Valborg

Ngn som vet hur man ändrar så rubriken inte blir i stora bokstäver??? :O ser rätt dumt ut. Hojta isåfall ;)
Idag har varit en riktig trevlig dag, morgonen tog jag de bara lugnt, plocka undan lite här och tog en dusch på nästan 1 timme, de är lyx!
När älskling slutade fixade vi till oss och stack till stan, först började vi på söder där en ny affär har öppnat, kan säga att de kommer bli en favorit till mig!!!!! Så otroligt billigt, ska dit på torsdag och hoppas mina tavlor är kvar då. Ska shoppas då. Idag hittade jag en stor dosett för bara 25kr och några luktegott.
På väg ner stötte vi på en väskaffär som ska stänga ner så fick två Väskor i vd kvalitet för 150:- :O jag prutade självklart, men allt går bara man kan ;).
Väl nere i stan intog vi tivolit, älskling vann ännu fler nallar och vi gick igenom marknaden, jag hittade en drömfångare som sitter som pricken över i:et i sovrummet. Riktigt fint blev de.
Provade lite kött sorter och jag blev helt förälskad i älgkebab kött :) ska handlas hem om de går!
Vi handlade även 3 olika sorters salami: vitlök, pepperonie? och ren. Trodde aldrig jag skulle gilla ren men Gud så god den va. Mmmmm gott!
Sen vi kom hem har vi legat som två streck i soffan xD jag är så trött så blir sängen efter detta inlägg.

Imorgon kan jag börja med vanlig mat :) spännande! Tänkte göra potatisgratäng m lammfärsspett och rostade grönsaker. Har ju en grill nu vi kan använda på balkongen ;) Hihi.

Frukost: yoghurt m kanel
Mellanmål: knäckebröd m leverpastej
Lunch: keso, makrill och riven morot
Mellanmål: knäckebröd m makrill
Middag: mos, korvgryta o kokt blomkål
Kvällsmål: knäckebröd m vitlökssalami
Vätska: ca 1-1,5 liter

Godnatt ❤


Shoeeees

Inget jobb idag, drygt som fan!! Men har hittat på så mycket annat roligt :D
Stack till väla med Rebecka i förmiddes, käkade lite lunch och kollade runder. Jag hittade ett par skor som jag absolut älskar :) mina gick i sönder i helgen så tur för mig va de en prioritering att handla nya.
Gick även in på Ikea och shoppa loss haha, det är farligt där inne! Men hittade mycket vi "behövde" ;).
Stoffe käkade middag med sin far i stan så jag tog fram rester i från frysen, LYX!! Har även känt mig väldigt hungrig idag, och magen har gjort ljud som om den va hungrig xD mysko!
Dags för vägning idag :) tycker de går segt men ja jag får ta de som de kommer.
Iallafall så visade vågen på -6 kg idag och detta är sen operation 3/4. Har ju gått ner 11 kg innan dess för att kunna få genomföra operationen :) så kan väl säga att totalt sedan februari har jag gått ner 17 kg. De lät lite bättre haha.

På onsdag är de 1 månad sen op, de innebär att jag ska börja med all medicin jag ska ta livet ut och även att jag får börja äta riktig mat igen :) så blir grillning på onsdag, mmmm gott.
Har även börjat med ögon mått istället för mitt dl mått, och äter för de mesta utan att ta tiden. Går skit bra :) ingen dumpning i heller så antar att jag gör som man ska.

Imorgon ska jag invänta vaktmästaren, duscha och bege mig till söder o besöka den nya affären som öppnat på Söderpunkten :) får se om jag hittar ngn som vill hänga med. När älskling slutar Ska vi ner till tivolit och kolla lite på marknaden. Och kanske vinna några fler nallar ;)

Frukost: yoghurt m fruktpure
Mellanmål: knäckebröd m makrill
Lunch: bakad potatis m tonfiskröra
Mellanmål: halv korv på Ikea. (Utan bröd)
Middag: kokt torsk, mos o kokta morötter
Kvällsmål: knäckebröd m kokt ägg
Vätska: 1 liter vatten 1 glas juice.

Nu är jag trött, godnatt ❤❤


Pms

Har inte hänt så mycket idag, vi slappade hela förmiddagen o nästan hela eftermiddagen i soffan, killarna spelade tv spel o jag underhöll mig med mobilen o annat :) Hihi... Sen blev vi duktigt uttråkade så stack till stranden en runda, väldigt mysigt!! Vi plockade en massa snäckor i kände lite på vattnet :) fick riktig sommarkänsla, va även några nakenfisar där haha!
Slängde snabbt ihop mat när vi kom hem sen spelade vi yatzy o slappade till fullo.
Måste även säga att jag har haft en sån otrolig pms idag, jävlar vad alla gått mig på nerverna. INTE OKEJ!!!!!
Johannes pappa kom o hämta han för 1,5 timme sen så jag slapp åka till Kävlinge o lämna honom YES! ;) de gjorde min dag.

Frukost: 1 dl yoghurt m fruktpure o kanel.
Mellanmål: 1 knäckebröd m makrill o groddar.
Lunch: 1,5 dl keso, grekisk biff och kokta morötter.
Mellanmål: 1 knäckebröd m mjukost.
Middag: 1 dl pyttipanna m 1 stekt ägg.
Kvällsmål: 1 knäckebröd m Philadelphia och några skivor päron.
Vätska: 1,5 dl vatten.

Börjar bli lite trött på att skriva varje dag vad jag ätit xD men är rätt bra att hålla koll. Så tänkte skriva ett tag till tills jag kommit mer in i matchen ;).

Godnatt❤❤❤


.....

Nu är jag trött, alltså riktigt trött!! Har verkligen gjort ngt heeeela dagen. Inte nog med att Johannes pappa kom med han kl 01.30 inatt :O utan vi skulle vakna kl 8 igen!!! Snacka om att jag blev arg.
Aja, vi kom upp åtminstone käka frukost och fixade oss i lugn o ro :) Stoffe o Hannes har Spelat i princip hela morgonen. *stoffe är nöjd* haha.
Vi tog bussen till stan och hämtade ut pengar sen vidare till tivolit :) jag vågade inte sätta mig i ngn karusell för va rädd att inte få plats så Stoffe fick åka med Johannes o jag kollade på. Funka lika bra. Blev så jääääävla frestad av dessa munkar som fanns där, mmmm hade varit gott.
De roliga va att Stoffe spelade och vann på första gången ett stort center choklad. Efter de spela Johannes och han vinner också haha men de stora kexchokladet. Så glad han blev :) kändes bra! Stoffe är även mästare på att fånga nallar så vi fick hem en handboll och 3 nallar också hihi, jag har några favoriter så vi ska dit o
Veckan o vinna fler ;) han kan sin sak! Jag vann dock inget förutom nallarna jag fick av Stoffe, men dem blev jag jätte glad för ;)

Stoffe åkte hem med all Last o vi stack vidare upp mot Olympia :) va rätt spännande och alldeles nytt för Hannes. Tyvärr fick jag skit ont i magen o Johannes tyckte inte om allt liv,
Va ju sjukt mkt folk där så vi gick ett tag efter andra halvlek börjat.. Nere på söder börja de bli bättre i magen så vi gick in till laserdome och spelade airhockey. SKIT SKOJ!!! :D
Kom hem o börja direkt med middagen, uppskattades av alla.

