....

Imorgon kvar sen ska jag vara ledig på söndag! Ska bli så skönt. Är helt slut.
Hade ingen bra morgon idag, på väg till jobbet hoppade kedjan på cykeln av o jag fick gå sista biten, försökte få på den igen men va så stressad....
När jag slutat tog jag på mig hårdhandskarna och fixa de hehe så kunde cykla igen. Va inne på maxi på vägen hem och kan inte rekommendera de på en fredag, kändes som jag va på Ullared :S.

Frukost: yoghurt m knäckebröd o avokadoröra.
Mellanmål: activia persika.
Lunch: kyckling sallad.
Mellanmål: lite permaskinka, korv o potatis? Bjöd på maxi ;)
Middag: laxsallad.
Kvällsmål: kokt ägg m knäckebröd o avokadoröra.

Nu säger jag återigen godnatt ❤


Sunshine

Tvååååå dagar kvar nu sen är jag fan ledig på söndag ;) ska bli riktigt härligt!!
Ännu en dag imorgon o har ett härligt morgon pass framför mig. Börjar 06.45 till 15.30. Kill me. Men de ska säkert gå bra hehe.
Är Inte lika trött idag så antar att dem första dagarna denna veckan va dem värsta, kollade iallafall mitt hb idag o de låg hyfsat, lite smått på gränsen till lågt. Men de fixar nog några järnpiller :).
Har jobbat på 47:an idag och måste säga att fan vad jag trivs bra där, bara längtar tills jag kommer tillbaka i höst igen, spänning är de till högsta grad och jag känner verkligen att jag gör nytta där. Underbart!

Frukost: knäckebröd o yoghurt.
Mellanmål: activia persika.
Lunch: fullkornspasta m köttfärssås o broccoli.
Mellanmål: knäckebröd.
Middag: kyckling sallad.
Kvällsmål: kokt ägg o knäckebröd m avokadoröra.

Fick världens kommentar Idag på
Jobb, en kvinna som såg jag gått ner lite i vikt och försökte förklara hur jag såg ut innan haha som jag skämdes. Hon tryckte typ ihop huvudet till kroppen och såg skit ful ut xD så säger hon "så här såg du ut innan" nu har du åtminstone en hals... Haha tack för den ;) ärliga människa.

Nu säger jag godnatt ❤❤❤❤


.......

Ännu en dag avklarad nu =) bara tre kvar! känns tungt haha.. får iallafall söndagen ledigt ;). 
Imorse satte jag mig på cykeln och märkte att jisses sån träningsvärk jag har, kan inte säga den är bätte nu efter denna dagens jobb haha, så ja träning får man på jobbet. Såg att jag cyklar 6 km och promenerar ca 1 mil/dag från att jag lämnar hemmet till jobb och sen ifrån jobb hem. Så fritiden är inte inräknad där, kanske ska försöka tänka på detta viset istället för att få ångest varje dag jag inte orkar gå ut och röra på mig, idag är en sån dag, kroppen orkar inte och menar verkligen att de finns knappt kraft för mig att stå upp ens. Får hopppas att de blir en bättre dag imorgon. 
Imorgon ska jag jobba på lasarettet, avdelning 47, ser faktiskt fram emot de fastän jag är trött, blir nog sista dagen där denna sommaren. Kommer tillbaka i september igen när jag är färdig på åbrädden =). 
Har kraftigt illamående denna kväll, hoppas de går över till imorgon. Kanske ska snacka med sköterskan om man kan få något mot de så man har de hemma ifall de skulle inträffa vid olägliga tider. we´ll see.
 
Frukost: Knäckebröd o yoghurt.
Mellanmål: activia persika. 
Lunch: Fullkornspasta m köttfärssås och broccoli.
Mellanmål: Knäckebröd. 
Middag: Lasagne sen igår. 
Kvällsmål: knäckebröd o yoghurt. 
 
Ska kolla klart argna snickaren och sen bädda ner mig i sängen, klockan ringer 04.50 imorgon. -_- döda mig!!
 
Godnatt ♥

....

