Helgen

Då va söndag kommen och jag är inte alls sugen på att jobba denna veckan måste jag säga.. Kan vara för jag är Sjukt bakis idag, men jag lever ändå haha. Gick vilt till igår, snackade med Padde på Fb igår (är en gammal kompis) som jag inte träffat på kanske 3 år? Fråga om han ville komma hit o dricka med mig då jag va jäääätte fest sugen. Och själkvart ville han de :) vi hade verkligen de jätte trevligt, snacka en massa om hur vi lever idag, hur vi trodde vi skulle leva idag och även om gamla minnen! :) sjukt kul va de! När klockan slog 3 va jag så full att jag knappt kunde stå upp haha så fick bli sängen fastän vi hade mycket mer att prata om, får bli fler träffar hoppas jag på! Alltid kul att träffa gamla minnen. Skulle egentligen ut på kvällen haha men snacka så mkt så vi glömde bort tiden. 
Stoffe och hans vänner kom o titta förbi en stund också, om ni undrar vilka dem andra filurerna på bilderna är ;) 

Tog även månadens bild för att jämföra, är väldigt nöjd för jag går bara ner mer o mer, många stannar ju men ikke jag. Skönt ;) innebär jag gör rätt iallafall. 
Lägger upp de nya måtten imorgon för pallar verkligen inte de nu.

Idag har jag chillat för de mesta, sov en stund innan Rebecca kom o hämta mig. Hon hade de tråkigt så jag följde med henne till Malmö haha ja ni hörde rätt! MALMÖ, jag avskyr Malmö. Men vi stack till emporia och de va också en enorm besvikelse :) så vi håller oss till väla och Ullared i framtiden! 
Men hade trevligt sällskap iallafall, alltid lika kul att umgås med Rebecca och Vincent ❤️❤️ 
Har nyss gjort klart allt inför jobb imorgon och kommer däcka när som helst. Får se vad jag gör imorgon, ska ta en löprunda åtminstone och hoppas på svar från chefen om jag får förlängt för isåfall flyttar jag på lördag :D yaaay! 

Godnatt❤️ 












❤️❤️❤️

Blir ett snabbt inlägg ikväll då jag är jääääätte trött :).
Passade Vincent imorse och hade de jätte mysigt, han sov halva tiden och han sov i min famn, snacka om att jag är kär ❤️❤️ Rebecca kom vid lunch och vi snackade en massa, la lite pussel och sånt ;). Sedan stack hon hem igen så länge, soffan blev äntligen såld idag så ett problem mindre yaaay!! Ska bli skönt att köpa en egen säng, de behövs, ska även på visning imorgon som inneboende hos en kille här i närheten så förhoppningsvis så går de bra. Vill ju bo på samma ställe eftersom jag trivs så jäkla bra här. 

När dem stack med soffan ringde jag Rebecca igen ;) fixa till mig och vi begav oss till maxi för hennes storshopping haha. Spenderade hela kvällen hemma hos henne :) vi drack lite lättcider, åt ostbricka  och hade de jätte mysigt!! Är en kompis jag passar med :)❤️
Kom nyss hem och ligger nerbäddad och redo för en god sovmorgon imorgon. 
"Att jag behövde göra om samma ska igen för andra gången inom 1 månad är bara sjukt". Känner sig ju inte dum redan ;) inte lätt med barnungar! Önska bara de kunde gå till på annat sätt. 
sov gott!!❤️








:)

Att vakna upp på morgonen med ett leende är ett tecken på att man har haft en bra dag igår :) ❤️❤️

Kärlek ❤️

Träffade älskade Malin idag. Va så skoj, helt galet att träffas efter så lång tid :) hade mycket att ta igen hihi... Har hänt mycket på 1år.
Vi lagade mat tillsammans och snackade jättttteeeee mycket :) känns skönt att fler får perspektiv på läget just nu. På kvällen tog vi en kvällspromenad som små "barnungar" ;) jätte mysigt va de, är dock lite kluven med vad jag känner, massa tankar i mitt huvud och är rädd att de som inte fick hända har lyckats hända. What to do, what to do.
Hittade även min gamla jacka idag från förra vintern haha skönt att slippa ha den igen!!!! Nedan kommer bilder 

Nu ska jag sova och drömma om en massa.
Godnatt ❤️❤️

Förra vintern.





