vuxna för när vi ses blir vi fjorton igen :) kommer alltid älska mina fina töser <3 






Träning: 








Hade Oscar här ikväll, kollade film o snackade en massa :) känns bra att träffat lite nytt folk. De behövs. Nä Nu tänkte jag bädda ner mig för de är ännu en vecka på mottagningen och sen en fullspäckad helg :) inte mycket ledig tid numera hihi. 
Godnatt <3


Monday

Första dagen avklarad denna veckan :) va ett riktigt grymt pass på gymmet idag, va fullständigt genomsvettig och testade nya övningar på appen, den är verkligen skit bra. Lär inte kunna gå imorgon för idag va de benen och rumpan som fick stryk haha. 
Idag är första dagen jag bytte ut mina "vanliga mellanmål" till proteinpulver och morötter ;) de har gått bra, bättre än jag förväntade mig. Undvek tillomed kaffe så idag har jag enbart druckit vatten och mjölk. Happy girl!! Får se om De gör någon verkan ;). 

Imorgon blir de ombyte på jobb o köra ett pass direkt när jag slutar. Rebecca kommer o lämnar Vincent så ska jag passa han ngn timmen medans dem kollar bio :) ska bli mysigt med lite bebis mys eller ja han e snart ingen bebis hihi Lill killen fyller ju snart 1 år!!! <3 

Nu blir de sängen i hopp om att jag kommer ur sängen imorgon ;) 
Godnatt! <3



SoRrY

Haha godmorgon! har märkt att ibland skriver jag som en kratta här inne! Ni får ursäkta för de men har ingen dator så blir att jag skriver på mobilen ;) den ändrar lite som den själv vill också! hihi..
Är på jobb nu och snart öppnar vi, är så jäkla seg idag och ser inte fram emot en ny jobb vecka haha, hur hemskt de än låter och hur mkt jag än älskar mitt liv så orkar jag inte denna veckan. Men jag gör de ändå ;) för jag skiter inte pengar.
Idag blir de träning efter jobb och bara ta de allmänt lugnt, lär nog vara seg efter en dag som denna.

Ha en bra dag pussssss <3

...

Är helt död efter gym passet idag. Tog tjock tröja på mig också så svettades som aldrig förr Haha, får nog använda de framöver så händer de kanske Lite grejer. Körde även rygg och mage så de lär kännas imorgon hoppas jag..

Va duktig och gjorde moussaka idag, mkt gott blev de och mångastlådor för den delen... Imorgon börjar jag på liten diet, inget socker kolhydrater eller liknande. Blir protein till mellanmål och middag/lunch m  keso och makrill, kommer även dricka endast citron vatten :) får se hur länge jag klarar mig hihi vill hålla mig tills nästa måndag men blir svårt för ska på bröllop. Men får se. 

Godnatt <3 



<3




...

Vaknade 07 av världens ryggvärk. Har nog legat fel inatt så sitter och käkar lite samtidigt som jag försöker rätta ut ryggen! Lika bra att gå upp då om jag ändå är trött för imorgon är de jobb så klockan ringer tidigt ;) 
Har suttit här och tänkt en massa, bara tänkt, känner mig så jäkla ensam denna morgonen. Har gått bra med ensamheten ett bra tag nu men idag känns som en dag som kommer skita sig. Ibland tänker jag på allt som hänt dem senaste månaderna eller för den delen vad som hänt de senast året, har inte riktigt hunnit med allt i huvudet ännu. De kan vara väldigt frustrerande. 

Allt detta med Stoffe känns ibland som en dröm, något som aldrig hänt. Att jag alltid varit ensam och bott själv, förstår inte riktigt varför, ngn annan som känt så? Är inte de att jag inte saknar honom eller har glömt honom för de har jag inte, kommer aldrig göra de. Men känns konstigt att tänka på hela den situationen. Är rädd jag kanske förnekat allt den senaste tiden för att skydda mig själv, byggt upp en egen mur för att kunna gå igenom detta så smärtfritt som möjligt? Hmm. 
Ja ni ser själva vilka tankar som flyger runt i mitt huvud, och fler är dem, tänker ofta på hur många av mina vänner går framåt i sina liv. Skaffat barn, gifter sig och liknande, även om jag kommit "ngnstans" i mitt liv så känns de ändå som jag stampar på samma ställe nu som för 3 år sen. 