Nu kollar vi film o hoppas på att Johannes snart somnar så vi kan starta skräckis.

Frukost: 1 dl yoghurt m fruktpure.
Mellanmål: 1 knäckebröd m mjukost o groddar.
Lunch: 1,5 dl makrill, fetaost o groddar.
Mellanmål: 1 knäckebröd m crème fraîche o örter.
Middag: 1,5 dl grekiska biffar, klyftpotatis, bea sås o groddar.
Kvällsmål: några cashewnötter.
Vätska: ca 1 liter /:

Haft en underbar dag med andra ord. Och kommer lägga mig nöjd :)
Godnatt ❤❤❤❤


Friiiidaaaay

Fan vad jag haft fullt upp idag, helt otroligt att jag fortfarande är vaken.
Började dagen med en riktigt skön o lång dusch, behöver de nu för fryser så jävligt. Vid 11 tog vi tåget till Kävlinge för att besöka min syster :) hon blev glad för inflyttningspresenten hihi!!
Vi fikade, eller ja dem andra fikade o jag käkade lunch haha.. Mamma kom också en sväng dit, va trevligt att träffa henne, va några månader o jag saknar henne fast vår relation blivit som den är. Mamma kommer alltid vara mamma oavsett vad.

Egentligen skulle vi hämta Johannes men hans pappa hade andra planer för honom idag, så han kommer antingen ikväll eller imorgon på morgonen med honom. Massa klydd.
Aja efter några timmar hos My sprang jag o älskling till tåget haha xD se mig springa är roligt!! Vi hann iallafall med god marginal. Tog tåget till Lund för att sen hoppa på bussen till lasarettet, och självklart gick vi fel och hamnade på blocket. Heeeeelt fel va vi haha, fick en karta att följa xD.
Mormor blev jätte glad för besöket, vi hade med smörgåstårta till henne o kaka, de uppskattades mycket. Jag tog även en liten gaffel o smakade :) mmm goott (har dock fruktansvärd ångest över den gaffeln). Vi snackade en massa och stannade där ungefär 2,5 timme sen tog vi tåget hem igen :) duktig som Stoffe är tog vi tåget som tar 1 timme hem. Snacka om drygt.
Har nyss kollat klart scary movie o glor på några serier nu, sen blir de skräckfilmen "mama" ;). Eller sängen.

Frukost: 1 dl yoghurt m skivad banan o fruktpure.
Mellanmål: 1 knäckebröd m makrill o groddar.
Lunch: 1,5 dl keso, makrill, groddar o kokta morötter.
Mellanmål: 1 knäckebröd m örtost och några nötter. (En gaffel smörgåstårta).
Middag: några cashewnötter /:
Kvällsmål: makrill m groddar o fetaost. (Fick ju kompensera för middagen).
Vätska: ca 1 liter.

Lite besviken på min kost idag men imorgon är en ny dag och ska äta noggrant då!!!
Sov gott ❤❤❤❤


....

Idag har jag ränt runder som bara den. Börja morgonen med att duschen sen begav jag mig mot stan! Hittade present till mamma och även till ngn Annan ;) men de e hemligt till imorgon. Eftersom mamma Inte läser bloggen kan jag säga vad jag köpte xD blev 2 tunikor 1 par leggings och ett par solglasögon.
Stack även till dunkers o handla biljetter till matchen på lördag, blev bara 120 kr, snacka om billigt!! Nu kommer Johannes Bli glad :)
Handlade även ett par solglasögon till mig själv :) LOVE THEM! Och kan även ha dem med mina glasögon under för de e så mkt plats.
Testade mig även på att äta på grafitti, blev bakad potatis m laxröra. De gick jätte bra, fick de även i barn portion. Orkade självklart inte äta upp de så fick bli både lunch o middag på den rätten, kastade halva potatisen.

Imorgon blir de ännu en dag med massa att göra, först tar vi tåget till Kävlinge, sticker till syrran på fika och sen till mamma för att hämta Johannes :) efter de drar vi alla till Lund för att besöka mormor på lasarettet ❤ se blir hon nog glad av.
Sen bär de av till Helsingborg igen, och kan tänka mig att Johannes o Stoffe bänkar sig framför tvn o spelar.


Frukost: 1 dl yoghurt m skivad banan o linfrön.
Mellanmål: 1 knäckebröd m makrill o groddar.
Lunch: bakad potatis m laxröra. (Blev dock jätte mkt försenad.
Mellanmål: inget för lunchen blev sen.
Middag: bakad potatis m laxröra.
Kvällsmål: 1 knäckebröd m mjukost.
Vätska: 1,5 liter vatten.


Nu känns mina ögon jätte tunga.
Godnatt❤❤❤❤


Jobba Jobba joooobba

Oh vad bra jag mår idag. Eller ja nu ikväll iallafall :) har jobbat kväll och kom nyss hem. Kan säga att jag hittat ett jobb jag älskar och som jag trivs jätte bra på.. Känner verkligen att jag gör något där.
Min älskling Johannes kommer på fredag o stannar tills söndag :) vi ska försöka besöka mormor på sjukhuset i lund sen på lördag ska vi gå på match, lite tidigare också för dem har typ ngt event för barn vid arenan. Ska bli intressant, jag är sååååå förvirrad och ska gå där med min bror /: omg!!! Kan se om ngn vill med oss för Stoffe verkar inte intresserad.
Tänkte även att innan matchen ska vi ta en båttur, vill göra mycket med honom men finns så lite tid. ❤❤❤❤

Snart är älskling hemma så ska jag be han massera mina fötter mohaha!!! Sen blir de sängen direkt, är verkligen skit trött. Vet inte vad som händer imorgon ännu, får se om jag träffar ngn :) blir ju så rastlös.

Frukost: 1 dl yoghurt m skivad banan och en msk linfrön.
Mellanmål: 1 knäckebröd m makrill o groddar.
Lunch: 1,5 dl kokt torsk m mos o kokta morötter.
Mellanmål: några tuggor knäckebröd, hann inte mer.
Middag: 1,5 dl mos m korvgryta och kokt broccoli.
Kvällsmål: 1 knäckebröd m salami.
Vätska: 1,5 l vanligt vatten o citron vatten.

Lite ångest för hann inte äta på mina regelbundna tider /: usch usch usch!!

Godnatt ❤❤❤❤


....