Ännu en kväll där jag är fruktansvärt trött, börjar undra om jag inte har brist på något för detta är fan inte normalt för mig!
Jag jobbade morgon idag o blev inte mkt Sömn inatt för hade mardröm. Slutade rätt tidigt åtminstone, när jag kom hem så kom elektriker o ÄNTLIGEN säger jag bara är lampan på toan fixad :) på tiden!!

Vi hade möte på Folksam direkt efter angående försäkringar och även skrivit vem som får vems pengar om ngn av oss dör, även öppnat ett sparkonto vi inte får röra på ett år. Så blir nog en resa eller liknande då hihi.
Efter mötet stack vi till smart buy, hittade 4 st vinglas och två jätte fina krukor :) allt fick jag för 49:- otroligt billigt. Älskar den affären.

Frukost: müsli m mjölk o knäckebröd.
Mellanmål: activia blåbär.
Lunch: kokt fisk m ärtor blomkål o citron dill sås.
Mellanmål: kokt ägg.
Middag: lasagne.
Kvällsmål: kokt ägg och ett glas yoghurt.

Vanligtvis kan jag inte sova när de är ljust ute men ikväll bryr jag mig inte.
BTW har glömt skriva om vikten igår men jag har inte vägt mig ännu så skjuter upp den till nästa måndag istället :) får väl hoppas på något resultat.

Godnatt ❤❤❤❤


Omg

Skit vad trött jag är nu, tar på kroppen att lära sig nya saker. Fullt upp är de men samtidigt ganska chill om jag jämför med lasarettet.
Berättar mer imorgon för somnar snart.
Btw SEMESTERN ÄR BOKAD NU OCH VI ÅKER 9:de SEPTEMBER :D överlycklig haha!

Frukost: knäckebröd m ost o leverpastej.
Mellanmål: knäckebröd m leverpastej.
Lunch: grillat kött m sallad.
Mellanmål: - tyvärr inget :(
Middag: fullkornspasta m köttfärssås o broccoli.
Kvällsmål: kokt ägg m knäckebröd.

Godnatt på er, upp om 6 timmar för ännu en dag ;)


..

Ligger nerbäddad o ska snart sova. Hade en super trevlig dag i Kävlinge idag, träffades hos mormor allihop och min moster med kusin kom också :) vi grillade och åt lite tårta. Spelade några runder finns i sjön o yatzy och skrattade xD en bra dag med andra ord trots vädret.

Frukost: müsli m mjölk.
Mellanmål: avokado.
Lunch: keso o makrill.
Mellanmål: activia.
Middag: grillat kött med sallad o potatissallad.
Kvällsmål: kokt ägg o knäckebröd m ost.

Suttit o kollat resor hela kvällen, ska ringa bolaget imorgon och höra vad som ingår och lite annat :) isåfall blir de att boka imorgon hihi!!! Spännande.

Godnatt ❤❤❤

Söt syster jag har haha ;)


Kävlinge

Sitter nu på Ramlösa station och väntar på tåget som ska ta mig till Kävlinge :) ser fram emot de, blir som ett barn varje gång jag ska dit. Och får ångest när jag åker därifrån ;) bra kombination.

Ha en bra morsdag alla mammor där ute :) de är ni värda ❤❤❤❤


....

Idag har Inte hänt mkt, städat och varit en runda på Willys.
Gjorde även en linsgryta idag, jätte god blev den, hade en inspiration av Thailand :) dock inte uppskattat av Stoffe, men han är rädd för att vara nyttig.
Imorgon är de mors dag så jag tar tåget vid lunch till Kävlinge för att grilla och så. Kanske träffa Malin en runda om de finns tid.

Frukost: knäckebröd m ägg o makrill.
Mellanmål: vaniljkvarg.
Lunch: fullkornspasta m köttfärssås.
Mellanmål: vaniljkvarg.
Middag: linsgryta m ris.
Kvällsmål: kokt ägg o knäckebröd m makrill.

Precis kollat klart fotbollen, ganska spännande denna gången och München vann :) hade mina aningar. Nu är jag trött.
Godnatt ❤❤❤


...