Nu har jag fått skriva av mig de jag behövde denna söndagsmorgon, ska dela upp tvätten och bara glo på tv innan tvättstugan kallar på mig ;) 
Puss! <3




Helg

Fy vad dålig jag varit på att blogga på sistone. Verkligen haft mycket att göra o  hålla koll på så detta har inte blivit prioritering :) 
Somnade riktigt tidigt igår och vakna kl 05 jätte pigg haha tänkte direkt hell no! Denna damen måste sova så vaknade kl 09 igen. Sov nog lite för länge för är helg slut idag, nästan samma känsla som bakfylla, så har nog haft en ordentligt tuff jobb vecka. 
Idag kom Rebecca en stund så käka vi lunch och handla en snabbis :) väldans trevligt! Sen har jag i princip suttit i soffan och glott på 6 filmer haha, inte alls gjort mkt idag. Förberett lite inför middagen imorgon, blir moussaka Jummy Jummy! Så kokade potatisen redan ikväll. Får se om man lockar över ngn på middag för är så jäkla tråkigt att äta själv. 

Imorgon står tvätten på schemat och inget mer, tänkte jag skulle vilat idag och imorgon från träningen men får nog bli ett pass imorgon för har abstinens som fan! Känner mig skyldig av att äta och sitta på röven. 
Nu ska jag sova som den kärring jag är haha ;) godnatt!! 


Förresten kan man ha denna outfit på bröllop? Har panik inte valt kläder och 1 vecka kvar tills min favorit Sandra gifter sig :D 



Happy face

Ja snart denna jobb veckan över, jobbat sen i söndes så kan konstatera att jag är sjuuuuukt trött. Har dessutom tränat röven av mig sen i tisdes, de e doxk jävligt Nice. 
Blev inga av glasögonen jag la upp utan jag hitta andra haha, beslutsångest kan man kalla de. Men får bli något av dessa nedan! Thats it!! 
Har inte hänt mkt i mitt liv dessa dagarna, har i princip, jobbat, tränat, käkat duschat och sovit haha. Roligt liv? Nja inte direkt men jag klarar mig. 

Funderar på att klippa mig lite :) vet inte hur dock, tänkte kanske skaffa lugg men pallar inte se ut som en tant. En patient igår trodde jag va 30 år :S tack för de liksom haha! Nä ingen lugg för mig, däremot vill jag ha ngn förändring hmm där har jag något att tänka på ;)

Ikväll händer de inte mkt, käka nu sen duscha :) jobb imorgon sen på kvällen tänkte jag mysa ner i soffan med en massa nötter och kanske lite paprika med tsatsiki Jummy! 

PUSSS <3 





Snö

Ja vintern slog oss idag -_- jag hatar vinter. Innan älska jag de för blev alltid för varm på sommaren, så vintern va pefekt hehe, men inte nu när jag fryser hela tiden. De värsta är denna jävla snön, varför? Seriöst de landar på marken och så blir de slask, som sen blir is :S jävla skit alltså. Haha snacka om att de blev en text med enbart klagomål där....

Palla inte blogga igår för jobbade c tur och va hemma vid 22, jobbade på 47 igår ju. Va jätte lugnt, nästan så jag fick panik, satt ut den sista 1,5 timmen. Men de va rätt skönt för va en jävligt tuff vecka förra veckan. 
Idag va de upp med tuppen ;) eller ja för min del 05,30 och idag va De mottagningen som stod på schemat, älskar verkligen de jobbet, hoppas jag får något mer än denna veckan <3 

Har sån fruktansvärd ångest för blev verken träning igår eller idag, har haft alldeles för mycket annat att göra så imorgon är de inga undanflykter de är hare core träning tills på fredag, vila lördag och träna söndag. Tror jag iallafall, pallar jag mer så gör jag mer ;).... Idag va jag nere i stan efter jobb för att kolla nya glasögon, har lite repor i mina gamla så ser inte så värst mycket längre. Och nedan har ni de två jag hittade som va moderna och "passa" mig, är inte riktigt helt säker ännu men blir nog dem fyrkantiga ;) hihi. Ni får säga vad ni tycker. 