Haft en tuff dag så blir ett snabbt inlägg.. Inget jobb idag heller och har ännu inte fått något till imorgon. Blä!!!
Något positivt med dagen va när jag kolla kontot o såg lönen jag får denna månaden ;) jag känner mig smått rik haha! Nä långt ifrån rik men känns mkt när man knappt haft inkomst den senaste tiden.
Tog en skön kvällspromenad och försökte få bort massa tankar, gick Inte så bra. Har pratat med min älskling pojke Johannes (lillebror) idag, han kanske kommer i helgen. Blir att kolla fotboll då :) allt för honom! ❤

Frukost: 1 dl yoghurt m skivad banan o fruktpure.
Mellanmål: 1 knäckebröd m makrill o groddar.
Lunch: 1,5 dl mos, korvgryta o kokta morötter.
Mellanmål: 1 knäckebröd med makrill o groddar.
Middag: 1,5 dl mos, korvgryta o kokta morötter.
Kvällsmål: 1 knäckebröd m makrill o 1 kokt ägg.
Vätska: 1,5 liter vatten.


Min nya besatthet som ni ser är makrill i tomatsås och groddar ;) galet!! Hade mkt rester efter korvgrytan så därför jag ätit de så mkt.

Godnatt ❤


....

Nu är jag knäckt. Försökte länge men gick inte att hålla längre...


Gaaaaaas

Ligger i sängen och har en sjukt obehaglig känsla i magen. Den är uppsvullen och jätte gasig, ungefär som efter operationen när all luft fanns kvar i mig. Ja kanske inte lika hemskt men samma känsla. Får väl hoppas jag pruttar på inatt haha! Ärtsoppan imorgon kan jag nog glömma.
Sket i promenaden Idag och körde 45 min zumba, jag började med en ny dans video- pussy cat dolls dance moves ;) haha gick åt helvete så byta snabbt till zumba där jag har rörelse till de iallafall.
Jag hoppas på jobb imorgon, vill verkligen göra något!!
 
frukost: 1/2 portion havregrynsgröt m mjölk o skivad banan.
mellanmål: 1 knäckebröd m keso o groddar.
lunch: 1,5 dl kokt broccoli m mos o korvgryta.
mellanmål: 1 knäckebröd m leverpastej o groddar.
middag: 1,5 dl kokta morötter m mos o korvgryta.
kvällsmål: 1 litet kokt ägg o 1 knäckebröd-leverpastej o groddar. 
Vätska: 1,5 liter 👍👍
 
Godnatt ❤❤❤❤
 

Mått

Ser inte ut att bli jobb idag, skit tråkigt och har inte heller fått något till imorgon, hoppas de kommer!!
Va inte så smart imorse, vaknade och satte mig framför tvn med min skål gröt. Tog de lugnt som fan, tills de slog mig att SHIT jag ska vara hos barnmorskan i stan om 40 min! Haha snacka om panik, fixa mig på 10 min och hann bussen så jag kom exakt i tid. Jag är snabb ;)
Vi snackade om massa preventiv medel och dem som inte va aktuella för gbp patienter va: p-ring, p piller, p spruta, ja i princip allt som man ska utsöndra i kroppen. Så mina allternativ va: spiral eller p stav. Jag bestämde mig för p stav men när jag kom hem och diskuterade med älskling kom vi fram till att vi skiter i preventivmedel för min del så istället tar han de ansvaret, if you know what i mean ;). 
Jag pallade inte skriva måtten igår som vi tog för va sååå trött. Men här kommer dem. Startmåtten togs 24/3.
 
Mått: 
Start: Bröst 125 
Nu: 115
Start mage: 136
Nu: 129
Start midja: 119
Nu: 110
Start lår: 80
Nu: 79
Start armar: 47
Nu: 45
Start rumpa: 129
Nu: 123
Start vad: 50
Nu: 47
Start hals: 46
Nu: 42
Resultat: - 42 cm KANON!
 

Ja jag är faktiskt jätte nöjd med dem måtten, vikten har inte hänt så värst mycket med men centimeterna rinner av mig =). Önska jag kunde se på mig själv men de kan jag inte, och tror inte så värst många ser de heller.
Får snart bege mig ut på en promenad sen hem för att återigen äta ;).
 
 
 

🌙😘

Idag är jag ännu tröttare än igår haha xD har verkligen stått i idag, cyklade till stan och gick runt där lite. Kollade skor och vårjacka, hittade ingenting (iallafall inget som passade). /: 
På vägen hem cykla vi in om Willys och handla lite hem, blev för mycket men har allt nu så vi klarar oss. Cykelturen slutade på 9 km och promenerade 2,1 km, de känns ska jag säga!! Har en öm röv haha xD inte van vid att cykla.
Idag har jag haft storkok här hemma, gjorde en stor gryta korvgryta och en gryta potatismos. Blev skit gott och en hel del matlådor frös jag in.
 
Sitter halvdöd i soffan och glor på partaj, vissa där går mig på nerverna usch... Mätte mig idag för är exakt 1 månad sen jag gjorde de sist. Helt otroligt vad mycket centimeter jag tappat. Får skriva upp dem imorgon. Är för trött nu.
 
frukost: 1/2 porton havregrynsgröt m mjölk o fruktpure.
mellanmål: 1 knäckebröd m makrill.
lunch: 1,5 dl kokt blomkål med quinoa och makrill.
mellanmål: 1 knäckebröd m makrill.
middag: 1,5 dl korvgryta m mos och kokt broccoli. 
kvällsmål: 1 knäckebröd m makrill och groddar.
+ några kashewnötter pistasch.
vätska: 1,5 liter
 
Nä nu ska jag sova, jävligt skönt ska de bli.
Godnatt ❤❤❤❤❤✨
 
 
 

...

Blir ett snabbt inlägg för jag är skit trött denna kväll. 
Pappa o min syster Nathalie kom innan idag, fixade min cykel så nu äntligen kan cykla igen Wohoo!! Tack pappa!!! ❤
När dem stack tog vi en cykeltur till ÖB för att handla nya matlådor då dem vi har är alldeles för stora. Blev en massa mer som vanligt men billigt. 
Har haft filmkväll idag, kollade nyss klart på gangster squade, ska bli måste jag säga och rekommenderar den starkt! 
 
