Bläää

Sååå bitter jag är ikväll och tycker jag har all rätt att vara de också.
Så jäkla trött på att inte ha ett stöd som jag kan luta mig mot eller att känna mig trygg med. Får bli ändring på detta snart för går bara åt ett håll.. Är glad iallafall att jag har de människor i mitt liv nu som jag vill, resten har jag inte ens ork att bry mig om.. Efter denna kvällen är de dags att börja prioritera.
Började imorse med hjärtklappningar, och de har Hållt på så hela dagen, och ikväll fick jag nog, blev kallsvettig och lite mer yr än normalt ;).. Bestämde mig för att ringa 1177 och dem ville inte jag skulle vänta utan Dem skickade en ambulans som skulle utvärdera mig.
Tog några kontroller och till sist EKG, de gav utslag och visade rytm, detta är inte farligt om hjärtat inte slår 5 gånger i rad. Vilket mitt inte gör. Så jag valde att stanna hemma för kändes inte så allvarligt, och med denna slutsats säger vi att jag MÅSTE sluta stressa. Hur de nu ska gå är en bra fråga för brukar kalla mig på jobb för "stressmoment nummer 1".

Har god lust att lämna de liv jag har och bara dra, dra långt härifrån, där ingen känner mig och jag inte känner ngn. Funderat lite på att kanske ta en weekend i Göteborg med mig själv :) men är bara en tanke. Känner ju ifs lite folk där så helt främmande blir de inte.
Ohhh blir helt knäpp, så trött på allt och har 2 dagar kvar på jobb innan jag är ledig /: kill me.

Frukost: yoghurt.
Mellanmål: activia.
Lunch: fullkornspasta m fläskfilégryta.
Mellanmål: knäckebröd.
Middag: grekisk sallad m grekisk biff.
Kvällsmål: jordgubbar m lite kvarg.

Cykling: 6 km
Gångavstånd: 7,1km

Nu är jag riktigt trött så ska bädda ner mig, imorgon är de ju jobb igen på kvällen. Innan dess ska jag försöka att inte göra ett Piss.
Syns imorgon om jag lever fortfarande ;) nä sån tur har ni inte!!
Godnatt ❤❤


Matschema!

Nu är jag nerbäddad och fit for fight till imorgon ;) har en lång dag framför mig.
Mmmm så gott de va med jordgubbar doppade i smällt choklad, de uppskattades, inte bara av mig utan sambon blev helt förälskad :) får testa vit choklad nästa gång och kanske lite variation på frukterna.. Är ju ett bättre alternativ än godis, så de ser jag fram emot när nästa mål är nått, är ett tag tills de.

Frukost: yoghurt.
Mellanmål: knäckebröd m ägg.
Lunch: keso m äpple o kanel. Goott
Mellanmål: activia jordgubb.
Middag: kyckling sallad från självplock.
Kvällsmål: jordgubbar doppade i choklad.

Cykling: 6 km
Gångavstånd: 7 km

Godnatt ❤❤❤❤


Myspys

Hemma ifrån jobb för en stund sen :) va inom maxi en stund och handla lite. Fick med mig lite mjölkchoklad och jordgubbar så ikväll ska jag doppa jordgubbar i smält choklad hihi :) blir mitt pris för att jag kommit under hundratalet och för jag varit så duktig hittills och håller mig Väck från de.

Sitter nu och myser i soffan med en liten "näsmask" ;) ska bli väck dem jävla porerna nu en gång för alla. Tänkte ta mig den tiden idag och mysa till de lite, för min egen del.


Day 1 of 5!

Ja då va första dagen på jobb avklarad :) jobbar enda tills tisdag sen är jag ledig 1 dag sen vidare resterande veckan,... Usch juli är en tuff månad men lönen som vi kommer få tillsammans av denna månaden kommer ligga på sjukt mycket, vill inte ens skriva ut de, vet hur folk är pengakåt här i Helsingborg. Jag lär njuta och mycket kommer gå till pengar till resan :) ska även försöka köpa ännu en resa för dem pengarna.

Idag stack jag till stan, jätte besviken måste jag säga, hittade inte mycket. Men är glad över de lilla jag hittade :) blev inte ens 90 kr och detta fick jag för de: bikiniöverdel, fin skål och nagelfilar. Kläder fanns de inget i min smak, börjar undra vad detta är för mode.. Får hoppas på bättring snart.
Varvade ner här hemma ngn timme innan jag begav mig till jobb :) va rätt lugnt idag och de behövdes! Finns vissa dagar som gör mig knäpp, som får mig känna att jag nästan behöver bli inlagd på psyket xD haha.

Frukost: havregrynsgröt m hallon o
Mjölk.
Mellanmål: nötter.
Lunch: laxsallad.
Mellanmål: knäckebröd.
Middag: keso o makrill.
Kvällsmål: räkröra och äpple.

