Dagen i bilder.

Vaknade kl 06 och har varit igång sen dess så kan säga att de blir ett kort inlägg med massor av bilder istället.
Slutade vid 2 och stack direkt hem snabbt som attans för att fixa mig, sedan vidare till tåget mot kävlinge. Michelle firade idag, typ så här två månader efter hon fyllt år men men :P kommer fler bilder imorgon eller när jag loggar in på mobilen. 
 
Enjoy! ♥
 
 
 

Sparkling

Idag tog vi båda sovmorgon xD fixade oss i lugn o ro och begav oss sedan ner till stan för lite ärenden.
Gick inom alla affären o hitta skit mkt jag ville ha men sket i att köpa de :p får försöka spara till Ullared! Men vill ha kläder oxksååå.
Käkade lunch på grafiti och när vi gick därifrån gick vi förbi stället jag brukar bygga naglarna, så säger min kära sambo: vill du göra dem nu? Jag betalar :p haha eh ja tack? Kändes som de va en baktanke med de haha. Men glad blev jag och super nöjd som vanligt där. Tänkte köra dekoration också men sket i de för rädd jag skulle tröttna som sist.

Men här e dem :D wonderful!!

Godnatt ❤❤


Mått/vägning

Då va de åter dags för månadens vägning och fotning ;) har gjort en ganska cool sammanställning denna gången. Så kan jag se månad efter månad hur skillnaden formar sig ;) hehe känner mig som ett enda stort experiment. 
 
 
Nu mäter jag från förra månaden:

Bröst: -1 cm 
Höft/mage: -2,5 cm
Midja: -2 cm 
Lår: -0 cm
Armar: 0,5 cm
Huvud: -1,5 cm
Rumpa: -4 cm
Vad: -2 cm 
Vrist: -0 cm 
 
Sedan förra månaden har jag totalt förlorat: 16 cm 
 
 
Har även fotat idag och tagit 1 foto från varje månad sedan 1 vecka innan op. Here they come. Ganska kul att kolla hur kroppen ändras hehe. 
 
 
 
 
 
 
 
 Ångrar lite att jag inte tog ett foto när jag vägde som mest, alltså 126 kg, men men så är de. Idag väger jag med huvudet högt 89 kg, trodde inte de va möjligt men jo de va de hehe. Ser fram emot framtiden för en gångsskull och självkänslan ökar varje dag.
 
Älskar mitt liv ♥
 

Canon

Lämnade ju tillbaka skiten som vi köpte på media markt, jävla dålig kamera där... De värsta är att vi bad dem gemföra denna vi köpt nu med den förra och då tyckte dem den förra va bättre... Puhh tur jag byta för va en jäkla klasskillnad.
Nu blev de iallafall en Canon :) är helt kär, tar skit bra bilder och har wifi haha tekniskt idag! Kommer bli fina bilder med den i Turkiet :D

Kom nyss hem från jobb, och softar i soffan. Ledig hela helgen, eller ja jag är resurs så dem kan ringa när som o be mig jobba... Inte så skoj men ja de funkar. Blir nog Helsingör en runda imorgon och fika med hjärtat och på kvällen funderar jag på att ta en o halv timmes helkroppsmassage ;) hmm inte fel de.
We'll se❤❤


3:dje målet

Jaaaaaaaa nu är mål nummer 3 nått :D har två mål kvar sen är jag färdig hihi. Äntligen kommit ner på 80 talet, som jag längtat, kan inte tro de heller att jag är nere på 80 herregud så fort allt har gått. Hade som mål att väga detta tills resan om två veckor Så hinner kanske gå ner lite till hihi hoppas de.
Har suttit denna morgonen och skrivit lite packlista hehe, tidigt ute ;) har ni några tips på saker som är bra att ha med? Eller kanske något bra tidsfördriv? Let me know plzz

Ska in i duschen och käka lite om en stund sen beger jag mig till jobb för ännu en kväll ;) jobb imorgon också sen är jag ledig heeela helgen hihi.