Frukost: 1,5 dl yoghurt m fruktpure 
mellanmål: 1 knäckebröd m makrill 
lunch: 1,5 dl moussaka 
mellanmål: 1 knäckebröd m makrill
middag: 1,5 dl moussaka 
kvällamat: 1 knäckebröd m makrill, 1 litet kokt ägg. 
vätska: 1,5 liter 
 
Nu ska jag sova o de ska bli för jävla skönt!
Godnatt ❤❤❤

Freeeeeeedag

Får se hur de går att skriva detta inlägg, är riktigt trött..
Har märkt sån otrolig skillnad på min hud nu, är torr som ett russin. Använde nästan halva aco flaskan med kräm idag för att smörja hela kroppen. Räckte inte med ett lager utan va tvungen att ta 3 :O annars va de som de inte alls va smörjt!! Och händerna smörjer jag ca 10 gg/dag nu. Hatar torra händer. Håret är inte så farligt längre, va värre förra veckan, så kan bara berott på stress kanske.
Va på vc idag för att kolla utslagen, blev ju bara mer o mer :S de sjuka va att ingen visste va de va! Så slutsatsen blev herpes, och ni som träffat mig senaste tiden kan chilla ;) de smittas Inte. De värsta va att dem sa "här har du kräm testa 10 dagar försvinner de inte får du komma tillbaka". Är de liksom inte bättre att få klarsvar på vad de är :p.
Aja nog om de, va så sjukt pinsamt idag. Klär av mig på överkroppen och väntar på läkaren. Vem kommer då in, jo en ung ung ung läkarstudent. Kände bara hur jag blev rödare o rödare i ansiktet och försökte täcka för så gott de gick haha xD. När allt va färdigt gick jag till bussen för att sticka till söder, vem kommer då om inte mr heting till
Läkare igen, jag tänkte ju att han förhoppningsvis skulle hälsa o fortsätta gå, men ikke. Han stannar och börjar snacka och ställa massa frågor, lägger även en kommentar "är du på väg till Apoteket för att hämta ut medicinen" haha jag höll på att dö!!!! Sen blev de tyst och snackar om en riktigt pinsam tystnad... Vi separerades på bussen och jag lär inte besöka vc på ett tag :)

Sen i början av februari har jag nu gått ner 16 kilo och sedan operationen 5 kilo :) känns rätt bra.
Idag blev de moussaka till middag, svin god blev den. Lätt en favorit!! Får bjuda på pappa imorgon när han kommer o fixar min cykel hihi.. Snäll pappa har jag <3

Frukost: 1/2 porton havregrynsgröt m mjölk och fruktpure.
Mellanmål: 1 knäckebröd m leverpastej.
Lunch: 1,5 dl makrill, quinoa o kokt blomkål.
Mellanmål: 1 knäckebröd m keso.
Middag: 1,5 dl moussaka.
Kvällsmat: 1,5 dl smoothie. (Banan o hallon).
Vätska : 1,5 liter

Före och efter bild på moussakan.

Nu måste jag sova, godnatt ❤❤❤


15 dagar efter

Kvällen här igen!!! ;) idag har jag tvättat för fullt, förberett för middagen imorgon och tagit de lugnt eftersom jag varit lite konstig i huvudet.
Haft mycket tankar idag, tror mkt beror på att jag sitter hemma så mycket och kan erkänna att jag ofta känner mig jävligt ensam.. Längtar tills jobb nästa vecka, kommer på andra tankar då.

Imorgon ska jag laga en av älskling favorit rätter :) moussaka och har idag förberett med en del så de går fortare imorgon. Blir dock att han får värma den för jag äter på klockslag.
Ibland undrar jag om operationen verkligen är gjord, nu mår jag skit bra. Har inte dumpat på något ännu, men försöker utmana de mer o mer för åtminstone känna hur de känns. Ibland känns de som jag hade kunnat äta mer än de jag gör, är inte hungrig mer än psyket men vet inte riktigt när de är stopp :p eller ja ungefär. Nu är omeprazolen borta och stödstrumporna :) känns jävligt härligt, och behöver inte börja med resterande piller fören 2 veckor. När jag hade smärta kände jag åtminstone att dem gjort ngt :p men nu känns de helt konstigt när jag mår skit bra fysiskt.

Imorgon händer inte mycket heller, ska ringa vc om en tid för dessa utslagen. Sen får vi se.

Frukost: 1,5 dl yoghurt m fruktpure.
Mellanmål: 1 knäckebröd m makrill i tomatsås
Lunch: 1,5 dl quinoa m makrill o kokt blomkål
Mellanmål: 1 knäckebröd m makrill
Middag: 1,5 dl keso m makrill och kokt blomkål
Kvällsmat: 1,5 dl smoothie (banan o jordgubbar)
Vätska: ca 1 liter

Känns som jag äter relativt samma hela tiden xD men jag kan få dile på massa nu. Alltid hatar pyttipanna men idag va jag sååååå sugen på de!

Godnatt ❤❤❤


Time goes by

Fy vad jobbig dag de är. Har varit helt konstig i huvudet, kan bero på vädret men varje gång jag ställer mig upp snurrar de.. Har ingen lust till något.
Ångesten har även krupit fram mycket idag, mår inte alls bra i psyket. Vill bara prata av mig, men när jag kollar i min telefonbok ser jag ingen jag kan prata av mig till. Antingen har jag någon som är väldigt ytlig vän eller någon som själv har egna problem att ta hand om och jag vill Inte belasta detta på dem...
Har inte råd att ringa psykologen om en akuttid så de får vara mig och mina tankar tillsammans.. Är bara så trött på denna inre oron att en dag snart så får jag samtalet jag fruktar. Kommer krossa mig. De e nu maten hade tagits in egentligen, men de går inte längre, kan Inte trösta mig själv med mat.


Opps

Glömde ju lägga upp bild på mina fina "sår" :) läker jätte bra! Fick bara med 4 st. Den 5:de sitter för långt ut :) haha jag kallar dem för mina krigssår. Är på något sätt de ;)
Natti natti ❤❤


Sommarkänslor

Då är kvällen kommen igen. Känns som tiden går riktigt fort nu för tiden, snart helg sen är de ny vecka igen. Har bestämt mig nu!! Jag ska till jobb nästa vecka, jag blir så deprimerad av att sitta hemma. Orkar inte de mer, ångesten kryper sig tillbaka av de.
Idag har jag haft fullt upp, började dagen med en härlig dusch och lite ompyssling på de. Fixade mig lite och stack sen till söder för att fixa lite saker på Apoteket och handla snus till stoffe.. Kollade även lite på torget om de fanns fina avokado. Riktigt små o dåligt! Blä!
När jag kom hem börja jag städa och diska :) får ju se hyfsat ut när man får besök. Vid halv två tiden kom Rebecca och hennes lille söte Vincent!! Jag är KÄR!!❤❤❤❤ Vi snackade en massa som vanligt :) sen följde jag henne till Ramlösa station.

Direkt när jag kom hem börja jag laga mat. Känns ibland inte lönt att laga mat när man inte kan äta :p fick liksom i mig 3 små köttbullar haha. Tur man kan frysa in de!
Jag o älskling har diskuterat en sak dessa dagarna, som de ser ut blir de new york till vintern :) han vill ha barn snabbt men jag vill till USA först så får hoppas de blir av då. Annars blir de Thailand. Ska även resa i september men vet inte ännu var vi ska resa!! Panik!!
Imorgon är de tvättdags igen, ska ta rubbet och tvätta. Har slarvat mkt sen operationen för har inte mkt ork. Amelie skulle egentligen hit men de ser inte ut att bli av.