Kan säga att den räkröran dumpa jag satan på, tyvärr i mitt yrke finns de inget som heter att vila en stund, va bara att resa sig upp och försöka gå bort de.. Ja de försvann men tog ca 1 timme.

Cykling: 5,3 km
Gående: 6,7 km

Nä nu ska jag sova för klockan ringer 05.50 ;)
Godnatt ❤❤


Shoooooopping

Idag har jag farit runt överallt i denna staden känns de som...
Först en runda till Nordea som jag för den delen fick leta efter som en idiot haha, hittar inte allt här ännu. Sen vidare till Swedbank och därefter shoppa lite ;). Hittade en jätte fin klänning på Gina och pärlhalsband med de snyggaste armbandet jag sett på glitter. LOVE IT.
Sen vidare hem och möta Stoffe, på bussen igen till polishuset xD sitta där en timme och stressa hem för Stoffe skulle iväg. Har äntligen avnjutet en underbar laxsallad och varvat ner i soffan :) blir en lugn kväll "hoppas jag". Passet är fixat nu iallafall så den kan jag checka av från vår rese lista, nu fattas fickpengar och resväska. Men de löser sig.

Är överlycklig över en sak idag, fick min mens imorse, den kom med några dagars marginal. Detta innebär att den börjar bli regelbunden!!!!!! :D har aldrig haft regelbunden mens, före op fick jag tillomed ta piller för att den skulle komma. Så vem vet, de kanske börjar rätta till sig där nere ;) får hoppas de för bebisfabriken börjar om 10 månader ungefär.

Nu ska jag fortsätta med mitt slappande.


Trötthet

Jobbat kväll så har inte hänt ett piss mer än de.
Riktigt trött nu och ligger nerbäddad, ska bli skönt att blunda :) imorgon får jag min lön och fyy vad glad jag är för de blev mer än jag trodde jag skulle få. Ska shoppa lite i stan ;)
Springa några ärenden och gå i stan är på min lista imorgon, ngn som vill med?

När älskling slutar ska vi iväg o fixa pass :) spännande!!

Frukost: havregrynsgröt m hallon o mjölk.
Mellanmål: knäckebröd.
Lunch: köttfärssås o fullkornspasta.
Mellanmål: knäckebröd.
Middag: keso m makrill och gurka.
Kvällsmat: plommon och äpple.

Va svårt att få in alla mål på jobbet men jag lyckades, trots jag va tvungen att gömma mig så slank de ner mellanmål :p hehe vad gör man inte för att följa de regler man ska gå efter. Älskar mitt liv ❤❤❤

Godnatt ❤


Sweet tuesday

Usch vad jag har stått i mycket idag :) tiden har bara runnit iväg!
Skulle egentligen inte tvättat fören kl 12 men jag smet ner kl 10 och de va ledig så jag tog då istället ;) när de hängde på tork begav jag mig ut och sprang en stund. Svettades som en gris men skönt va de, går lite lättare varje gång att springa, kroppen vänjer sig kanske. Och så är jag ju lite lättare.

Efter jag duschat kom älskling hem och de va rakt upp på cykeln till affären för att storhandla, blev inte så värst mkt men kylskåpet är åtminstone fullt :) nu jävlar ska jag experimentera.

Frukost: havregrynsgröt m jordgubbar o mjölk.
Mellanmål: knäckebröd.
Lunch: köttbullar m potatis.
Mellanmål: digistivekex utan socker.
Middag: köttfärssås m fullkornspasta.
Kvällsmat: kokt ägg m vitlökssill.

Gottade till de nu på kvällen :) varit så sugen på sill så va bara tvungen att handla de idag, mm goootttt.
Imorgon är de jobb dags, jag jobbar kväll så de blir ännu en dag med sovmorgon :p ska bli skönt.

Godnatt ❤❤


Mått för juni månad!

Så ja då va denna dagen över :D fan vad niceeee säger jag bara. Är ledig imorgon och jobbar på onsdag, så får se vad jag hittar på för något =). 
Glömde väga mig imorse =( fy på mig hehe men man kan inte komma på allt, får se om jag kommer ihåg de imorgon, Väger mig alltid på morgonen för de skiljer så mycket från att väga sig på kvällen och morgonen. 
Tog nya mått igår, visade super bra resultat och skiter i om de inte händer mycket på vågen för satan vad de händer saker i måttbandet, blev även några bilder, fick tipset att de första året fota mig varje månad istället för varannan. 
Snart är de löning och har massa nya recept på god och nyttig mat att göra, synd för stoffe ;) men lagar jag mat är de bara att se glad ut och käka!!! 
 