Barnunge

Ja har haft en såååååå mysig dag idag, varit riktigt höstväder och har lagat god mat med perfekta sällskapet. De behövs ibland. Tänt massa med ljus och bara snackat hela dagen, kunde inte begärt mer en måndag xD.
Tänkte bädda ner mig nu och lär sova jätte gott, jobb imorgon sedan är de onsdag och Gud vad jag längtar! De ska bli så spännande, får sån knip i magen som man fick när man va barn o längta till något :) kommer bli en lång väntan hihi... 

Godnatt ❤️❤️


.....

Har hänt en del på sistone och slog mig idag att jag glömt bort att skriva om de här xD 
Jag är singel, japp ni hörde rätt. Jag och Stoffe har separerats, bestämde att de funkade inte längre, går inte med min nya livsstil att bo ihop med en människa som har en helt annan livsstil. De har varit mycket bråk och tjafs en längre tid och ingen av oss orkar de mer.. Jag har inte hittat nytt ännu så jag bor kvar här så länge. Jag älskar Stoffe och han kommer vara en stor del av mitt liv men ibland funkar de inte även om man älskar varann. Vi försöker vara vänner nu och hålla detta på en bra nivå tills jag åtminstone hittat Eget, men de e inte lätt att få eget.
Så nu vet ni. Är så otrolig glad för vännerna som funnits där denna veckan, varit otroligt jobbigt och frustrerande men ni har lyckats få mig på så otroligt bra humör, all heder och tack till er ❤️❤️❤️❤️❤️❤️


Idag har jag först tagit tåget till Lund för att hälsa på mormor på lasarettet :) skönt hon mår bättre nu! Min stackars mormor❤️  Efter de begav jag o min syrra oss till Kävlinge för att besöka pappa med company. Åt god middag och snackade en Himla massa, va en bra dag med andra ord, skönt att umgås med familjen. Önska mamma kunde varit delaktig i min familj /: men de lär nog aldrig hända tyvärr. Saknar henne iallafall. 


Köpte ett riktgt kap igår på ÖB, 3 st lyktor för 149:-, jätte fina är dem och ville ha dem förra Året men hade ikke råd nu hade jag :D yeeey! Bild nedan.
Ligger nerbäddad i sängen och kollar på Spider-Man, tänkte snart sova för imorgon är de dags för jobb. Hoppas jag inte är alldeles för trött på morgonen hehe.
Godnatt ❤️❤️






Dagarna

Dagarna går fort nu, gör något varje dag så är aldrig hemma.. 
Igår hade jag en underbar dag efter jobb med Sandra :) mös på en grekisk restaurang i stan och snackade jätte mycket. Synd att mobilen ringde hela tiden men de blir så när man letar lägenhet ;) längtar tills nästa gång, är så kul att dela såna otroliga minnen tillsammans. Inte ofta man är så bra vänner efter så många år❤️❤️
På kvällen tog jag en ordentlig löparrunda så idag kan jag knappt röra mig haha ;) de kallar jag ett hårt pass med massa rörelser, tur man är vig. "Barnunge" man är ;)





Idag va de jobb på åbrädden :) skönt med variation och saknar de faktiskt, all personal är som ens vänner och de är en helt annan stämning. 
Efter jobb blev de raka vägen hem för att Ringa många samtal, är en hel del som ska göras vid en sån här situation. Efter de kom Rebecca och lille Vincent :) alltid lika uppskattat ❤️ Vi tog en tur på väla så klart och avslutade med käk o ljusshopping på Ikea haha som vanligt de med! Stammisarna❤️Varit en bra dag med andra ord, lite jobbigt ibland men de blir bara bättre härifrån. Tur jag har vänner för annars hade jag aldrig klarat detta. 