Frukost: 1,5 dl yoghurt m fruktpure
Mellanmål: 1 knäckebröd m keso
Lunch: 1,5 dl mos med makrill i tomatsås o blomkål
Mellanmål: 1 knäckebröd m makrill
Middag: 1,5 dl mos m köttbullar och blomkål
Kvällsmål: 1 knäckebröd m makrill
Vätska: 1,5 liter + kaffe +äppeljuice

Hoppas på fint väder imorgon också :) så blir de ligga på filt kanske här utanför mellan maskinerna :)
Godnatt! ❤❤❤❤


Trött!!

Usch vad trött jag är denna kväll. Vaknade halv 8 för att ställa ner påsarna i trappan till dem hämta de.. Upp igen och fixa frukost sen blev de sofftime som vanligt..
Tog min dagliga promenad, fast 45 min denna gången, gick till stranden. Mysigt!!
Har något jävla skit på kroppen, fjällar och har utslag. Tänkte vänta ngn dag o se om de försvinner annars får ja kontakta vc.
Imorgon ska jag ha en riktig spa dag, tänkte göra ansiktsbehandling, hårinpackning, skrubba hela kroppen och till sist smörja in med ett lager babyolja. Kanske därför jag har utslag, för jag är torr :).. Who knows. Får se om Rebecca kanske kommer en runda.

Frukost: 1,5 dl yoghurt med Katrinplommon puré , nasty shit!!
Mellanmål: 1,5 dl äggröra (trodde de va lunch haha). Kom på de efteråt.
Lunch: 1 knäckebröd med äggröra.
Mellanmål: 1 knäckebröd med keso
Middag: 1,5 mos tonfiskröra och kokt blomkål.
Kvällsmål: 1,5 dl yoghurt med fruktpure.

Och har till min stolthet fått i mig 2 liter vätska idag :D yeeeey!!!

Nu klarar inte ögonen mer!
Godnatt ❤❤❤❤


Rensning

Somnade om efter jag skrev inlägget imorse :) vad drömde jag om då??! Jo att ett plan störta in i vår lägenhet, klara oss självklart utan skråma. Men ändå helt sjukt, och i drömmen kom min familj hit på fika o de va som inget hänt, fast planet va kvar haha.. Konstigt.

Har fått reda på varför jag hade så jävla ont igår och imorse o varför de kommer ibland. Min tarm knickar heter de, är trångt utrymme och tarmen böjer sig, detta går över efter ett tag ca 6 veckor Då tarmen Töjer ut sig. Och gör ont för de mesta när man äter, men de e bara att stå ut ;) hihi. Jag överlever nog.
Idag har jag tagit de jävligt lugnt, promenerade till vc där dem tog mina agraffer, o sen hem. Blev 40 min promenad.. Säger bara fy faaan vad skönt att dem är väck. Kan röra mig hur jag vill nu, tillomed sova på magen.
Gjorde lite ont men vissa kändes inte alls, lätt värt de :).

Nu ikväll tänkte jag o älskling va duktiga o rensa garderoben. Detta för imorgon går dem runt o samlar in kläder utanför portarna till fattiga länder. Så vi fyllde två påsar med kläder o skor. Kändes bra. Så får vakna i tid imorgon så dem Inte missar oss :).
Suttit mkt ute i de fina vädret idag, varit över 17 grader :O fatta vad galet!! Jag gav mig ut med vantar halsduk o vinterjacka, fick ångra de sen.
Nog om de.

Frukost: 1,5 dl yoghurt med fruktpure o kanel.
Mellanmål: 1 knäckebröd med tonfiskröra.
Lunch: 1,5 dl barnmat. Laxgryta m ris.
Mellanmål: knäckebröd med leverpastej.
Middag: 1,5 mos, tonfiskröra o kokt blomkål.
Kvällsmål: 1 knäckebröd med keso.
Vätska: över 1,5 liter vatten :D *stolt*

Nu ska jag sova innan jag däckar haha.
Godnatt ❤❤❤❤❤


Drömmar

Fy vad hemskt de va att vakna denna morgon.. Nog dags att sluta kolla på greys anatomy ett tag, skojar inte när jag säger att jag börjar bli ett obehagligt fan.
I drömmen va jag påväg till någon stor stad, och vem träffar jag inte på då, ju mcdreamy (derek shepherd). Och vi flörtar och jag älskar honom haha. Vad händer sen, jo mcsteamy (mark sloan) kommer in i bilden och vill dejta mig.. Drömmen va perfekt!!!
Sen vaknade jag, usch kan säga att jag mådde nästan dåligt när jag vaknade. Vet inte varför men känns som jag ibland vill uppnå något mycket större än att vakna i sketna Sverige :) och jag har fått någon sån här liten förälskelse i en karaktär. Har inte hänt sen jag va barn Haha xD..
Kl är 06 vad fan ska jag göra nu egentligen?? :O hmm


Aj Aj Aj

Vad hände nu med min mage??!! Samma smärta som efter op i vänstra revbenen där ihopkopplingen gjort.. Får ringa och fråga imorgon om man kan få smärtor så här långt efter, hoppas de så det inte är något skit.
Idag så fick jag luft i alla mina "lappar" på magen så de va bara att ta av dem, ser lite läskigt ut hehe ser ut som man har dragkedja på magen med agrafferna. Lite coolt.

Tränade 30 min Zumba idag, svettades som en gris. Skulle egentligen fullföljt de men fick stanna efter 30 min för de gjorde rätt ont med alla hopp o liknande. Men nöjd ändå :)
Har tänkt att försöka jobba någon dag denna veckan, är fruktansvärt rastlös av att gå hemma, och har inte så många att umgås med.. Bättre jag gör nytta där, förutom på torsdag för då kommer Amelie på besök :D inte träffat henne på 1,5 år :O galet!!

Sitter för tredje dagen i rad o glor på star wars, jag är fan snäll!!! Stoffe kan vara lycklig ;) blir snart sängen för mig, trött som fasen.
Idag är jag nöjd, fått i mig vätska som jag ska ha/dag.

Frukost: 1,5 dl Yoghurt med fruktpure.
Mellanmål: 1 knäckebröd med ost.
Lunch: 1,5 dl kokt torsk, mos, citron o dill sås med kokt blomkål. (Rester).
Mellanmål: 1 knäckebröd med leverpastej.
Middag: 1,5 dl tonfiskröra, quinoa, o kokt blomkål.
Kvällsmat: 1 knäckebröd med tonfiskröra.
Vätska: ca 1,5 liter :) 👍👍
Lite roligt att se skillnad på tallriken jag åt av förr o den assietten jag har nu.

Godnatt ❤❤❤


Godmorgon⭐

Slutet på veckan är här nu. Ska bli skönt med en ny vecka, dels för jag ska ta bort agrafferna imorgon och på onsdag ryker mina stödstrumpor. Slutar även ta några piller på onsdag :).