Mått:
Bröst: Start: 125 Nu: 108
Höft: Start: 136 Nu: 123
Midja: Start: 119 Nu: 101
Lår: Start: 80 Nu: 70
Armar: Start:47 Nu: 43
Hals: Start: 46 Nu: 40
Rumpa: Start: 129 Nu: 115
Huvud: Start: 56 Nu: 51
Vad: Start: 50 Nu: 46
Totalt: -109
 
 
 
 
 
 Så ja de va dem måtten de, tror jag räknade rätt? hmm är skit dålig på de.Som sagt är jag jätte nöjd och neråt går de ;). 
Nu ska jag börja fixa lite kvällsmat och sen bädda ner mig i soffan till en god film och älsklings bröst som kudde.  Ifall någon vill träffas en stund imorgon så hojta till bara, ska tvätta en stund men har massa tid över till annat under tiden. 
Godnatt ♥♥

New week, new start!

Idag har varit jätte lugnt :) tog en lång pw innan med babe och stack till willys.
Annars har jag legat och drömt om Turkiet hela dagen haha xD bara längtar nu tills vi ska dit, 78 dagar kvar, eller ja egentligen 77 för vi åker till Köpenhamn den 8:de. Ska bli såååååå kul hoppas jag hehe, är bara lite orolig hur man ska göra med medicin man måste ta och ha med sig på flyget, någon som vet om man behöver intyg?? Är ju inget konstigt, kalcium vitaminer vitamin b12 och även min pollen medicin.
På torsdag ska vi fixa pass och sen ska jag ringa runt om jag kan låna en resväska av någon ;) hoppas kan man. Bara man är ute i tid.

Idag har vi mätt oss här hemma och även tagit foto, inte så drastisk skillnad på en månad. Orkar inte ens skriva ut de idag så jag gör de imorgon :)

Jobb imorgon som vanligt, klockan ringer 05.30 -_- kill me!! Bara att göra de.

Godnatt ❤❤❤


Midsommar ❤

Ja då va midsommar över, rätt skönt för nu är de endast jobb att fokusera på i sommar :) nästa mål jag längtar tills är vår två års dag och Turkiet resan i september❤❤❤

Igår va vi i Kävlinge, åkte först en runda till mormor för att träffa henne och mamma en stund, pappa hämta oss där sen och vi begav oss dit. Fyllde bilen med mat och allt vi skulle ha med oss och sen vidare till deras granne. Hade de jätte trevligt, och är inte bakfull haha. Va dock rädd jag skulle gå upp i vikt eftersom de va mycket socker intag igår, två gånger åt vi tårta för michelle fyllde år och sen silltallrik och grillat på kvällen :p va myyyyycket ätande!! Men de är ganska vanligt på pappas sida ;) men vågen visade att jag gått ner i vikt så de slapp jag oroa mig för.
Hände dock lite sjuka saker, kanske är de ngn här som är opad som känner samma. Jag drack, blev full och ca 15 min senare va jag nykter :p så höll de på hela kvällen, precis som kroppen absorbera bort de?? Skumt. Men ändå bra.

Idag vaknar jag kl 11 :O jisses säger jag bara, har inte sovit så länge på mer än ett år, så kan väl säga att de va nog en tuff dag igår xD älskling är iväg o träffar sin bror sen ska vi börja planera denna dagen om de går. Tänkte oss bio idag, men jag är faktiskt sugen på att festa, någon som ska festa idag så hojta till :) är min sista lediga helg på läääänge.

Ha en bra dag :)


Sömnlös?

Ja somna gick Inte så lätt, kollade stegräknaren o den visade positivt iallafall :) nu förstår jag varför de gör så jäkla ont i fötterna!


Rosa ❤

Fyyyyy fan för denna dagen, har svettats något så fruktansvärt så när jag kom hem stod vågen på 0,5 kg mindre xD skadat!! Jag va flitig på jobbet idag och bakade, va ju i köket denna veckan och ersätte för "husmodern" vi har på varje våning. Blev kärleksmums, jätte goda blev dem och jag skämde bort personalen lite med dem ;) kan säga de va uppskattat haha o så klart av vårdtagarna.

Handlade efteråt och de va inget kul, massa folk, men de e väl så när man är ute i sista minuten o ska ha saker. Hittade dock mina nya favorit nagellack ;) och billigt värre va de också.
Och så maten är färdig till imorgon, dum som jag va glömde jag Systembolaget så när jag kom hem och svalkat mig va de bara att ta på klädena igen o ta bussen till stan -_- drygt drygt drygt!!

Nyss målat klart mina naglar och har troligtvis valt ut några kläder till imorgon, antingen ser allt ut som lakan på mig eller så är de fortfarande för litet... Skit störigt! Så får ta något gammalt som hänger o dinglar där inne ;).