Grannen stack nyss så nu kallar sängen på mig, godnatt <3 






Kävlinge

Dagen i bilder <3










Kalas

Blev en stressig morgon trots jag vaknade i tid haha. Min vanliga tur. 
Tog ett lugnt pass på gymmet imorse, blev armar bara, och så klart löpning med intervall. Men jag är nöjd ändå ;)

Kom hem och tänkte jag skulle duscha men så kom allt ivägen, så trodde knappt jag skulle hinna men jo de gjorde jag, sitter nu på tåget till Kävlinge och försöker bli varm. Cykel turen till stationen va ingen höjdare i detta vädret, lönt att fixa håret liksom haha. 
Ska först till mamma en stund, ska bli intressant och se hur det går, nervös är jag iallafall. Nästan van nu att vara utan henne /:. Sen blir de vidare till pappa för middag och tårta, tänkte hem rätt tidigt för jobb imorgon kväll men tvätten kallar kl 06 ;) ansvar är jobbigt!! 

Ha en bra dag för de ska jag ha! <3 
 
Här kommer ego bild från gymmet haha, så töntig jag är men jävligt stolt över min "bula". 






Snurrig

Sitter här denna fredag kväll i soffan och försöker få balans i huvudet. Känns som jag ska svimma, blodtrycket kanske? Har märkt de blivit jävligt lågt sen viktnedgången, kan inte resa mig för snabbt. 

Aja nog om de, jobbat idag, på mottagningen och de va full rulle. Va ensam så dagen gick snabbare än nånsin, brukar annars vara lugnt på fredagar. Snabba mig ner i stan för att leta present till my som fyller år imorgon, och tänka sig att jag hittade ;) tog dock ngn timme. De blev snabba puckar hem och sen iväg tilll träningen. Blev ett hårt pass idag och körde mycket längre än jag brukar göra. Men de va riktigt skönt, idag tog jag benen och magen, lär ju inte kunna gå imorgon haha. Speciellt benen, dem skakade när jag låg helt stilla. Se om jag kan ladda upp video här haha för de såg riktigt sjukt ut. 
Varit helt död denna kväll så legat i soffan och glott tv, gjorde även lite varm frukt i ugnen med riven mörk choklad :) bättre än godis ialalfall! 
Nu ska jag sova, imorgon står träning och Kävlinge på schemat. 
Godnatt <3 






....

4 timmars sömn inatt... Behöver jag säga mer än så. 
Rebecca hämta mig på jobb och blev en runda på maxi, rätt roligt att gå där övertrött. Söte Vincent va också med. 
Borde egentligen sova men är såååå dum, blir nästan arg på mig själv. Men men imorgon är de fredag och hoppas på att sova haha, och kolla film, ska träna också. Ja ska hinna med mkt. 
Nu får de bli sängen, blev ett snabbt inlägg. 
Godnatt <3

.....

Finner inga ord för hur denna dagen har varit.... Kul att vara tillbaka på avdelningarna men har glömt allt de negativa med de, och kan säga att jag började med en jävla rivstart. Allt kan hända på sjukhuset, lika bra att jag vänjer mig vid de. 

Annars idag har varit lugnt, jobbade kväll så tog ett morgon pass på gymmet, Emma följde med idag och träna med mig. Hon lärde mig även bra tips på stretching, blev en löprunda på 30 min sen körde jag bröst och skuldror. Stressa in i duschen och käka en omelett till lunch och drack lite protein pulver, känns verkligen i benen att jag gjort något. Imorgon blir de vilodag iallafall. 