Idag händer inte mycket alls, Stoffe ska iväg på kalas och av ganska rimliga skäl följer inte jag med.. Men men de e som de e.
Hade velat träffa någon idag, känns som jag är väldigt mkt ensam :p förstår Inte varför. Så ifall någon vill träffa mig så hojta till :) kan joina mig med Zumba :) haha.
Frukosten är nere och jag ska snart hoppa in i duschen. Kommit på en grej jag inte klarar av längre sen efter op. Har alltid älskar mjölk men ikke längre, mår så dåligt av de fastän de är laktosfritt.. Och de gäller alla drycker som är lite tjockare än vatten, blir sjukt illamående då. Får hitta mig annat sätt att få i kalcium.
Måste också visa mina söta mätlådor :) så jäkla gulligt med små.
Ha en bra dag i detta vackra väder❤❤❤❤


Dance baby Dance

Andra dagen på pure mat =) helt ljuvligt måste jag säga. Mår så otroligt mycket bättre av att äta än att dricka massa flytande. Och saknat att laga mat, de är något jag verkligen tycker om. Finns stunder jag hatar de men de e när jag inte mår bra eller så... 
Har haft såna konstiga tankar idag, tankar jag inte vill ha och som jag förr har ignorerat. De gör mig så otroligt förvirrad och ifrågasätter vad jag verkligen vill.. hmmm har en massa att tänka på. 
Vägde mig idag och JIPPPIIII  säger jag bara har gått ner 3 kg sen operationen för 10 dagar sen. De gör mig lycklig för har stått still men sen fick kroppen ett flipp och vips så va 3 kg borta.. Väldigt nöjd. 
Kom på idag hur mycket jag saknar ett träningskort, när jag stod och diskade börja jag dansa till en låt som gav mig jätte mycket energi. Jag fick verkligen en ordentlig glädjekick, just då ville jag bara dra ngnstans, bara packa lite och spontant sätta mig på ett tåg till gbg eller stockholm. Och jag är ingen spontan eller impulsiv människa egentligen. 
Tränade innan på filborna men slutade pga att vi flytta och jag hade inget jobb att kunna betala de. Kosta mig ändå 550 kr/månad. Men jag älskade verkligen zumban där, de gav mig sån livsglädje och alla endorfiner bara spröda om mig, jag log till 95% av varje pass, då har man verkligen hittat något man vill göra. Har dock inte råd att skaffa kort igen för är bara timanställd och vet ju aldrig när man har lite eller mycket jobb. Har laddat ner de på datan och tog ett varv här innan idag så blev min motion istället för promenad, men är inte samma sak som att stå i grupp och göra de. 
Jag har kommit på ett mål, eller ja de målet har jag haft sen jag va barn. Men när jag känner mig nöjd med min kropp och skapat mig ett starkare självförtroende så ska jag börja dansa, inte träningsdans utan på riktigt. Dansa är en sån stor passion för mig och har alltid gjort de, men sen jag börja bli kraftigt överviktig gör jag helst inte de.. 
Slarvat med vattnet idag igen, fy på mig =( 
 
Frukost: 1 dl Äggröra
Mellanmål: 1 Knäckebröd med ost
Lunch: 1,5 dl barnmat, spagetti och köttfärssås ♥
Mellanmål: 1 knäckebröd med leverpastej
Middag: 1,5 dl Kokt torsk, kokt blomkål, hemmagjord mos och dill citron sås. ♥
Kvällsmål: 1 Knäckebröd med ost
Vätska: ca 8 dl
 
Idag har jag ätit "fast" föda helt. Tänkte utmana magen och se hur den mådde av de, har gått jätte bra förutom nu på kvällen så börja jag få ont vid revbenet igen????!!! samma smärta som vid op. Men de varade bara 1 timme ungefär. Blev lite nervös att de hänt ngt men då hade de fortsatt göra ont. 
Sitter och kollar på ännu en film av star wars, sambon försöker ta död på mig och även kanal 6 som visar filmerna tills den 18:de. Fast ögonen börjar svida så går nog o sover.
Godnatt ♥

Äntligen Fredag

Dag 1 på pure mat, eller ja inte allt har varit fast mat.. Gått hyfsat bra förutom för ngn timme sen fick jag värsta krampanfallet i magen, va väl en liten reaktion, får hoppas de va en en gångs händelse åtminstone. 
Har fixat hela dagen att känna efter lite smått när jag är "mätt" och har gått bra förutom ikväll så kändes de som jag kunde äta hur mycket som helst. Tror dock inte jag kan de. Är ju aldrig hungrig men mitt huvud spelar spratt med mig ibland och får mig tro att jag är jätte hungrig. Men det är väl ett av beteenden man ska släppa och även ett av de beteende som gjort så jag är i den situationen jag är.. 
 
Idag är en dag som alla andra, nästan åtminstone. Vaknade som vanligt klockan 7 käka frukost och kollade på alla mina serier hehe är helt BESATT. Efter de ringde jag malin och hade ett lååååångt samtal, skönt när man kan prata av sig och speciellt med en människa som är i ungefär samma situation. Har liksom inte så många jag kan göra de med, eller ja typ ingen när jag tänker efter.... 
Fick brev på posten idag att jag skulle hämta ut ett paket eller liknande, helt förvirrad blev jag och trodde jag beställt något, visade sig vara min journal som jag beställlde hem. Vill veta vad svinen på gyn har skrivit angående vårt försök att få barn. Kan iallafall visa upp nästa gång vi ger oss på de vad som gäller. Promenerade hem och där fick jag min promenad för dagen. Har tvättat idag och skojar inte när jag säger att de va sjukt mycket tvätt, har svårt att förstå hur 2 personer kan smutsa ner så mycket men tydligen går de haha xD. 
Skönt de är kväll nu lär sova gott. 
 
Frukost: 1 dl äggröra 
Mellanmål: 1 knäckebröd med mjukost
Lunch: Bananomelett knappt 0,5 dl (väldigt mäktigt). 
Mellanmål: 1 knäckebröd med mjukost
Middag: 1,5 dl barnmat (slottsgryta med mosad potatis) 
Kvällsmat: 1 dl filmjölk med päronpure och kanel. 
Har slarvat och endast fått i mig 8 dl vatten idag, ska försöka få i mig ngn deciliter till innan sängen. 
 
Nu blir de star wars med älskling (hans tur att bestämma film) -_- sen sova. 
Godnatt ♥

Done and done

Ohhhh vad fint de är i lägenheten nu :) parketten i tv rummet blev höjdpunkten, ja även hallen hehe.. Har fått tillbaka allt på plats och även städat färdigt. Helt underbar känsla med nytt :) före o efter bild nedan.

Idag har varit en lugn dag förutom all städning och undanplockande. Tog min dagliga promenad vid 16 tiden och kom hem i tid till greys anatomy. Förstår Inte hur jag kan vara så besatt av den serien :S känns ibland som jag känner karaktärerna haha. Har nog sett om hela serien 3 gånger men blir aldrig trött på de, har även de hemma. :)

Tänkte snart sätta mig med blocket och göra upp middag i 1 vecka framåt med start på lördag, då börjar jag med puré. Tänkte göra lite potatismos imorgon och bara känna efter lite hur de känns hehe :) nervös som fan. Pratade med bariatric idag och sköterskan tycker jag ska släppa de med att vara rädd, men inte lätt när man hör folk som har mat som fastnar i tarmen eller dumpning.. Jag blir inte så sugen på de då.