Frukost: yoghurt.
Mellanmål: leverkorv o activia.
Lunch: kokt fisk o kokta grönsaker m dill o citron sås.
Mellanmål: aprikoskräm.
Middag: fullkornspasta m fläskfilégryta.
Kvällsmål: knäckebröd o kokt ägg.

Ska snart bädda ner mig o invänta min älskling :) märker verkligen de dagarna vi jobbar förbi varandra att förhållandet blir lite mer speciellt. Kanske normalt? :p who knows.
Imorgon åker vi till Kävlinge för händer inte ett piss i Helsingborg, sticker till pappa och sen Vidare till hans granne. Ska bli trevligt :)

Önskar er alla en glad midsommar :) hoppas ni får en bra dag.
Godnatt ❤❤


Seriöst??!

Kolla vädret imorgon :S jag kommer avlida av den värmen! Jag tyckte de va hemskt idag, blir fan ännu värre imorgon, ska ha ombytes till jobb.
Ska även blixtra på morgonen samma tid som jag cyklar till jobb, känns ju kul ;) lär ju svänga av vägen.
Ohhh typiskt -_-


Ljuva sommar!

Ännu en dag har gått och jag har varit ledig :) stack till stranden vid tolv och låg där till tre hehe kan säga att de va super skönt, när älskling stack till jobb stannade jag kvar och somnade, jäkla tur jag bara hann sova i 40 min för annars hade de kunnat gå illa. Och ser inte ut som jag brände mig denna gången men brun blev jag :)
På vägen hem stannade jag till på konditoriet här nedanför, tog mig två kulor glass och va dum nog att äta upp hela, att jag inte lär mig haha. Dumpa och ville bara spy, men jag tog en lång dusch och mådde mycket bättre sen. Jag lekte hjälte som Stoffe brukar säga xD aja är inte lätt att radera 21 års missbruk av mat på 11 veckor. Tar sin tid.
Har legat med plattan i handen sen jag kom hem och bara slappat, är ju dags för jobb imorgon. Är inte alls sugen på de, men de e bara att se glad ut o gå dit.
På fredag är de midsommar och jag har Inga planer alls, har fått erbjudande om Kävlinge till min pappa eller att vara hemma o käka något gott. De lutar åt att vara hemma bara. Ska snacka med gubben ikväll så får vi se ;)

Idag har jag slarvat ordentligt med maten och har sån ångest över de, men inte lätt att ta med något på stranden som inte blir dåligt.

Frukost: havregrynsgröt m hallon o Mjölk.
Mellanmål: knäckebröd.
Lunch: inget. Glass?
Mellanmål: melon.
Middag: fläskfilégryta m fullkornspasta.
Kvällsmål: knäckebröd o kvarg.

Nu ska jag packa ner allt till imorgon och fixa till mig lite sen bäddar jag ner mig.
Godnatt ❤❤


Älskade sommar

Har inte känt för att blogga varje dag längre ;) tappat de lite speciellt nu när de är så fint väder.
Igår träffade jag Rebecka, hennes fina son och minna i stan, drack lite kaffe på waynes och njöt i solen såååå skönt de va, blev lite för varmt dock. Hade jätte trevligt :) va ett tag sen jag hade så kul, tack för igår ❤❤

När jag kom hem börja jag med att hacka allt till grytan jag skulle göra, planerade storkok för att kunna frysa in matlådor ;) gott blev de, mådde inte så bra av maten dock, kan vara marlagningsgrädden, men de slank ner :) ätas ska de!!
Efter de börja jag städa och diska här hemma, sen avsluta jag kvällen med ett avsnitt av keeping up with the kardashians ;) snacka om att vara i full gång hela dagen, men hellre de än att sitta stilla.

Är redan 20 grader ute och klockan är inte ens 10 ännu, tänkte lägga mig på stranden idag och sola lite. Eller kanske dra till stan och kolla efter leggings, får se vilket de blir men lite färg hade inte varit fel ;) någon som är sugen så hojta till.


Jun. 17, 2013

Då va de måndag igen :) och återigen dags för vägning. Och är super nöjd med resultatet, va lite över vanligt men kan bero på att jag rör mig så mycket på jobb.
Min startvikt va 126 kg, idag när jag ställde mig på vågen står den på 100,0 :D sen förra måndagen är de en viktnedgång på 1,9 kg och jag är hundra gram ifrån mitt mål. När jag kommit ner på två siffriga och de ljuva 90 talet så ska jag fira lite :) va sååååå länge sen jag va där nu. Känns verkligen skit bra nu, går inte att förklara. Värm känsla ;)

Hade egentligen planer idag men de sket sig, brukar skita sig för de mesta när jag planerar saker tycker jag :) aja så är väl livet, dock är jag ingen människa som tar de bra.
Tänkte jag ska ner till stan o fixa mina glasögon en runda, kolla om jag kanske tar en cykeltur ner där, kaaaanske kolla efter nya glasögon hehe men de får inte Stoffe veta ;) han blir knäpp då!! Har redan så många egentligen.