Ha en bra dag sötnosar ❤


Slut

Är heeelt jävla slut nu, sprungit som en galning på jobb överallt. Typiskt att vara ledig två dagar så tappar man stinget direkt -_-
Har rört mig en del idag iallafall, cyklingen stämmer dock inte för är 6 km jag cyklar mellan jobb o hem. Så den är lite dålig på att registrera där :)
Imorgon är de jobb igen o på fredag sen är jag ledig igen haha skönt!

Godnatt❤

https://cdn1.cdnme.se/4130523/7-3/pic_521530099606ee08f1123fff.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4130523/7-3/pic_521530099606ee08f1123fff.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4130523/7-3/pic_52153047ddf2b35e383c6f0f.jpg" class="image">


Älskar dig, saknar dig, går inte en dag utan att jag tänker på dig. Men jag står hjälplös mot dig.


Lovely

Glömde skriva ut vägningen igår ju ;) haft fullt upp på min lediga dag.
Tänkte börja väga mig varannan vecka nu fram över, troligtvis iallafall :p börjar kännas tjatigt att vägas så mkt.
Vågen visade 90,5 :) är några hekto bara sen förra måndagen, går sakta nu tills jag går in på 80 talet.

Igår va jag på väla och hittade äntligen den perfekta lampan till vardagsrummet. Kunde inte varit mer nöjd, kostade lite men är värt varenda öre!! Love it!!
Hittade även en jacka jag vill ha men är för snål för att köpa den /: rädd att jag inte kan använda den till våren. Så får se hur de blir med den, fotade åtminstone mig i den så får drömma om den istället hihi.
Varit på lasarettet idag o är uppkopplad med EKG nu i ett dygn, skiiit drygt måste jag säga. Alla sladdar är ivägen hela tiden, gör mig irriterad. Låt denna natten gå fort så jag åtminstone kan sticka o få av dem. Blää.

Nu ska jag fortsätta min lediga dag med lite läsning i soffan ;)


2 årsdag

Två år sen jag blev tillsammans med mitt hjärta :) har hänt mkt sen dess och varit en tuff tid men de börjar bli bättre och bättre faktiskt, älskar han otroligt mycket fast han går mig på nerverna ibland. Har svårt att tänka mig ngn annan i mitt liv ngnsin❤❤


"Kärleken kommer och kärleken går, ingen kan tyda dess lagar.
Med dig vill jag följa i vinter och vår och all min levnads dagar.
Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din, din lycka är min."


Vi började dagen med massa mys i soffan, fixade till oss och sedan vidare till stan där bord va bokat, åt på tzatsiki som är en grekisk restaurang, jääääätte god mat. Vi delade först på en förrätt på stora räkor, sen beställde jag slovaki? Haha i min söta lilla barnportion sviiiin god❤ älskling åt en jävla stor tallrik med olika sorters kött, smakade lite av de, himmelskt! Ska lätt dit igen.
Skulle ätit efterrätt på pistachia men dem hade stängt så vi begav oss till laserdome och spelade lite :D sedan vidare till 7 eleven och mös på lite efterrätt där. Haft en super trevlig dag, älskling blev nöjd med sin lilla överraskning och jag blev super nöjd med min :) presentkort för att bygga naglarna är aldrig fel, kan välja massage istället så får se vad de blir hihi.

Hoppas på mååååånga fler år tillsammans med mitt hjärta ❤❤❤❤❤❤


Tröööööött

Sååååå jävla trött jag är nu, varit igång hela dagen och nu när jag slappnar av så blir jag jätte sömnig.
Tog först en lunch med Stoffe i stan, sen därifrån tog jag bussen till väla och möte upp Rebecca, vi shoppa lite och kollade maassor med kläder, hittade inget :( buhu!! Eller jo nu ljuger jag, hittade faktiskt ett par trosor till mig själv och en del av presenten jag ska ge Stoffe på lördag när vi firar 2 år.
Efter väla tog vi en tur in på Ikea, de är fan den bästa affären som finns, hittade skit mkt, handlade en löpare till köksbordet (bild nedan) skit snyggt blev de, även nytt draperi bild på de med ;) gardinerna tar jag imorgon, och fixade en pall till mig så nu kan jag nå upp i skåpen! Kort e jag hihi.
Efter Ikea blev de rusta haha, handlade lite bas grejer där bara, hittade inte alls mycket tyvärr. Men nöjd ändå. Fick skjuts hem av Rebecca och tur va väl de för satan vad de regnat idag.