Efter duschen idag upptäckte jag Att ett av mina "lappar" på magen fått luft i sig och de kommit in vatten. Så de fick åka av. Ser rätt häftigt ut ;) har ju agrafferna så de liknar exakt som de man häftar papper med. Ska bli skönt när de är färdig läkt.
Idag har jag inte heller fått i mig tillräckligt med vatten och inte heller fått i mig tillräckligt med mat. Men ja de e bättre än inget.

Frukost: 1 dl yoghurt m fruktpure o kanel.
Mellanmål: 1 knäckebröd med leverpastej.
Lunch: 5 tsk soppa och 1,5 dl yoghurt m kanel.
Mellanmål: knäckebröd med leverpastej.
Middag: 2 dl tomatsoppa m 1 tsk kesella.
Kvällsmat: 1 dl filmjölk m päronpure o kanel.
Utöver de har jag fått i mig 1 liter vatten och 2 dl te.

Nu ska jag ta kvällsmedicinen sen ska jag göra matschema ;)
Godnatt ❤❤❤


😘🌙

Usch nu är jag riktigt trött. Ska bli skönt att sova och för första gången sen dagen innan op ska jag sova i sängen :) hehe har legat på soffan sen jag kom hem.. Ska bli skönt.
Imorgon är de dags för tv rummet att få nytt golv, blir parkett där. Och ska ju få nytt i hallen som dem gjorde fel med. Bara längtar tills allt är klart, ska bli så skönt att kunna sätta tillbaka alla saker på sin plats.
Har även idag inte lyckats få i mig tillräckligt med vatten, men de är verkligen skit svårt. Bättre än inget.

Frukost: 1dl yoghurt med fruktpure o kanel.
Mellanmål: 1 knäckebröd med leverpastej
Lunch: 1,5 dl thaisoppa och 1 tsk kesella.
Mellanmål: 1 knäckebröd med leverpastej.
Middag: 1,5 dl tomatsoppa.
Kvällsmat: 1 dl filmjölk med päronpure o kanel.
Har fått i mig ca 12 dl vatten idag.

Ska borra ner mig under täcket o göra mig redo för sömn nu :) bjuder på några egobilder.
Godnatt ❤❤


7 dagar efter

Nu har de gått 1 vecka sen jag gjorde operationen :) helt otroligt vad tiden springer iväg. Eller ja helgen kändes lång men de va för jag hade ont..
Har inte gått ner ett skit sen operationen vilket jag fann väldigt konstigt. Men är olika från person till person. Men är INTE lätt att sluta jämföra sig med andra.

Golven är lagda. Iallafall 2 rum, dem la fel plastmatta i hallen så dem får dra upp skiten imorgon och göra om göra rätt! Mitt hem ska inte se ut som ett vrak. Men sovrummen blev jätte bra :) verkligen jätte nöjd, va lite skeptisk till att grå färg skulle bli för mörk men de passa utmärkt i temat.. Brukar inte vara så mkt grejor i ena rummet ;) men har lastat in tv rummet där.

Har tagit min dagliga runda på 30 min idag och upptäckte att jag kan sitta som en "dam" igen hehe har inte kunnat korsa mina ben på aslänge men idag så jävlar :) blev jätte nöjd..
Längtar tills måndag när agrafferna ska tas för fy vad dem kliar nu!!!!!! Och är trött på stödstrumporna så dem åker om 1 vecka..
Nu blir de tvn en stund ❤


Kvällen är kommen 🌙

Fy fan vad trött jag är ikväll, mår väldigt illa också. Men de va på tiden, har knappt mått illa efter operationen så lite skadar inte. Har nyss bäddat upp i soffan till mig och inväntar älskling som snart slutar jobba.
Va ute o promenera innan i 30 min, försökte mig på att göra längre men fick ont i magen så ska nog inte pressa mig igen. Har även dammsugat så slipper skämmas imorgon när dem ska lägga golv.
Varit riktigt slarvig med vattnet idag, tror de känns i huvudet.

Frukost: 1 dl yoghurt päronpure och kanel.
Mellanmål: 1 st knäckebröd.
Lunch: tomatsoppa 2 dl 1 tsk kesella.
Mellanmål: 1 st knäckebröd.
Middag: 1 dl skaldjurssoppa o 1 tsk kesella.
Kvällsmat: 1 dl filmjölk med fruktpure.

Druckit ca 9 dl vatten och 1 dl utspädd äppeljuice.

Nu blir de att träffa John blund för min del.
Godnatt ❤❤


Body

Kollade lite gamla bilder på Fb och denna dök fram. Är ca 2 år gammal. Snacka om att jag nästan fick tårar i ögonen att de är jag :O jag har varit så snygg!! Kraftig men skit het. Haha "lite ego får man va".
Detta ska inspirera mig nu efter operationen. Vill kunna ha den klänningen i sommar o vill kunna visa mina ben.. Ja nu gäller de :) LÄNGTAR!!!
Snacka med en tjej som hade op en dag innan mig, hon har gått ner 4 kg redan. Jag har knappt gått ner 1 :( snacka om att de känns som jag gör något fel, vet dock inte vad. Hmm
Aja får se.


Trångt👎

Då va tisdagen här :) har haft fullt upp denna morgon med att tömma hallen och båda sovrummen. Ska nämligen lägga nya golv med start imorgon. Och imorgon kväll ska vi flytta ut allt ifrån tv rummet för då ska de läggas parkett. Men ser verkligen hemskt ut när man pressar in allt man har i lägenheten i två rum haha.
Kommer bli bra :).
Ringde vc innan för ska snart ta bort agrafferna, de är dags för fredag för dem att ryka men de fanns ingen tid å får stå ut tills på måndag nästa vecka.. Kliar som fan nu!!!! Men de är ett gott tecken.
Dammsuga över lite snart sen en promenad i de halv fina vädret. :)
Märkte även en sak nu i duschen, har hört man tappar hår som fan efter operationen men måste väl vara för tidigt nu, tror de iallafall. Men efteråt va de en stor klump på golvet. INTE OKEY!!