Ha en bra dag för de ska jag ha :)


yeeeeyyyy

Tack anna du är bäst :D äntligen är min rubrik i små bokstäver! Va på tiden.
Nyss hemkommen ifrån jobb och myst ner mig i soffan och startar the notbook på tvn, älskar den filmen och träffar så många med just den sjukdomen varje dag =) de får mig att kunna sätta mig in i deras situation en liten stund. Blir alltid så tårögd då :´) riktig bölemes på jobb när de gäller kärlek.

Snart kommer älskling hem och han har en samsung notbook med sig hem (surfplatta), får se hur den är =) jag ska själv snart skaffa mig en ipad hade jag tänkt, men de får vänta för jag behöver nya kläder först.


Full rulle

Jaha ser Inte ut som jag lyckats ändra rubriken till små bokstäver ännu, men jag ska fan lyckas en dag :p
Idag har de varit full rulle hela förmiddagen, började med att ringa vc, fick tid ganska snabbt så cykla iväg dit :) allt gick bra. Dem tog prover som kommer visa vad jag inte tåler, tydligen va hon helt chockad över att jag inte klagat mer över näsan för enligt henne va den nästan igensvullen xD se där ja sa jag bara, halsen har ju varit värst.
När jag va färdig där stack jag till ÖB en runda och shoppade lite, sen Willys efter de. Fyndade massa varor idag o de känns gött :) bara längtar tills löning kommer, ska gotta mig några nya kläder tänkte jag, åtminstone leggings då mina ser ut som mjukisbyxor på mig!!!

Vilade en stund efter allt och begav mig sen ut för lite löpning/pw. De gick bra och märker stor skillnad nu att kroppen orkar bära mig på helt annorlunda sätt. De känns bra :) och bättre ska de bli!
Imorgon är de dags för jobb och även söndag -_- buhu säger jag bara, palla jobba på helgen egentligen. Men ja bara att gilla läget och se glad ut ;) slutar tidigt åtminstone.

Frukost: müsli m yoghurt.
Mellanmål: inget :/
Lunch: keso makrill o gurka.
Mellanmål: aprikoskräm.
Middag: stekt kyckling m quinoa.
Kvällsmål: knäckebröd m ägg på och yoghurt.

Ligger nerbäddad och ska försöka sova, blir inte lätt när de är så ljust ute ;) kanske får lite massage av Stoffe? Hmm maby.
Godnatt ❤❤


Ny design

Nu har jag äntligen börjat förstå mig på hur jag ska fixa ny design på min sida :) blev rätt nöjd denna gången, hoppas ni också tycker de!
Idag har verkligen varit en hemma dag, har regnat o varit grått, rätt skönt ändå för slipper den ångesten att behöva gå ut som när de är sol ;) så denna dagen behövdes. Fick mycket gjort idag, har plockat undan, dammat, dammsugit och torkat golven :) ovanpå de har jag fixat middag och diskat, så jag är jävligt nöjd med denna dagen.
En negativ sak är att allergin är tillbaka från förra året och nu börjar de slå stort, Ska ringa doktorn imorgon o få en tid, de räcker nu med kliande i halsen. Blir ju knäpp, tänker inte ge mig förrän jag vet vad de är.

Frukost: knäckebröd m ägg.
Mellanmål: aprikoskräm.
Lunch: kött o sallad.
Mellanmål: torkad frukt.
Middag: stuvad spenat m kokt ägg.
Kvällsmål: yoghurt m knäckebröd.

Imorgon är ännu en ledig dag och jag ska ringa massa samtal och försöka få tid till läkaren, annars händer inte mycket. Får ladda upp inför en hel helg med massa jobb ;) pengar blir de av de!

Godnatt ❤

Bjuder på en fin bild på mig o Stoffe, old but gold❤


Jun. 12, 2013

Omg vad skön dag jag haft. Började dagen med massa samtal och sedan fixa lite här hemma.
Hoppa på cykeln vid ett och la mig plant som en säl på stranden ;) tog emot lite att klä av mig men de funkade. Är inte de lättaste att blotta denna hemska kroppen i allmänheten, inte heller ser jag så rolig ut med tejpen på magen :p. Men jag fick belöning för mitt jobb ;) och de skojar jag inte bort. Älskling kom efter några timmar och vi badade tillsammans, va skönt att svalka mig, sammanlagt har jag varit på stranden 4 timmar idag. Har bränt mig sjukt mycket, speciellt i huvudet, känns som de ska brinna upp när som helst. Haha och som ni ser på bilden jag tog så blev de inga fina märken under tejpen på magen haha xD ser ut som ett pussel sa älskling. Gäller att sätta tejpen på samma plats nästa gång, tänkte låta dem vila imorgon. Har ju haft tejp på sen jag opades, har hört de ska bli riktigt fina ärr då, och än är dem jätte fina, syns knappt :)

Tog en halv mjukglass på vägen hem och njöt i de fina vädret, tyckte jag va värd de :).
Grillade idag igen när vi kom hem, va mycket gott som vanligt, blev så mätt att jag knappt kunde äta kvällsmat. Har hört de finns dem som har svårt att äta efter op, ikke för mig :p matlust har jag kvar så de räcker o blir över.