När jag kom hem hittade jag en spindel i sovrummet och den försvann när jag skulle döda den :((( fan alltså!! Så nu har jag bäddat ner mig i soffan och får sova här inatt. Stoffe jobbar ju så han kan ju inte rädda mig om den kommer och tar mig.
Detta har varit en skit dag med mat, dumpat på de mesta idag så antar att de är en sån dag idag, lunchen gick okej men glass som jag alltid kunnat äta fick jag en fete dumpning av, och även middagen usch nä har blivit dåligt med mat idag pga de.

Imorgon är de jobb som gäller sen rullar de på ända tills söndag, får se vad vi hittar på med på lördag för något får vi väl fira med antar jag.

Godnatt❤


Run run run

Dagarna bara springer iväg nu känns de som :) bara två veckor kvar av mitt vikariat på åbrädden sen tillbaka till lasarettet. Fast har hört en liten fågel viska att jag fått förlängt där jag är och troligtvis får en timanställning.. Så vi får se.
Jobbade hela helgen och sen på söndag kom pappa med company på besök :) mkt trevligt❤ han hjälpte mig handla hem en kamera till resan så att jag inte blev lurad på något skit ;) är nöjd med den vi köpte, blev en olympus.
Igår tog jag tåget till Kävlinge och träffade mormor, hon blir alltid så glad när hon får besök så de är bara roligt att besöka henne, hon kom ihåg att hon lovade göra stuvad blomkål till mig och alldeles rätt så gjorde hon de ;) jag fick lära mig också hehe.

Trodde jag skulle få mer sovmorgon idag men ikke, lingonveckan är kommen och satan vad ont jag har de, smärta har jag så de räcker och blir över... Kommer bli en rolig dag på jobb med andra ord :S

Vägde mig igår va ju måndag ;) står nu på 90,9 och har sedan förra veckan gått ner 0,7 kg. Är skit nöjd för är över 6 kilo på 1 månad :O jisses hoppas jag hinner gå ner lika mkt till Turkiet hihi. De bästa med denna operationen är att än så länge är de endast mina armar som hänger, många har redan fått hängig mage/lår men magen är i stortsett platt på mig, kan vara åldern kanske och att jag inte fått några barn? Jävligt gött är de iallafall.

Ska börja med att städa lite idag tänkte jag, sen försöka att hitta på något kanske så jag slipper tänka på smärtan. Börjar inte fören Senare ju.

Have a nice day❤❤❤❤


Goooottt

Haft mysstund med Rebecka och lille Vincent denna kväll :) åkte ut till Sofiero och käka lite god glass och fick mysa med lille Vincent medans Rebecka tvättade bilen hihi.. Älskar bebismys❤❤

Jobbar imorgon och på söndag sen är jag återigen ledig hihi :) ska försöka planera in en massa så jag slipper bli uttråkad här hemma.


Godnatt ❤


Vägning

Glömde lägga upp vägningen igår :) va lite smått orolig för förra veckan stod jag på en platå, nu förstår jag varför hehe denna veckan har jag bara rasat i vikt och de fortsätter också. De gör inte mig något iallafall hihi ;)

Startvikt: 126 kg
Förra veckan: 93,9
Denna veckan: 91,6 -2,3 sen förra veckan.
Total viktnedgång: 34,4

Ja så jag kan inte klaga hihi, nu får de gärna hålla på så tills vi ska till Turkiet, för vill gärna nå mitt andra mål då :) är inte långt kvar nu!!!! Som jag läääängtar❤❤❤

Va i Kävlinge igår, hälsade på mormor och träffade älskade Malin, va på tiden :D hade sjukt mkt att prata om och ska försöka ses nästa vecka också. Tänk att två människor kan hålla ihop så länge.
Vi satt ute hela dagen igår och mös, mormor och jag laga mat tillsammans och snackade lite, hon är verkligen den som står högst i mitt liv. Hon har alltid funnits där, hon är min extra mamma :) önska jag hade haft pengar att besöka henne mer men de kommer.
Snart ska jag hämta ut mina Chanel örhängen och chilla ett tag innan jag beger mig vidare till en kväll på jobb.