Haha Vincent tog en tupplur i världens chillaste position xD sötnöt!!!! 
Haha så skadade som vi är tog vi en kisspaus tillsammans haha xD ❤️


Nu ska jag sova för imorgon är de visning på ett rum jag tänkt hyra i stan, godnatt ❤️

Tisdag

Dagarna går otroligt sakta nu för tiden.... Idag har varit en dag med massa känslor, är mycket pågång och har nästan sabbat mitt jobb för jag inte kunnat koncentrera mig, tur jag har bra kollegor!
Efter jobb tog jag mig en chai latte på konditoriet och tänkte jag skulle varva ner lite, men de går inte! Då kom en av mina hjältar med i bilden och herregud som jag skratta haha såna minnen vi har tillsammans, huliganer till Max! Eller ja beroende på hur man ser de haha. 

När Sandra väl fått mig på humör så jävlar tog jag på mig löparskorna och har aldrig i hela mitt liv sprungit så lång sträcka förr, jag är helt överraskad :) äntligen :') grejen är de att vanligtvis måste jag stanna och få luft men denna gången bara sprang jag, stanna ngn gång men enbart för att kolla så jag levde haha va ju knappt andfådd. 


Väskan är packad till jobb imorgon och lär ha träningsvärk, får se vad jag hittar på. godnatt ❤️






Black

Körde svart idag, perfekt sätt att förklara hur jag känner.. Är inte lycklig på något sätt över allt detta, bär på mig en stor ångest och skuld över någon annans liv som jag känner att jag förstört. Men detta va de bästa och rätta sättet inte bara för mig utan för dess inblandade också.
Älskar mina vänner, ni är underbara! Hade aldrig orkat utan er❤️❤️




......

Vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta denna dagen, är helt förlorad just nu... Är så trött i huvudet efter allt som hänt idag att jag kommer antingen inte sova något alls inatt eller så somnar jag snart. Känner mig ångestfylld men ångrar ingenting av vad jag sagt eller gjort idag, släppte allt och gjorde exakt vad jag kände för.. Tur jag har underbara vänner som finns där för annars hade jag inte fixat detta, vet verken in eller ut nu. Vad fan ska jag göra, står helt stilla. Behöver hitta mig själv och vet inte riktigt hur. Omg jag behöver en psykolog just nu, vill bara prata o prata o prata......... 

Varit i full gång hela dagen, vaknade kl 07 och varit en orolig natt med massa tankar så va inte mkt jag sov. Träffat barnungen och Rebecca idag, tur jag har dig, hade inte fixat denna dagen annars... Vill bara klockan ska bli 07 så jag kan dränka mig i papper på jobb, ska jobba så mycket imorgon att de inte finns tid till att tänka på privatlivet. Hoppas tiden går fort nu och att jag kan sluta detta eviga tänkandet, och hoppas och ber att min aptit kommer tillbaka snart för har gått ner alldeles för mycket de senaste dagarna. Håll tummarna för mig för just nu är jag så vilsen man kan bli!

Godnatt ❤️❤️




Nöjd

Jag börjar komma mer och mer till mitt beslut men kommer avvakta lite innan jag bestämt mig helt. Är en del som måste fixas först... 
Snackat med barnungen idag :) tur jag har hon, får mig må sååå bra! Kanske ska ses imorgon, kan ju hoppad för sen är de jobb vecka igen. Hoppas den går snabbt men de tror jag säkert ;)
Har två jobb outfits nu, lasarettet och åbrädden hehe. En hjälte kommer i många former säger dem haha. 


❤️❤️❤️❤️



Modig

Är rädd för vad som komma skall, men du har skapat detta själv inte jag. Jag behövde dig men Du fanns inte där.
Du började och jag avslutar de! De dags att jag tänker på mig själv, vad jag vill och känner för. 
"Barnunge" du gjorde mig glad. Skönt att de finns fler än mig. 