Hittade även några gamla bilder på mig idag haha xD den med vita kläder är ifrån 2006 så är ett tag sen o resterande från 2007. Tycker jag ser likadan ut :p kanske huvudet som tror de för många säger jag ser ut som en kärring sen jag blev sambo. O ja de är jag som ligger i den sjunka kanoten haha.

Godnatt säger jag nu för imorgon är jag ledig och ska försöka hitta på något fast de ska regna. 💋💋👍❤


.

Idag har varit en ganska soft dag, skulle på läkemedelsutbildning idag o den började inte för kl halv ett till halv sex. Kan väl säga att jag va super nöjd :) hade väl dock hellre legat på stranden, men de får jag göra imorgon. Får se om ngn vill med mig dit en sväng, jag måste få färg på denna bleka kroppen nu hihi.
Varit jätte fint väder idag så vi grillade till middag, Stoffe hade varit duktig o fixat i princip allt till jag kom hem från utbildningen. Får bli grillat imorgon igen hihi :).
Gjorde även is glass som jag åt idag, mmmm gott blev den. Men testade att frysa in smoothie så får testa de imorgon till efterrätt ;) tror nock de kan bli gott.

Frukost: Havregrynsgröt m bär o mjölk.
Mellanmål: inget tyvärr.
Lunch: fullkornspasta m köttfärssås o broccoli.
Mellanmål: blev bjuden på en liten kaka m kaffe.
Middag: grillspjut m het potatissallad o sallad.

Haha märkte nu att jag äter jätte ofta köttfärssås, kanske för de är lättast att frysa in? Maby maby... Ska göra fläskfilé gryta en dag så jag har lite variation åtminstone, men köttfärssås är förjävla gott!

Stoffe snarkar bredvid mig så jag får ta och göra samma för imorgon ringer klockan.
Godnatt ❤❤


..

Ligger nerbäddad o däckar snart.
Varit en dag med massa händelser :) jobbade ju o stack direkt efter till maxi med Stoffe, handla hem lite o planerade middagar.
När vi kom hem stack Stoffe till gymmet o jag gick ut på promenad/ löpning, va riktigt skönt. Mitt i allt ringer min syrra o frågar om jag vill med till väla med hon o min styvmamma. Självklart ville jag de ;) fick handlar lite nötter o presenten till lillasyrran är fixad! Hon kommer bli glad.
Kollade massa kläder men knappt något som passade tyckte jag.

Frukost: knäckebröd o yoghurt.
Mellanmål: activia jordgubb.
Lunch: fullkornspasta m köttfärssås o broccoli.
Mellanmål: korv m bröd.
Middag: indisk mat, ris chicken curry o sallad. Någon bit naan bröd.
Kvällsmål: (mätt som en plätt så blev inget.

Har även vägt mig och den landade på exakt -1 kg sen förra veckan. Alltså väger jag nu 101,9 kg och har en total viktnedgång på 24,1.
Neråt går de, önska de går liiiiite snabbare för jag är så ivrig att komma in i min gamla klänning jag hade när jag träffade Stoffe första gången.

Imorgon ska jag på utbildning o delegering så blir en lång dag.
Godnatt ❤


...

Kul rubrik jag har i varje inlägg?? Massa punkter, men vet inte hur jag ändrar till små bokstäver. Får välja ett nytt tema istället.
Ja idag har inte hänt mycket, tvättade klart sen planera vi att kolla på bio men de sket sig för vi va så sent ute i tid. Vi grillade åtminstone :) och för jävla gott blev de. Tog en runda till maxi åtminstone.
Har varit nära på att somna 3 gånger så trött jag är, fattar ingenting :p är de vanligt i början att vara så här trött? Aja nog om de.
Imorgon är de vägning o jag hoppas på resultat, börjar sakta bli svårare att gå ner, får ta mig upp till lasarettet o träna lite en dag snart.

Frukost: yoghurt m knäckebröd.
Mellanmål: riskakor.
Lunch: omelett m fetaost o koriander.
Mellanmål: knäckebröd.
Middag: grillad kyckling, grekisk sallad o potatissallad.
Kvällsmål: smoothie.

På maxi åt jag halv mjukglass också :) de gick bra och ingen dumpning, bubblar lite i magen men de kan vara laktosen.

Ska kolla klart "jakten på lyckan" och gråta en stund för den är så sorglig. sen blir de sängen. Upp tidigt imorgon.
Godnatt ❤❤


.....

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera här de senaste dagarna, men har varit så trött varje kväll att jag somnat innan jag ens kommit i säng.. Ska ringa imorgon o få en tid till läkaren, inte bara för tröttheten utan även för att kolla vad jag är allergisk mot, så jag får de på papper.

Fredagen va lugn, grillade lite o kollade film på kvällen. Igår va vi ute i hyllinge hos stoffes faster och grillade lite. Hjälpte även deras grannar i trädgården, eller ja jag låg o solade på en filt. Dem andra slet, jag va inte särskilt sugen på att förstöra mina fina skor eller kläder.
Vi kom hem alldeles för sent igår, vid halv 1 nästan :O de är övertid för mig!! Testade igår att dricks sprite m vitt vin, halvt glas tog de för mig att bli lullig. Ska vara försiktig med de, tur att min grej inte är att festa ;)

Vaknade kl 07 imorse :( snacka om ångest! Bara att bege mitt arsle neråt och börja tvätta, fruktansvärd tid. Men nu är de klart o de känns skönt, ligger i soffan o glor på hannibal just nu, blir inte hänt mycket mer än så idag.


Underbara dag

Haft en underbar dag, varit ledig och verkligen tagit vara på allt idag :) känns skit bra!
Vi ringde stoffes pappa o ulla imorse o fråga om dem ville följa med till Helsingör, trevligt nog ville dem de. Underbart väder har de varit och super nöjd, fått lite färg också hihi.
Vi tog först bussen upp till dem på dalhem sen vidare allihop tillsammans till stan, Ulla tog med sitt barnbarn också, helt underbar pojke på 5 månader. Vi gosade hela dagen och älskling bara njöt hihi, såg mysigt ut. Längtar ännu mer.
Vi tog en korv på båten och shoppade lite rosevin i helsingör att bjuda på när vi får sällskap, ska bli intressant att smaka, kanske på midsommar.
Vi testade lite ostar och kollade kläder, tyvärr hittade jag inget, känns inte heller lönt att handla kläder ännu. Avslutade med en glass i gränden, jag tog några skedar av Stoffe istället för att handla en egen, finns ju inte laktosfritt tyvärr /:.

De jag har ångest över idag är allt slarv med maten! Har missat två mål och de händer inte ofta. Kan känna i kroppen att den är helt ur balans :p men imorgon är de nya tag och förbättringar!

Vi kom hem vid 5 tiden och vilade en stund, tyvärr blev jag uttråkad o tjatade på Stoffe att sticka till stranden. Och jag lyckades ;) första doppet för detta året är avklarad och fick solat lite smått. Va dags för käk så snabbade oss på cykeln hem efteråt.

Frukost: knäckebröd m kokt ägg på.
Mellanmål: inget.
Lunch: pölse m bröd.
Mellanmål: pölse m bröd.
Middag: inget.
Kvällsmål: kyckling sallad.

Nu ligger jag nerbäddad o ska kolla klart filmen på kanal 4 sen sova för imorgon är de dags för jobb igen :) låt dagen gå fort!!!!!!
Nu säger jag godnatt ❤


....

Fy satans jävla mensvärk jag har idag!!! Usch o fy! O humöret ska vi inte snacka om, gråtit till allt i princip. Liten bölemes, känt mig otroligt ensam idag också -_- fattar nada.
Jobbat idag o segt som vanligt, längtar tills augusti :) tänkte ge mig in på lasarettet igen då. Försöka kanske ngt denna månaden också. Annars har de inte hänt mycket idag, kollade på filmen ego ikväll, skit bra va den o rekommenderar den starkt! Jag tycker inte om svenska filmer men denna va bra.

Frukost: yoghurt
Mellanmål: avokado
Lunch: linsgryta m ris
Mellanmål: äpple
Middag: linsgryta m fullkornspasta
kvällsmål: knäckebröd m yoghurt

Kommer en dag imorgon också så nu lägger jag mig ;) jag är uppe på övertid nu!
Godnatt ❤❤❤


.....

Fy vad jag är nedstämd Idag, mensen på gång? Hmm kanske, borde vara de.... Känner mig sjukt ensam, o tycker synd om mig själv utan anledning? Ja såna dagar får man väl ha också.