Kvällen återigen kommen, ligger i soffan och ska snart starta filmen 'dark circle'. Är självklart en skräckfilm och har jag ngt val än att se den??? Näääää inte om man har en sambo som heter Stoffe.
Detta är en jävla dag alltså, dumpade på kvällamaten också, ingen kraftig men mådde skit! Detta kanske är en sån dag där man dumpar haha finns dem också xD
Nu ikväll har vi myst på nötter och spelat finns i sjön, är den enda kortlek jag kan förutom fyllespel och blackjack. Kul va de iallafall, älskar att spela.

Frukost: havregrynsgröt m hallon o mjölk.
Mellanmål: knäckebröd m makrill.
Lunch: sushi. +kycklingspett.
Mellanmål: några nötter o kesella citrus.
Middag: fullkornspasta m köttfärssås.
Kvällsmål: knäckebröd m makrill o citrus kesella.

Har hittat nytt beroende haha denna gången är de kesella fast med den nya smaken av citrus, helt otroligt god! Måste ni testa. Men jag får sluta med den för är inte särskilt nyttig, ska ta vanlig imorgon med bär istället.

Godnatt ❤❤❤


Sushi

Varit en dag med en del att Göra så kan säga att jag är trött nu ;) haha tycker de är de enda jag skriver här "att jag är trött".
Jag fixa mig lite duscha och vi tvättade färdigt sen tog vi bussen till stan :) skulle egentligen cyklat men jag har ett skavsår ;) så ville inte utsätta de för mer hehe.
Började med att käka lunch, kan säga att de är ingen höjdare att få dumpning på ngt ställe än hemma!!!! Fy fan säger jag bara, dock va den inte så kraftig vilket jag är väldigt glad över, vad åt jag då? Jo sushi haha, kan väl säga att jag äter inte de igen.
Precis när vi kommer ut går vi bredvid en kille som va utan tröja o bara såg allmänt mysko ut, och ifrån ingenstans flyger de poliser upp på trottoaren och blottar ner honom :O haha kan väl säga att jag blev lite chockad. Vi stod kvar och fick då reda på att han döljde en machettekniv i tröjan han tagit av och nyss knivskurit en man på ryggen/huvudet. Då är man väl inte frisk ;) tycker jag!!! Är glad för poliser vi i Sverige har, utan dem hade de inte gått runt, kan bli så arg på såna töntar som snackar en massa skit om poliser och drar alla över en kant. Nä nu snackar jag inte mer om de för blir arg haha.

Fick handlat morsdagspresent och hittade lite på smart buy, 4 st afrikanska huvuden. Dock lite smått besviken för väggen ser jätte klent ut xD dem såg större ut i min hand, ja ni ser själv på bilden. Älskar afrikanskt tema❤❤❤❤


...

Riktigt trött nu, ska ta sovmorgon imorgon så ställer inte klockan.
Dietisten ringde innan, fick tillomed höra att hon va stolt över mig för är många som inte sköter sig och inte gör enligt instruktioner som man ska. Hon sa även att jag måste vila och sova ut så därför ska jag försöka göra de imorgon :) kändes skönt att höra! För ibland känns de som jag gör fel.

Frukost: havregrynsgröt m hallon o mjölk.
Mellanmål: banan o nötter.
Lunch: sallad m något kött.
Mellanmål: grönsaker.
Middag: sallad med lite pasta o massa kött/fisk.
Kvällsmål: kokt ägg m knäckebröd o ost.

Godnatt ❤❤❤


Barndom

Suttit o messat en gammal kompis en stund om olika saker från förr.. Tog fram pärmen jag har med alla klassfoton på mig, har ifrån alla klasser förutom 7:an... Men de händer mig något varje gång jag kollar på bilder av en liten version av mig, jag blir ledsen, ser bara en massa sorg.
Har nog inte berättat de här men jag minns inte min barndom, de första minnet jag har kommer inte förrän i ålder 9-10 år. Har tänkt på en hypnos eller en jävligt bra psykolog som kan rota fram allt, för jag tror att de hänt något när jag va yngre, eller ja de hände mkt när jag va liten har jag hört av andra men känns inte som jag blivit påverkad eftersom jag inte minns.... Många säger att dem trodde inte jag skulle vara där jag är idag pga av omständigheter i mitt liv, kan själv vara stolt över var jag är men önska jag visste...
Den första tanken jag får när jag ser dessa bilder på mig är: hur kan man göra så mot ett sånt litet oskyldigt barn, sen slår de mig att de är jag på bilderna. Men förstår inte varför jag tror ngt har hänt denna flickan? Ligger djupt ner.. Och när jag kollar på bilderna ser jag inte mig själv.