❤️❤️




Ikea

Efter jobb igår snabba jag mig hem för Rebecca skulle hämta mig ;) vi tog en tur till Ikea och sen en snabb tur på hm. Hade de jätte trevligt, känns bra att träffat en så bra kompis, och de är ett plus att hon har en av dem sötaste killarna i världen hihi mycket mys för mig. 
Vi gick där några timmar och snacka lite skit, skrattade en jäkla massa och Rebecca dansade balett för några på Ikea ;) haha! Hittade världens fulaste ryggsäck som Ikea har släppt så va bara tvungen att ta en bild på den. Halva Rebecca kommer i den haha. 

Ja kul hade vi, käkade middag där ute och jag beställde barnportion i stekt spätta haha fick den sötaste portionen och den passade mig perfekt. Annars brukar barnportioner vara för stora. 

Är på bussen till jobb nu och är fett stressad då jag är själv sekreterare idag, har mycket papper att göra så jag får försöka ladda upp med mycket energi. 
Ciaooooo ;)






Förvirrad

Förstår inte vad de är med mig på sistone, väldigt förvirrad i mig själv. Ena stunden är jag hungrig och sen kan de ändras Direkt och tappar hungern, ena stunden smakar allt skit, även saker jag älskar och andra stunden smakar de bra. Luktsinnet har blivit helt galet bra på sistone, kan lukta allt och röklukt klarar jag inte av utan att må dåligt. FATTAR INGENTING, måste vara någon humör rubbning i min kropp.... 
Ikväll kände jag bara för att skrika rakt ut så jag startade Hög musik och skrek samtidigt som jag hoppade, de kändes bättre men jätte konstig känsla. Kan vara att jag har problem med hormonerna denna månaden annars är jag rädd för mig själv. 
Är samma att ens stunden njuter jag av att ha förhållande och andra stunden vill jag vara singel /: fan alltså tror jag behöver hitta mig själv. Men hur???! 

Aja nog om de, snart onsdag och sen är de två jobb dagar kvar bara, har bestämt mig för att i helgen ska jag dricka så är de bara! Jag måste ha en helg där jag kan ta de lugnt och göra något som jag vill och jag vill bli små full med någon rolig :) får se om jag hittar ngn rolig hehe. 


Godnatt❤️❤️❤️

Opps

Glömde lägga upp bilder på en del av köpet igår ;) 
denna klänningen är en av de bästa köpen från igår, har ett helt underbart släp och väldigt elegant. 
Äntligen har jag en vinterjacka :D och den är assnygg. Ska bli skönt att använda den när temperaturen går ner. 
Ännu fler klänningar ;) love them!!!! 
2 koftor
1 Linne
1 blus 
3 tröjor 
1 blus
1 joggingbyxa
1 mjukisbyxa
Mysstrumpor, hipster, boxer, string, strumpor, leggings och en jätte fin pyjamas❤️
Tröja, T-shirt, kofta.

Även om jag köpte för mkt pengar så fick jag otroligt mycket i Ullared, fick allt i klädväg jag behöver förutom stövlar. Men de finns överallt. 

Nu ska jag sova, godnatt ❤️❤️











Måndag

Nu är jag riktigt trött i huvudet, skrev jääätte många remisser på jobb och kan säga att jag höll på att avlida. Hemskt hemskt hemskt va de, men gjort är de. Börjar kännas ännu bättre på de nya  nu, förstår mer med papper och dator arbetet, mycket psykiskt påfrestande jobb måste jag säga men ändå skit roligt. 

När jag slutade skyndade jag mig hem för att träffa Rebecca och Vincent :) mysigt värre måste jag säga. Är kär i den lille pojken, vill bara äta upp han så söt han är❤️❤️❤️❤️ Vi lagade mat tillsammans och snackade en massa, tur jag har dig som vän ❤️
Nu sitter jag och försöker bli trött och ska snart fixa mig inför natten, Imorgon är ännu en dag och förhoppningsvis om jag vaknar utan en förkylning så kan jag äntligen träna. Som jag längtar till att komma igång med de igen, varit mkt slarv sen vi kom hem från Turkiet. 