Imorgon är jag ledig igen och då får jag besök av Amelie här :) får se vad vi hittar på men jag lägger en rose på kylning ;)

Ha en bra dag ❤


Mamma

Ordet mamma, de första jag tänker på är trygghet av någon anledning, en människa man älskar så högt att de finns inga ord. En mamma är någon som förser sina barn de bästa, kan ge dem allt de har och lite till. Som lär sina barn att dem kan klara allt i livet.
Hjälper med läxor och alla livets motgångar, finns där att trösta och visa kärlek... Trodde aldrig man kunde sluta älska sitt barn, att bara ge upp och sluta kämpa.

Mamma är ett ord som alltid kommer vara fundersamt för mig. Vet Inte riktigt in eller ut på den punkten. Önska att mitt liv såg annorlunda ut och inte så himla ensamt.. Önska att jag hade en axel att luta mig mot och för en gångsskull släppa alla ansvar. Har gjort allt jag kan och vet inte vad mer jag ska göra.

Vad är en mamma för er??

Ni som läser detta fattar nog ingenting, va tvungen att skriva av mig lite.. Denna blogg är ju till för de glada o samtidigt de dåliga stunderna.

Godnatt ❤❤


....

Denna dagen skulle jag ta De lugnt xD blev inte mycket med de!
Vaknade skit tidigt och somna om en stund efter igen hehe, så sovmorgon fick jag, efteråt stack vi till stranden, tog oss ett långt dopp i havet och solade lite, fick inte mkt färg men lagom iallafall.
Kom hem o hoppa direkt in i duschen, fixa till mig sen va de bussen till stan som gällde, träffade are och Åsa där :). Käkade middag och drack lite vin på bishop arms, jätte gott!! Lite besviken på att de blev så sent med middagen men ja de får gå.. Kom nyss hem och har äntligen lagt mig i soffan för att göra absolut ingenting :D

Frukost: havrefras m yoghurt
Mellanmål: knäckebröd
Lunch: nötter+frukt
Mellanmål: knäckebröd
Middag+kvällsmål: ceasarsallad m kyckling, blev så sent så fick slå ihop dem.

Imorgon är de dags för jobb igen så hoppas jag får en godnattssömn :p

Nattinatti❤❤


Svallningar

Fyyyyy vad jobbig denna dagen varit, nästan 30 grader i skuggan /: de är fan grymt att behöva jobba i sån värme när de inte finns ac.. Har mått skit idag pga av de och mitt humör haha de ska vi inte snacka om ens.
Har tagit de väldigt lugnt sen jag kom hem, druckit mycket och kollat på tvn.. Smutta lite på en glass innan men aptiten är inte där idag..
Imorgon är jag ledig och de ska bli underbart :) sova ut ordentligt.

Frukost: aprikoskräm
Mellanmål: yoghurt +halv macka
Lunch: linsgryta m quinoa o blomkål
Mellanmål: yoghurt
Middag: kycklingsallad
Kvällsmål: blåbärssoppa o knäckebröd

Hittade ansiktsbild på mig idag som jag lägger upp nedan :) folk säger att de hänt saker i huvudet men ser inte de lika lätt.
Ska tydligen bli värre väder imorgon så får se vad vi hittar på, kanske stranden men de känns inget vidare när de är alldeles för varmt.
Har startat Carolina gynnings film "blondie" nu på tv så får se om de är något som är värt att glo på ;)

Godnatt och ta de lugnt i värmen! ❤


RSS 2.0