Imorgon är jag på medicin mottagningen, yaaaaay :D längtat efter de. så ska upp igen om 5,5 timme men kan inte sova. Efter jobb hämtar Rebecca mig och så står de handling på schemat :) 

Godnatt <3 



Tröööööött

Ohhhh så trött jag är nu!! Trodde inte de va möjligt att vara så här trött och ändå är jag dum nog att fortsätta va vaken. 
Första dagen på jobb idag på väldigt länge, va på 46 och de är överlag en väldigt tung avdelning men idag va kaos... Total kaos. Mer orkar jag inte säga, min lunch bestod av 10 min!! Seriöst. 
När jag kom hem va de såklart träningen som gällde tog min "shot" innan och begav mig. Orkade inte så värst hårt som jag gjort dem andra dagarna men kan bero på att jag sov 4,5 timme inatt haha. Men skönt att få de gjort iallafall. Jag löpte från och till i 30 min Sen kötta jag bröst och armar. Har varit en väldigt lugn kväll och ligger nu nerbäddad, imorgon är de sovmorgon för jag jobbar kväll. Så blir även morgon träning för min del. Aja så kan de va. 
Förresten så hittade jag en gammal bild från jobb i april 23:de 2013 haha så tog en bild idag o jämförde, konstig känsla. 
Godnatt <3





Work

Jag är bokstavligt talat helt död! Vakna tillomed 20 min innan klockan ringde, hur normalt är de liksom.
Sitter nu o käkar lite frukost i lugn o ro, är ännu mer nervös nu haha, hur ska detta gå känns de som! Hatar att komma tillbaka när man inte jobbat på länge. Känns som all rutin o erfarenhet försvunnit, känns ungefär som första dagen, smått livrädd va jag då. 
Låt bara dagen gå fort så jag kan hem och träna, imorgon jobbar jag kväll o de är rätt lugnt, brukar inte vara så farligt då. 
Ha en bra dag <3 



....

Klockan är ställd nu, kl 05 ringer den :S döda mig! Har vänt på dygnet ganska ordentligt på sistone. Men blir så av att gå hemma.
Är faktiskt skit nervös inför imorgon, inte jobbat som undersköterska på denna avdelningen sen i april haha, lär ju vara duktigt förvirrad... Imorgon ska jag vara på 46: an och det är alltså hematolog/neuro avdelningen. Men de kommer nog gå bra, ni får hålla tummarna för mig! 
Godnatt <3



Framsteg

Ny vecka och återigen nya tag.. Pausade med träningen igår men idag gick de inte va bara tvungen hihi, ökade även prestationshöjandet och satan säger
 jag bara vad jag körde hårt. När de gått en timme blev jag helt chockad för va inte ens trött. Jag o de pulvret kommer köra hårt tillsammans ;) detta året ska de vara full fokus på träningen. 
Kollade idag med måttband på midjan hehe och ja de har hänt en del, har dragit ut bandet så ni kan se hur stor min midja va innan. Än är de -36 cm på midjan. 

När jag kom hem från träningen kände jag att de va duktigt pump i armarna och såg att jag fått mig en liten knuta där hihi, rätt kul när man ser skillnad, speciellt med allt häng. Då vet jag att något blir rätt ;) slog även rekord på gymmet idag, sprang 20 min i sträck och de har jag aldrig i mitt liv kunnat innan. Yaaaay för mig! 
Nu har jag käkat lite soppa och myst ner mig i soffan med dagboken på tvn. Imorgon är de jobb så får vila upp mig ordentligt. 

Pussss <3 




Kurera

Söndag är här, bara dagen känns som en ta hand om mig själv dag.. Så de får bli så, sov lite längre än vanligt idag, kollade en film och åt en god frukost. Nu har jag satt på mig en choklad mask haha och ja de e faktiskt riktig choklad med apelsin smak jag har i huvudet. Ska tydligen vara bra? We'll see. Tänkte ta en lång dusch, sätta mig på min palla o kanske slumra till lite. Måla naglarna och bara mysa ner mig i stora kläder, blev mycket rester från igår så slipper laga mat idag. På schemat står enbart tvätt ikväll o ifall kroppen orkar kanske jag kör ett träningspass, men annars ska jag ta de jäääävligt lugnt. 
Pusssss <3 



....