Bjuder även på den härliga kameltån jag har på en av bilderna. ;) hihi


Underbart

Kom hem från utbildningen för en stund sedan, har gått jätte bra och har nu min licens för att kunna köra folk ;) har dock redan gjort de så mkt så detta va ingen match, man behöver ju inte licens på lasarettet så kört för fulla muggar där.
Fick även nycklar och nya arbetskläder, SKIT SNYGGA måste jag såga, jämfört med alla andra i kommunen.
Tröjan jag har på bilden är i jeans tyg och super skön. Byxorna får jag töja ut lite ;).
Texten som står på tröjan stämmer till 100% jag vill bo där som gammal, fatta att 1 gång i veckan får de äldre manikyr massage m.m!!!!!! Dem har höns i trädgården där de äldre kan pilla med o trädgårshus. Inte nog med de, maten görs av 3 stycken professionella kockar i köket. Dem får önska maten och personalen bakar kakor till dem. Fattar ni :O aldrig varit med om liknande.

Nu kommer vi till fördelarna med personalen ;) varje dag kan vi beställa egen mat av kockarna, för 40 kr har vi tillgång till en stor salladsbuffe varje dag och har även två raster, frukost OCH lunch..... Jag gråter nästan haha så underbart ställe! De äldre har även balkong, seriöst? Balkong :)))) jag önskar alla människor denna lyckan när de blir gamla. Jag vet att jag skryter men de är meningen :) överdriver inte.

Nu är de nog med de ;) ska vila en stund i soffan sen ner i tvättstugan o kolla tid.

Ciaooo


........

Då va kvällen kommer IGEN, går alldeles för fort. Undrar ibland vad jag gör av dagarna jag inte jobbar, sitter på röven framför soffan? Ungefär ja.
Har kollat runt på ännu fler resor idag, och äntligen efter många om och men hittar något jag kan tänka mig att bo på, och detta har inte fått en enda negativ kommentar, är dessutom 4 stjärnigt.Vad tycks om detta? Bild längre ner, priset är billigt, tror jag iallafall. Har ju aldrig varit utomlands så vad vet jag xD men den kostar för oss båda ca 12000 och då är de 14 dagars resa, all inklusive flyg, hotell och transfer till o från flyget. Billigt eller ej? Ngn som är van får gärna kommentera ;)
Idag har jag annars inte gjort mycket, tagit de väääääldigt lugnt och har inte ens pallat mig ut på promenad, kan säga de gav ångest :S.

Frukost: havregrynsgröt m hallon o mjölk.
Mellanmål: knäckebröd.
Lunch: kokt fisk m ärtor, blomkål o citron dill sås.
Mellanmål: yoghurt m hallon.
Middag: mousakka m blomkål.
Kvällsmål: kokt ägg o några nötter/torkad frukt.

Imorgon ska jag på liftutbildning på åbrädden (nya jobbet) kan väl säga att jag inte är taggad :p har gjort detta såååå många gånger innan. Får iallafall betalt för de.
Såg les miserable idag, den va bra men alldeles för lång, jag har inte tålamod att kolla film i 3 timmar :O men bra va den, såg dock inte hela. Nu är jag trött.

Godnatt ❤


Klipp klipp

Är så jäkla nöjd med mig själv denna dagen :) har klippt en vän och färgat hennes hår. De blev jätte bra, har alltid varit bra på att klippa men några gånger har de inte riktigt gått som jag velat så slutade klippa, men denna gången är nog den bästa någonsin.
Jag verkligen älskar de så ifall ngn vill bli klippt så gör jag de gärna :) finns dock alltid en sak ni måste veta och de är att jag aldrig kan garantera att de blir bra. Mycket kärlek till klippning❤❤❤❤❤ och tack Ninah för du tillät mig fixa ditt hår, finns tillbaka passionen jag tappat.❤

Har spenderat största delen av dagen hos Ninah :) vi har snackat en massa, kollat några avsnitt av serier och käkade middag ihop. Väldigt mysigt med såna dagar, sen hoppa jag på min cykel hemåt, kan ju säga att jag blev blött!! Jävla väder vi har :( blir alldeles besviken o lurad.