Gekås

Ja då va denna helgen över ;) gått snabbt som attans. Igår träffade jag Sandra, hon kom till Hbg så mötte upp henne i stan. Vi började med god fika och snack, sen vidare till söder för att spela laserdome, och för en gångsskull va de fullbokat, seriöst!!!? Aldrig varit fullbokat när jag varit där förr och just nu denna gången va de. Aja de va skoj ändå :) vi spelade airhockey och tränade armarna lite. När armarna va helt slut shoppa vi mat, sedan vidare hem till mig. Vi laga mat tillsammans och mös en massa, älskar att träffa Sandra, är en speciell känsla, går liksom tillbaka från förr lite och så himla kul att snacka om minnen, de är bland de bästa ;). ❤️❤️❤️

Pappa hämtade oss 07 imorse, snacka om att jag va död. Men iväg kom vi, gått väldigt bra, till en början va de lugnt med folk men sen jävla kom allihop :S va ingen rolig känsla att vara så instäng med mycket folk. Men jag shoppade loss ändå, fick allt jag skrev ner på min lista och en del till hemmet som alltid behövs. Lägger upp bild på kläderna imorgon ;).





Haha snygg man jag har! Helt sleten Efter en hel dag shoppande. 

Nu ska jag sova för imorgon är de jobb dags igen. Godnatt ❤️❤️❤️❤️


Månad efter månad.










Mätvärden

Kom nyss på att jag glömde lägg in mättvärdena för september :) får väl göra de så jag inte tappar bort de. Bra att ha bloggen ;) litet arkiv haha. 

Nu mäter jag från förra månaden:

Bröst: -2 cm
Höft/mage: -4,5 cm
Midja: -0 cm
Lår: -2cm/lår
Armar: -2 cm/arm
Huvud: -0 cm
Rumpa: -2 cm
Vad: -1 cm/vad
Vrist: -1 cm/vrist
 
Sedan förra månaden har jag totalt förlorat: 20,5 cm 

Jag får väl vara nöjd med de eftersom jag haft två veckors semester också ;) hihi. 


Ja då va de lördag, veckan har gått fort. Idag ska jag träffa älskade Sandra och vi ska spela lite laserdome (hojta om ni vill vara med). Sen får se om vi lagar ngt tillsammans eller äter ute :) ska bli väldigt mysigt iallafall, har alltid skit roligt när vi ses. 
Stoffe ska iväg på fest så lär inte se han mycket idag, men kan vara skönt att vara ifrån varann också. Igår va vi på bio eller rättare sagt drog Stoffe med mig på bio, vi kollade the conjuring usch usch usch säger jag bara. Stoffe blir inte rädd för filmer men jisses haha så rädd han blev, helt galen skräckfilm. Hinner knappt slappna av innan nästa skräck scen kommer, ja är ni känsliga så se inte denna filmen ensam eller över huvudtaget för den delen. Jag blundade största del av filmen vilket jag är väldigt nöjd med. 
Imorgon är de ullared dags :D soooom jag längtar!! Ska bli skönt att få hem lite kläder och vinterjacka för den delen så jag kan börja cykla till jobb. Går inte med höstjackan de e för kallt /: har dem billiga termos byxor blir de ett par såna också för herregud vad jag fryser och de är inte ens vinter ännu, rädd för hur jag lär må i vinter, aldrig varit så frösen.

Snart in i duschen sen fixa till mig lite innan Sandra kommer :) ciaooo ❤️❤️❤️
 







Work

Snart är de 3:dje dagen på nya jobbet :) är myyyycket pappers arbete att lära sig, men skit roligt, speciellt att sitta i luckan och ta emot patienter :D 
Kan väl säga att detta jobbet är väldigt lugnt jämfört med mina andra jobb som undersköterska. Har nästan ångest för jag sitter så mycket att jag stod upp flera timmar idag haha. Har mkt kvar att lära mig men de kommer med tiden antar jag. 
Har helgen ledig och på söndag åker vi till Ullared ohhhh som jag längtar att shoppa!! Hoppas jag hittar en massa saker och speciellt kläder!!! :O i need clothes...



Nä nu ska jag sova, godnatt! ❤❤

RSS 2.0