Jobbat idag o de va mycket att göra, sprungit som en förvirrad höna. Inte lätt att hitta allt i de stora huset. Än trivs jag bäst på lasarettet men de kan bero på att jag varit där snart 6 månader :p och på de nya 1 vecka haha.. Får väl hoppas jag kommer tycka mer om de för har 12 veckor framför mig där. God lön blir de om inget annat.
Tänkte snart gå o lägga mig, Stoffe o jag jobbar förbi varann o på onsdag ska han iväg så vi lär inte ses fören på torsdag. Känns kul! /: hatar att vara ensam för mycket. Kanske ska se om någon vill göra mig sällskap imorgon efter jag slutat. Är de fint väder ska jag palla röven ut o promenera ett tag.

"Har velat fram o tillbaka idag hur jag ska göra, o när jag äntligen bestämt mig för en sak så får jag helt annorlunda respons tillbaka /: undrar vad man ska tänka då". Ingen bra känsla.

Frukost: citrus yoghurt.
Mellanmål: avokado.
Lunch: fullkornspasta m köttfärssås o broccoli. (Kan de bli mer uttjatat).
Mellanmål: korv m bröd.
Middag: kyckling sallad.
Kvällsmål: päron yoghurt.

Har märkt att yoghurt har blivit min nya drog, o blir mätt på 1 glas, blev jag inte innan. Kan vara vädret som påverkar de också ju. Men gott är de. Speciellt den nya med päron.

Nu ska jag bädda ner mig återigen för imorgon bitti ringer klockan igen.
Godnatt ❤❤


Jun. 03, 2013

Vägningsdax idag :) tänkte jag kan lika bra passa på att skriva nu när jag sitter
O väntar på att cykla till jobb. Glömde skriva matdagboken också...
Idag stod vågen på 102,9 kg, alltså har jag gått ner ca 2 kilo sen två veckor sen. Sakta men säkert kan man kalla de ;).
Den totala viktnedgången ligger nu på -23 kg. Jag är nöjd men längtar tills jag kommer ner till 90 talet, kommer inspirera mig mer :D

Vaknade rätt utvilad idag, tror de beror på att jag va ledig igår. Har nu några dagar framför mig sen är jag ledig några dagar på rad. Får hoppas de är fint väder så jag kanske hinner sola lite, ska försöka hitta på något.
Slutar 15.30 idag sen ska jag cykla till maxi o ta en tur inom systemet o se om jag hittar något smått o gott, inte till mig själv då :) lite för tidigt att ge sig på alkohol.

Haha jag bjuder också på en bild av min älskling ;) han somna i soffan o så här kan man ju också ligga! Söte.

Nä nu får jag röra mig utåt i de "fina" vädret, ha en bra dag ❤❤


Före o efter

Har fotat mig idag o de har inte gjorts på ett tag nu :) fastän jag tycker de är sjukt jobbigt att lägga upp bilder på mig som
Är väldigt avslöjande så kommer jag lägga upp denna...
Vänster bild är tagen 1,5 vecka innan op, och den högra är tagen idag ca 8 veckor senare :)
Lite skillnad är de, känns bra o jag behövde dessa bilder för att själv kunna förstå. För ser annars inte de... Men de motiverar mig att fortsätta kämpa o hålla mig på rätt håll :) jätte nöjd hittills!


Ledig

Äntligen va sista passet för denna veckan avklarad o jag är ledig imorgon.. Ska bli riktigt härligt! Får hoppas de blir fint väder men ser inte ut så på
SMHI, varit så varmt idag att jag har nog tappat ett kilo vätska känns de som. Svettats som en gris rent ut sagt, får gärna regna över natten så luften rensas till imorgon :)

Varit själv sen jag kom hem, Stoffe kom hem en runda sen stack han ut med en polare o kolla bio. Så här har jag suttit, ingen svarar på sms så inget att göra. Inga alternativ alls. Är ganska bitter idag men har verkligen haft tankeställare idag för dem som är "vänner". Finns mestadels bekanta i mitt liv, handlar om att ge o ta :) inte bara jag som ska höra av mig. Va lättare förr, hade många nära vänner som kunde mig innan o utantill och som bjöd på sig själva, verkar ont om såna vänner i vuxna ålder... Aja nog om de!

Frukost: knäckebröd m avokadoröra o mjölk m bär.
Mellanmål: activia persika.
Lunch: keso o makrill.
Mellanmål: korv m bröd.
Middag: laxsallad.
Kvällsmål: citron yoghurt.

Har även haft lördagsmys idag så åt lite kesella citrus och några nötter :) mums!
Såg på filmen beautiful creatures, svin bra va den! Kommer lätt se om den en dag snart.
Får se vad jag ska göra imorgon, blir väl städa lite och försöka vila upp mig så mycket jag kan, sugen på en runda till stranden så ifall vädret tillåter kan jag nog de.

Nu säger jag godnatt o imorgon är de sovmorgon som gäller ❤❤❤


RSS 2.0