Frukost: havregrynsgröt m jordgubbar o mjölk.
Mellanmål: knäckebröd m makrill.
Lunch: makrill m bulgur o broccoli.
Mellanmål: knäckebröd m ost.
Middag: räksallad m lite bröd och Rhode Island.
Kvällsmål: knäckebröd m makrill o kokt ägg.

Testade idag att äta mango i barnburksmat, fy fan säger jag bara ALDRIG ALDRIG igen. Smakade som något medel kommit in. Inte okej!

Imorgon finns de inget alla planerat i mitt liv, hoppas ju att jobb ringer och frågar om jag vill jobba kväll ;) need money! Men man kan ju alltid drömma, har bestämt att jag ska iallafall se filmen les miserable om jag är ledig. Ngn som vill se med mig? Hojta då ;)

Nä godnatt ❤🌙


...

Jobbat idag, kan säga att de va helt sjukt. Hade många överbeläggningar så inte många minuters sittande idag, duktiga var vi!
När jag kom hem la jag mig i soffan och har legat här sedan dess, orkar ingenting idag för är alldeles för trött. Ont i benen har jag också. Försökt hålla ögonen öppna men nu går de inte mer så ska strax bädda ner mig, lär somna snabbt. Men blicken fastnar på en sjuk film på kanal 11 haha xD jag dör!

Hade ett väldigt intressant samtal med Hbgs hem idag, dem har fortfarande inte fixat toan och har gått 9
Månader sen vi fel anmälde de första gången. Nu satte jag ner foten och blev riktigt förbannad! Funkar inte så
Här längre. Tar fan 15 sekunder för lampan att tändas på toan. Finns fördelar att ha mitt temperament också.

Frukost: knäckebröd m leverpastej och vaniljyoghurt.
Mellanmål: vanilj kesella och knäckebröd m ost.
Lunch: moussaka m blomkål.
Mellanmål: halv avokado m lite yoghurt.
Middag: chorizo omelett m koriander o ärtor.
Kvällsmål: avokado m vaniljyoghurt.

Längtar tills imorgon :) har en klippning o färgning jag ska fixa på en tjej kompis. Tänkte först sola en stund innan dess, ska bli skoj, är en av mina största hobbyn :) klippa då! Hihi
Kanske ska försöka ge mig ut på en Pw också, va ett tag sen nu men har varit sjuk.

Nu säger jag godnatt ❤❤



Vad hände??

Kan väl säga att gamla Emily kom nyss fram, va "hungrig" när jag kom hem och tänkte inte alls när jag bara vräkte i mig pitabröd, va precis som jag glömde allt... Fick skit ont i matstrupen och kände hur de växte i munnen, ungefär som magsjuka, kunde verkligen inte trycka ner de och så klökte jag några gånger och allt kom upp haha tog bara 1-2 min från att jag ätit de.. Aldrig varit med om något liknande måste jag säga.
Känns ändå skönt att ha den pushen som sätter ner foten o Visar när jag gjort fel.. Nog om de.

Idag är de vägningsdag och är rätt nöjd med resultatet :)
Sedan förra måndagen har jag gått ner ca 2 kg, rättare sagt 1,9 kg.
Är skit nöjd :D
Totala viktnedgång är 22 kg nu!!! De känns helt underbart och har massa kvar.

Yeeey for me ❤👍👍


...

Ligger i sängen o hostar heela tiden.. Känns som den inte varit så här hemsk dessa dagarna, kanske läker? Hmm
Kom hem vid fyra tiden och mös ner mig i soffan med sjuklingen. Hade planer på att grilla idag men hade inte mycket ork när jag kom hem så beställde faktiskt mat!!! Ja jag syndade, eller ja jag kan inte säga att jag syndade egentligen för åt bara kött o sallad.

Imorgon är de jobb och jag börjar redan 06.45. