B-day

Då va denna helgen över :) skönt måste jag säga. 
Hade en jätte bra födelsedag igår, fick mycket fina presenter och är super nöjd med allt, firades hemma hos pappa och dit kom mormor och jag hade Johannes med mig. Jätte roligt att träffa alla samtidigt, eller ja alla utom min mamma, men har lärt mig att jag kan inte begära mycket utav henne längre /: ....
Jag gjorde god mat "lax o spenat paj" med romsås och pappa fixade tårtan. Jätte fin blev den. 

I present fick jag blommor, pengar, skiiiit snygga leggings, jätte fin blus, nagellack, öronhänge. Älskling överraska mig ordentligt :) han hade köpt jackan som jag ville ha, som jag tidigare lagt upp bild på och måste säga att den sitter skiiiit bra hihi. Perfekt outfit till mina nya skor, älskling överraska mig även med öronhänge i vitt guld med diamanter o pärlor :) lycklig tjej hihi. 

Jag hade Johannes här från fredagen till lördagen och vi hade de jätte mysigt, saknar min favorit pojke jätte mycket. Önskar ibland att han kunde bo hos mig men han har de bra hos sin pappa, de känns tryggt att veta iallafall. Underbara lilla Johannes ❤❤

Idag har jag varit iväg en tur med Rebecka och söta Vincent på lager 157 i Höganäs, hittade två par vantar för de är så kallt nu på morgonen usch usch usch. Gick även inom iitalla och kollade all porslin, mycket fina saker men alldeles för dyrt, har lyckats fynda 1 gång bara och de va ren tur. Vi va på bokhandeln och kollade lite, hittade en fräck bok om demoner, och två andra spännande böcker, Stoffe har en del att läsa och jag hade tänkt göra de till en vardag också att läsa, de ska motverka stress tydligen. 
Har sorterat kläder hela kvällen och äntligen är jag klar, haha alla mina hyllor är nästan tomma så de är tur jag ska till Ullared nästa söndag, ska lägga ut mkt på tradera och resten ska doneras. 

Imorgon är de dags för första jobb dagen, spännande!!! Och jag börjar bli nervös, jag hatar första dagarna på jobbet, känner mig totalt värdelös då för jag kan inget :p men är nog inte så svårt. Hoppas jag haha. Wish me luck❤
Godnatt ❤❤














Hmmmm

Är så sugen på att göra något med håret, så hitta jag denna tjusiga tjejen på instagram, älskar den ljusa nyansen i hennes hår så funderar starkt på att ringa ner och försöka få en tid idag.... Behöver klippa mig också men har Ingen aning vad jag vill ha, inte lugg iallafall för fan vad svårt de är att fixa frisyr med lugg :S 

Ska försöka hitta deras nummer som jag gör de hos och fråga ;) spännande! Har en del att göra för imorgon ska jag till Kävlinge o fira min födelsedag lite smått, självklart behöver jag själv göra maten och dra med mig på tåget.. Kan ju undra hur dem tänkte där. 

Igår va jag iväg med Rebecka och lille Vincent, vi gick en runda på familia och sedan in på maxi, gick där asssss länge haha inte konstigt jag har träningsvärk i låren idag, handlade en massa och jag hittade två par skor :D såååå nöjd jag är med dem, får inviga ett par idag. 
Mår lite sådär idag, förkylningen kanske börjar bryta ut? Usch hoppas inte de iallafall :O blir mkt te och citron idag. 

Blev överlycklig när jag vaknade, usb minnet satt i tvn och Stoffe hade laddat ner de första avsnittet av nya säsongen av Greys anatomy inatt hihi, så de första jag gjorde va att mysa ner mig till de, dubbelavsnitt för den delen också, såååååå bra de va. Längtar tills nästa fredag hihi, 

Nä nu får jag ta tag i lite saker.
Ha en bra dag ❤❤





Turkiet i bild

Påväg till kastrup =) 
nervös Emily haha
Frukost i istanbul, där vi mellanlandade
Äntligen framme i antalya och en väldigt trött Emily
Första kvällens solnedgång, mysigt att äta där ute.
Oppss hihi
 Marknad 
 Happy me
Kan väl säga att jag blev full 3 gånger innan jag druckit klart
Påväg till "hamam" turkiskt bad 
Strömavbrott blev en daglig händelse haha
Coolt, trodde först de va en riktig staty
Jag njuter för fullt.
 Min älskling och jag ♥
Världens godaste rätt, grillade räkor, mumsss
 