Fick lite sällskap av grannen denna kväll, snackade en massa o glodde lite på mama Mia haha, de uppskattades ej ska jag säga er! 
Nu kollar jag på hostel part 2 och käkar lite jordgubbar, ska snart inta kvällens dos o hoppas på att vakna i prima form imorgon. 
Godnatt <3 



Hard core

Nu är första passet med prestationshöjandet klart, de gjorde skillnad men inte tillräckligt som anvisningen säger. Så jag testar med samma dos imorgon och blir de ej bättre så ökar jag de med en halv skopa. Ska testa protein pulvret imorgon, tänkte käka de som mellanmål framöver. Måste bli bättre med de. 
Idag hade jag stora planer men nu på kvällen orkar jag inte göra ett piss blev mycket att göra trots allt idag, är konstig i huvudet, väldigt yr och allmänt konstig så nej ikväll strejkar jag... Så ska laga lite god middag till mig sen ska jag starta filmerna jag köpte idag, hostel part 2 och red baron, är säker bra. 

Nu är kycklingen i ugnen och ska bli sååå gott med wook o nudlar. 
Ha en bra kväll <3 





Fredag

Ja då va denna dagen över, tycker att de går alldeles för fort nu.. 
Tränade ett jätte hårt pass idag, nästan så jag kräkte på gymmet, eller ja ulkade haha. Får nog ta de lite lugnt när jag är där. Blir bara så ivrig med att få de gjort o se resultat, har även många andra känslor som dyker in i bilden när jag är där och de gör att jag presterar mycket starkare. Men de e skönt att få ut allt på träningen. 
När jag kom hem fick jag besök av grannen en stund, satt o snacka om allt mellan himmel och jord. Fixade mig lite o tog bussen till stan för att möta jolle, vi kollade lite affärer och handlade med mat hem (jag pallade verkligen ej laga mat idag) haha, hitta även en sjukt snygg tröja/öronhänge på mellanrean bild nedan. Vi Snackade massa minnen och kollade gamla foton, har ändå känt varann sen vi föddes hehe. 
Dennis och hans kompis kom hit en stund o spela yatzy med oss, självklart så vann jag ;) och sen blev de twilight bdp 1, imorgon ska jag direkt hoppa på tvåan haha så har jag sett klart alla.
Jolle stack vid 9 och jag fick snabbt fixa en sak och nu på kvällen kom Oscar på besök, glodde lite mer film och snackade en massa. 
Så kan sammanställa denna dagen att jag haft sjukt mycket att göra. Har inga planer till imorgon och de är jävligt skönt. Får se vad de blir men tar allt som de kommer.
Testade mina gamla byxor idag och jag kommer in med båda benen i ena byxbenet, hur sjukt är inte de liksom :O och även i tröjan jag handlade va de storlek 38, trodde aldrig jag skulle kunna ha den storleken men jo de gick. Helt otroligt. 
Nu ska jag sova o de kommer bli sååååå skönt! Godnatt <3 









-_-

Omg såg nu att i inlägget jag skrev igår blev halva texten skit stor... Jag skriver med mobilen för har ej någon dator så därför blir de väldigt fel ibland ;) får hoppas jag kan få tag på en dator snart! 

Greys

Jag sov som ett barn inatt! Vaken nu och fixat god frukost idag. Blev knäckebröd med makrill och kokt ägg, Jummy. Till detta kollar jag min favorit serie ;) greys anatomy!! Är Ett enormt fan av den serien, ibland blir jag rädd för mig själv haha. 
Ska vänta en timme sen drar jag bort till gymmet och kör ett pass för denna dagen, blir snabba ryck hem och duscha för att sen ta mig tilll stan o möta jolle :) 
Är lite smått stressad för har bara fått 1 veckas jobb denna månaden och de lär jag aldrig klara mig på, trodde allt skulle gå igång igen. Men de har inte hänt något ännu /: aja får hålla tummarna för mig. 

