Var ska jag börja?

Förlåt ni som följer min blogg xD men har haft såååå sjukt mycket på sistone så har inte haft så mycket tid till att skriva här. 
Ja som rubriken säger så vet jag inte ens var jag ska börja? Hmmmmm. 
Kan väl börja med att säga att på fredag har jag bott i min nya lägenhet i 2 veckor, gick snabbt att få men den är bara i andra hand så kanske därför? :) 
Trivs väl inte speciellt bra i detta området men de får funka, lägenheten är fin men väldigt liten, är bara en etta... Men de räcker för lilla mig :) än så länge.
Måste klämma in att Rebecca har varit ett underbart stöd för mig denna tiden, jag är så otroligt tacksam för att ha denna underbara människan i mitt liv. Har varit en jätte jobbig tid och är ibland rätt jobbigt fortfarande men hon har funnits där och hjälpt mig med allt! De är en riktig vän som jag inte släpper i första taget ❤️❤️❤️

Nu till jobbet på medicinmottagningen :) är där november ut sen fick dem inte behålla mig mer av lasarettets chef /: kan säga att de smärtar en del, jobbat i sig är lite drygt men människorna jag jobbar med är helt otroliga och har aldrig känt mig så nära mina jobb kollegor som jag gör med dessa :( i Will miss you all!!!! Så jag lär i december gå tillbaka med att pendla på åbrädden och som usk på lasarettet. 

Känns som så mycket har hänt att jag knappt vet vad jag ska skriva haha xD är så fruktansvärt sugen på att träna nu, så tänkte dra och skaffa träningskort för de ligger bara några minuter bort nu. Är lite trött på att springa, de är skönt men lite långtråkigt när man gör de oftare /: 
Och till vikten och så går de väldigt bra, gått ner 46 kg  helt otroligt måste jag säga :) har gått sååå fort! Och väger nu exakt 80. De trodde jag aldrig att jag skulle göra. Jag är lycklig lottad! 

Glömde ju nästan, i helgen kom min kära vän gbgaren på besök :D va 2,5 år sen senast så hade de verkligen jätte roligt. Vi snackade i princip hela helgen, och drack lite vin, lagade mat och åter igen bara snacka en jävla massa. De behövde jag :) nu längtar jag till december för då blir de Göteborg för min del :D wohooo! Vem vet jag kanske fastnar så mkt att jag tar steget o flyttar dit? Skulle inte förvåna mig haha. Alltid varit min dröm. 

Här kommer några bilder genom denna lilla perioden ;) 
Och ja de ni ser på bilden är min nya säng o soffa haha xD tur vi är händiga kvinnor! ❤️❤️








RSS 2.0