Någon fisk vid namn "payana"
Älskling kom med mums hihi
 Haha denna bilden säger allt, SJÖSJUK till max 
 Skumparty
MMMM pina colada
Storm denna kväll, helt sjuka vågor
Denna tanten fick jag en god relation med, underbar mat
Älskling njuter av sin 350 gr biff :O
Regn? eh ja
Älskling slog på stort, 
Seafood plate mm gott
Världens bästa personal, allys bar
Haha när han landade gjorde han en våg av vatten på mig
Banan träd, dem fanns överallt
Kaos på rummet efter marknaden
Självklart kunde han inte vara utan manchester united ;)
Home sweet Home 
Haha så trötta
 
 
 
 

 

Hade en helt underbar resa, varmt och gott, helt underbar mat (dock inte på hotellet bläää).
De enda negativa va sängarna, fyyy vad hårda, jag va helt öm när jag vaknade på morgonen. Och hotellet bestod enbart av ryssar, tillomed personal va ryssar, klarar inte av de folkslaget så socialt fanns de ingen möjlighet till. En mamma gav sin vad jag tror nioåriga son en starköl till middagen, alltså seriöst?????? gravida kvinnor drack starköl vid poolen och levde precis som inget hänt. Usch jag är glad att jag inte är ryss.. 
 
Hittade den bästa restaurangen med världens bästa service och bodde på en fin strand dessutom. Söndagen första veckan åkte jag på en allergi attack och begav mig till apoteket, där blev jag skickad till akuten vilket jag tyckte va alldeles onödigt för jag va inte behov av akut hjälp. Där fick jag en spruta i ena skinkan och kan lova er att stoffe va inget stöd alls haha han stod och asgarvade när sköterskan körde med full kraft in den jävla nålen i mig. tog ca 4 timmar sen va alla utslag borta så på de viset va de riktigt skönt. 
Vi tog en båttur som ni ser på bilderna, helt underbart väder fick vi den dagen och såg helt otroligt vackra saker, dock blev jag ganska snabbt sjösjuk och de förstörde en hel del, ville bara komma i land till sist för mådde inte alls bra fy fy fy. Men ändå värt de hehe. 
Nu ska ni få höra en rolig historia haha, vi bestämde oss för att ta en hamam där nere, de är turkiskt bad, jag förstod ju inte vad de innbar och inte heller stoffe. Vi gick och bokade de på kvällen och de fanns tid direkt, transfer kom och hämtade oss på bara 5 minuter, galet!!!! När vi bokade fråga vi om de va något vi behöver som tex badkläder? neeeej dem har allt fick vi till svar. Skiit bra va de enda vi tänkte på :P när vi kommer dit blir vi tillsagda att ta av kläderna och på med bikini, jag bara whaaat haha vi har inga badkläder. Så där stod jag i bh och stringtrosor och fick sååååå klart en kille som skulle skrubba min kropp och smörja den med skum. Jag höll på att dö och dessutom dem. Tror aldrig dem sett en rumpa förr haha för dem flesta som jobbar där blev chockad, hamamen avslutades efter "tvättningen" med massage och ansiktsmask. Kan säga att den va bra, min hud är len och fin fortfarande, dock en fruktansvärd upplevelse haha, stoffe hade björn borg kalsonger på sig så vi såg ju duktigt dumma ut haha. På tal om dumma, herregud vad jag skämde ut mig i turkiet, skulle gå upp från havet på bryggan, när jag va halvvägs upp kom de en stor våg, vad händer? jo den tog tag i mina bikinitrosor (som va för stora för mig) och drar ner dem haha, där stod jag med rumpan bar. Stoffe dog av skratt i havet och försöka hjälpa mig få på dem. 
 
Ja vi kan vi konstatera att jag är klumpig haha.. 
Vi fick bra kontakt med ägaren på klubben bredvid hotellet, en väldigt trevlig man. Han ville gärna vi skulle åka dit nästa år så vi fick uppgifter om att hyra en lägenhet där istället, vi vill inte ha hotell mer. De känns inte riktigt tryggt och de håller inte våra kriterier känner jag. Så blir troligtvis samma by nästa år fast försöka dra med något mer par =) och hyra en lägenhet då. 
 