Pussssss 




Twinight

Full rulle idag, sötnöt  sov över och vi kolla film till väääääldigt sent, trodde inte jag kunde hålla mig uppe så länge. Däcka till sist. 
Vaknade imorse drog mig i sängen länge, sååå skönt! 
Sötnöt stack och jag fixade mig lite snabbt, sen va de bara att sätta sig på arbetsförmedlingen som jag totalt avskyr! Fick vänta 1,5 timme för att komma in, har ju jobb så klarar mig nog men a kassans jävla trams om jag ska ha pengar av dem. Aja nu är de klart... Snabba mig hem för idag va första mötet med kuratorn, känns konstigt att sitta o snacka med någon om allt som man inte känner. Men hon verkar bra och kommer nog gå bra detta, känns lite bra redan nu att lättat på hjärtat. 
Va duktig idag också och tog mig tilll gymmet för årets första pass! Satan så ont jag har i benen, körde ett sjukt hårt benpass Idag men jävligt stolt att jag gjorde de ;) nu jävlar ska de köttas o jag ska få en fin kropp. 
När jag kom hem fick jag inte ro i kroppen så har gjort allt och ingenting haha.. Fastna dock i twilight på kanal 5 och har påbörjat mitt marathon nu ;) får se hur de går haha. 

Imorgon kommer jolle hit fan så skoj de ska bli :D va typ 1,5 år senast! Har mkt att snacka om. Tänkte även köpa present till syrran som snart fyller år och sen är de kväll :D har jag tur kanske de blir utgång haha! De har blivit de jag ser fram emot på helgerna. Bra eller dåligt vetefan.... 

Back to twinight, godnatt puss!!





2013+nyår

Då va 2013 över nu då. Har varit ett händelserikt år, mycket har hänt. Är 51 kg mindre och har ändrat mitt psyke väldigt mycket. Ångesten jag hade förr bland folk är i princip borta och känner mig mer utåtriktad. Kommer aldrig glömma detta året som gått, har kommit en underbar vän mycket närmre än jag trodde jag skulle göra och detta är jag väldigt tacksam för, pratar så klart om älskade Rebecca, hennes familj kom med som ett stort plus i mitt liv också. Underbara människor jag inte släpper i första taget <3 
2013 gav mig 3 nya jobb med helt underbara människor, speciellt medicinmottagningen, kommer göra allt för att få vikariat där snart igen. 
Detta året har varit bra, men även mycket skit, att separeras med Stoffe är de jobbigaste jag någonsin gjort. Bär mycket skuld och hoppas att den en dag snart försvinner. Kommer alltid älska han på ett speciellt sätt och oavsett hur lång tid de går kommer han ha en speciell plats i mitt hjärta. 
2013 gav mig även en egen lägenhet som jag hyr på obestämd tid i andra hand :) och jag fick uppnå ett av mina mål som va att åka utomlands. En verklig upplevelse, nu är det nytt år och nya tag <3

Nyår igår va väldigt speciell haha, va hemma och gjorde tacos till middag. Drack lite gott och kolla tv i min ensamhet. Nicci hörde av sig o jag fixade mig lite snabbt och begav mig till högaborg där festen va :) va väldigt speciella människor där kan man väl säga och inte direkt mina typer av umgänge. Men de funkade. Vid tolvslaget stack vi alla ner i stan och jag träffa på exet där, va lite dumt, resulterade till en väldigt känslosam timme. Jag fick sagt allt till honom och grät som aldrig förr, men de e skönt att jag fått sagt de som jag behövt göra dem senaste månaderna. Blev en tidig hemgång efter de pga att jag va väldigt full och mådde inte riktigt bra. Jag däcka i soffan och väckade mitt i natten haha xD smart drag där! 
Idag är jag bakis som fan och har tandvärk men de är självförvållat så ska väl ej klaga ;). 
Blir tacos ikväll och får besök av en kompis sen blir de väl en god film att somna till. 

Hoppas ni hade en bra nyår och gott nytt år underbara människor <3 








RSS 2.0