Sunny Monday

Snart denna dagen slut =) har stått i med mycket idag, iallafall mycket jämfört med vad jag gjort den senaste veckan. Beställde en bok som heter 200 lättlagade soppor så va på posten och hämtade den, pinsamt nog fick jag ta bussen halvvägs dit för jag blev så trött.. Möte upp ninah där och sen gick vi tillbaka hem till mig ihop =) riktigt skönt måste jag säga, denna solen ger mig sån energi och livslust. 
Vi snackade någon timme och drack kaffe, mycket mysigt! 
När hon stack kollade jag självfallet på greys anatomy som är mitt favo program och sen tog jag tag i disken och plocka undan lite här hemma, ser ut som fan pga att vi ska lägga nytt golv i veckan. Är inte ett rum eller två utan de är 4 golv som ska läggas på 2 dagar haha. Men kommer bli såååå snyggt när de är färdigt. 
Bariatric ringde mig innan eller ja sköterskan, dem va tydligen orolig för mig eftersom jag hade så ont i fredes. Men hon fick en chock så bra jag lät i telefonen, hon ställde några frågor och allt stämde så än så länge är allt som de ska vara. Har utmanat allt idag och ätit knäckebröd för första gången som opererad, kunde egentligen ätit de i helgen men jag vågade inte, sköterskan tvinga mig hehe. Super gott va de, underbart att ha något att tugga på och en klick leverpastej på de för att få extra protein. Har även släppt teskeden nu, varit lite rädd för att ta för stora klunkar och har därför ätit ALLT med tesked, även ett glas juice haha, men den är väck nu och de känns bra. Här kommer lite vad jag ätit idag. (har inte lyckats få i mig allt jag ska men jag försöker). 
 
Frukost: 1 dl naturell yogurt med lite sylt pure och kanel. samt 1 glas vatten
Mellanmål:1 dl filmjölk m päronpure och kanel.samt 1 glas vatten.(egentligen få i mig näringsdryck) men går ej.
Lunch: 2 dl thaisoppa med 1 tsk kesella 1 glas vatten 1 glas äppeljuice 
Mellanmål: 1 st knäckebröd med leverpastej.
Middag; 1 st knäckebröd med leverpastej.
Kvällsmat: Blev ingen, drack 1 glas utspädd äppeljuice.
 
Och mellan dessa målen har jag självklart druckit mer vatten. Även försökt få i mig en klick kaviar för att lyckas få salt i mig. 
Snart kommer älskling hem och då blir de lite mys och sen bädda soffan för att sova där hehe ;) har sovit där sen jag kom hem för sängen är inte skön längre och dessutom är alla möbler nermonterad inför onsdagen så dem kan lägga golv. 
Godnatt ♥

Första inlägget

Nu känner jag mig relativt nöjd med utseendet på denna bloggen :) som ni förstått har jag stängt min gamla blogg av skäl jag inte får skriva, blir väl värre då.. Men har en ny iallafall nu, och förhoppningsvis kan jag få ha den privat och kunna skriva vad jag vill. Nog om de.

Gbp Operationen gjordes 3/4 förra veckan :) helt sjukt att de snart gått en vecka sen jag låg under kniven hihi. Klockan 11 ungefär tog jag och älskling tåget härifrån Helsingborg. Pappa hämtade oss i Kävlinge där dem bor och så stack vi hem till dem en stund. Jag skulle inte vara där fören 12.30. Kan inte säga jag va nervös för de va de minsta jag var, jag oroade mig hela tiden för att jag inte gått ner tillräckligt i vikt och ville bara få detta överstökat.. Efter en stund begav pappa älskling o jag oss till Lund på bariatric center. Där satt vi nästa i 40 min för dem va sena, "detta gjorde mig fruktansvärt irriterad".
När jag väl va inne tog narkosläkaren emot mig, han vägde mig och till min förvånad hade jag gått ner ca 7 kilo på dessa 10 dagarna jag hade på mig.. Jätte förvånad blev jag men otroligt lycklig, han satte nål på mig och tog ett blodsocker som inte visade bra. Jag fick dropp. Skit stötigt att gå runt med den hela tiden hehe ställningen va ivägen hela tiden. Jag blev visad mitt rum där jag låg själv, va någon som hoppat av så jag va ensam. Rätt skönt ändå. Narkosläkaren kom in och hämtade mig så promenerade vi till opsalen. Jag bad om lugnande innan för jag va otroligt nervös, han gav mig 1 arcoxia (lite starkare än Alvedon) och 3 panodil, jag kolla på han precis som what the fuck.. När jag la mig på opbordet så Börja nervositeten komma fram och tankar som "vad fan gör jag här". Dem bad mig andas i en mask som jag trodde skulle få mig somna, men ikke de blev tydligen insprutat i nålen. Jag hann bli lite arg för jag inte fick de förklarat sen minns jag inte mer haha, jag somna.
Jag vaknade av att ngn kallade på mig och sen blev jag dragen ifrån en säng till en annan och strax därefter börja smärtan. Fy fan jag grät så ont de gjorde men fick snabbt morfin o de blev bättre. Sen börja jag gråta igen när jag vaknade för jag trodde jag va hemma haha blir tydligen jätte känslig av att vara hög.. Jag höll på att kissa på mig så bad att få komma upp fast de egentligen va för tidigt, men de gick jag vinglade o sen åkte jag in på mitt rum. Sov hela tiden där efter, minns bara att en sköterska kommer in o trycker en spruta i mitt lår o förklarar att de är blodförtunnande. Jag hade större smärtor att bry mig om än den nålen sa jag. Den enda gången jag begav mig upp va när jag kissade eller skulle ringa på klockan o få mer smärtstillande. Vid 20 tiden på kvällen kom pappa syrran och älskling. Jag mådde sådär, va inte lätt att hålla ögonen öppna men skönt att få lite besök :). Sov gott efter de. Vid midnatt började helvetet, fy fan vad ont jag fick, trodde att dem tagit sönder ett revben men de gör tydligen så ont om man har en tjock bukhinna, jag grät o skrek lite smått. Men inget morfin inte fick bort. Smärtorna höll inte i hela tiden utan kom lite ibland.. Jag va så uppblåst av gasen också som rörde sig i kroppen, ena stunden hade jag ont i axlarna o andra revbenet. Höll på att bli knäpp och va nog den längsta natt jag någonsin varit med :) jag blev väckt vid 7 tiden efter att äntligen somnat och de va dags att börja packa ihop allt o fixa mig. (Tyckte det va hemskt att inte få vara kvar längre) jag hade behövt de. Vi samlades i köket allesammans o käkade frukost för första gången hehe ;) tog 1 timme nästan att få i mig 1dl yoghurt. Kan ju ha att göra med att jag va livrädd de skulle göra ont xD. Blev hämtad av pappa vid 3 tiden och sen va de bara att börja mitt nya liv. Har haft fruktansvärt ont men de är ju inte så på alla, har tack o lov fått smärtstillande och idag är första dagen jag mår bra :) alltså riktigt bra. Tänkte tillomed ta en promenad ikväll, bubblar o håller på fortfarande men de e inget konstigt :)
Nu ska jag äta lunch och sen får vi se vad som händer :)
Ha en bra dag, nu har ni att läsa ;) <3


Spännande

Så ja då va den nya bloggen öppen :) nu ska jag bara lära mig hur man gör haha. Har alltid använt bloggplatsen så detta ska bli spännande. 
Skriver mer senare, ska försöka få detta att se bra ut. 
ciaoo

RSS 2.0