Nä nu är jag skit trött och börjar känna mig febrig så ska bädda ner mig varmt i soffan. 
godnatt ♥

Styrka

Jag är ett skal nu för tiden, känner att när jag öppnar skalet för en liten stund är jag förstörd inombords. Så stänger de snabbt när de blir jobbigt, pillar med saker och sysselsätter mig. 
De börjar gå till en gräns, frågan är bara vad som händer när skalet inte håller. Har redan märkt jag ändrats, hade varit skönt om jag fått frågan "hur mår du egentligen" eller ja på ett sätt är de nog de värsta någon kan fråga mig just nu. För allt bubblar uppåt, tankarna finns där så fort ett okänt samtal ringer, "kan de va dags nu" vågar knappt svara för att höra vad den på andra sidan har att säga. Rädd för att jag gjort ett stort misstag och går inte en enda dag utan att jag tänker på dig, saknaden är så fruktansvärt stor och förtränger de oftast. Dem flesta förväntar sig att jag ska vara tuff, den som fixar allt, så jag är formad på de viset. Den svaga den gråter, så jag gråter aldrig. Försöker att inte tänka på dig, försöker att inte bry mig men de är svårt, tänker var du är just nu, mår du bra är den största frågan i mitt huvud, "har du de bra?" Hade varit skönt att få veta de. 

Händer att jag kommer på en idé om hur vi ska fixa detta, hur jag ska hjälpa dig på bäst sätt men dagen efter ångrar jag mig alltid och förtränger igen. 
Hade 1 person att kunna släppa såna här känslor på förr, den personen finns inte där mer, önska över allt att hon va här nu med alkohol och bara säger att allt kommer bli bra och att hon förstår mig, hur jag känner. 
Vet inte riktigt hur jag ska börja med allt, eller om jag för den delen ska börja med något, känner mig kluven och känner mig skyldig. Får en bild i huvudet att du sitter där själv som du brukar göra, men nu utan oss och utan mig. De smärtar så otroligt mkt att veta att du inte har någon...
Hoppas allt blir bra en dag, men de ser inte ljust ut. Älskade ❤ 

Dream

Sitter här framför Polen med en kaffe i handen haha, alla dricker öl men Emily dricker kaffe ;) undra varför! Nä skoja bara men störigt för jag blir lätt full här nere, jag har blivit full två gånger och dem gångerna har jag bara druckit 1 grogg. Då är de illa så jag håller mig nykter lite nu. 

Saknar faktiskt hem lite. Saknar allt nyttigt där hemma. Alla goda yoghurtar och att röra på mig betydligt mkt mer. Saknar att väga mig var och varannan dag hehe, har nog gått upp minst 3 kilo hittills om inte mer kan jag lova er!!! Har bestämt mig iallafall att jag håller mig ifrån kolhydraterna och äter 1skiva bröd på morgonen bara rädd för att de blir för mkt sånt skit annars. Jag äter ju inte bröd vanligtvis. 

1 vecka kvar, sjukt så fort tiden har gått, vi har gjort mkt redan nu men har ngn sak till innan vi är nöjda med denna resan :) 
När jag kommer hem blir de massa bilder att lägga upp efter denna resan hihi, har dessutom införskaffat massa gucci o prada hihi. Love it! 

Nä nu ska jag se om jag orkar resa mig och ta en till kaffe :)
Hoppas ni har de bra för de har minsann jag! 
Godnatt ❤❤❤






Cilit Bang



Tar bort smutsen snabbt och enkelt! Perfekt. #Buzzador. #cilitbang smuts och fett. 

Up and away

Nuuuuu är vi äntligen på väg :) sitter här på flygplatsen och väntar på att terminalen ska öppna.
Är jätte pömsig så sitter med en kaffe latte i högsta hand, Stoffe sitter och surar för han inte får igång sitt wifi ;) mohaha!! 

 Suttit och kollat alla plan som lyft och har svårt att fatta vi ska upp där om ngn timme, JAG ska upp där herregud. Hoppas jag sköter mig o inte får massa panik haha. 

Nä går nog bra, nu ska jag vara social med min älskling sen vidare till ngn pub och ta en Shot eller två. 

Ha de bra för de ska vi ha ;)

See you soon ❤❤❤❤❤ puss 




Bebismys

Ohhh så mysigt jag haft de idag :) massa bebis mys. Passade Vincent några timmar idag och njöt av varje minut, hoppas på fler gånger.
Va och växlade pengar idag, va på tiden och verkligen på håret att vi kunde växla så mycket :p har börjat packa så smått, så är en enda stor hög i soffan nu hehe men ska jobba imorgon så lika bra att börja i god tid :)

Idag tog vi även en stund på stan och avslutade med en glad/ jordgubbs juice på pistachia :) mm så gott säger jag bara!!
Shit om två dagar bär de av till Köpenhamn, kan inte fatta de, helt otroligt verkligen. Är livrädd jag glömt något men hoppas inte de :S är nervös att lämna lägenheten men den är i goda händer av stoffes kompis så får väl lita på de ;)

Nä nu ska jag kolla klart på filmen på tvn sen sova :) upp imorgon o slita!

Godnatt ❤❤


Im back

Ja då va första dagen på lasarettet över, trodde inte jag skulle komma in i de så fort men ack så fel jag hade :p gick sååå smidigt! De enda jag gjorde fel på va blodprov, har tappat stinget där ;) får väl öva på någon imorgon..
Tog en bild i kläder som jag aldrig trodde jag skulle få på mig, när jag började där hade jag storlek xxl i tröja, nu har jag M :O omg säger jag bara. Byxorna ska vi inte ens snacka om. Och så hitta jag en gammal bild från 18 veckor tillbaka, där ser man lite skillnad i ansiktet hihi.

Sitter nu och inväntar svenska husfruar *längtar* och ska somna till de tänkte jag, helt sjukt att de redan är kol svart utomhus. Galet.
Gjorde min första mugcake denna kväll, är verkligen en hit för dem som älskar choklad som jag, den blev inte snygg men otroligt god!! Serverade lite activia yoghurt till den, orkade typ halva kakan så nästa gång blir de halvering.

Imorgon är de återigen dags för jobb på lasarettet, tänkte kanske cykla vi får se vad de är för väder. Sen städa här hemma :)

Godnatt ❤❤


Stan

Fick en del gjort men inte tillräckligt, tog några runder i Affärerna i stan :) hittade en fin tunika hihi nu får shoppaholiken sluta haha!!
Efter några timmar där så stack jag till söder och tog mig 90 minuters helkroppsmassage, kan väl säga att somnade minst 2 gånger så skönt de va! Lätt värt de :)
Gick inom Dickens på vägen och träffade lilla Emma en stund hade massa att snacka om, mkt trevligt!
När jag väl kom hem förvänta jag mig att göra en jäkla massa haha blev ikke så, de enda jag gjorde idag va att rensa garderoben. Har fyllt en hel flytt låda med gamla kläder som jag ska sälja och skänka bort :) får ta de när vi kommer hem.

Nu säger jag godnatt o försöka sova inför en dag på lasarettet imorgon *nervös* ❤❤❤


Vågen

Sakta men säkert går de neråt :)
Vägde mig idag och den stod på 88,3 är alltså en viktnedgång på 1 kg Sen förra vägningen och en total viktnedgång på -37,7 kg. :) love it!!

Börjar bli lite nervös nu faktiskt, vi åker om 6 dagar omg säger jag bara!! Känns som jag har skit mkt att göra på kort tid, har dessutom 3 dagar kvar denna veckan att jobba, en annan sak som gör mig skiiiit nervös är att imorgon och på onsdag jobbar jag på lasarettet hehe. Kommer knappt ihåg hur man gör haha men ska bli skit roligt om de är samma människor kvar som förr. Ska nog gå bra hihi.
På fredag är de tvätt dags och dessutom stor städning här hemma, vill ju inte komma hem till ett skitigt hem och tror inte are vill vara här när de ser ut så här.

Idag är jag ledig och tänkte ta mig en tur till stan o lämna tillbaka en del kläder som jag köpte o är för stort. Tänkte kanske gå in och ta mig en massage när jag ändå är där nere och sedan rensa garderoben, får se om jag säljer de :) annars skänker jag de istället.

Ha en bra dag ❤❤


RSS 2.0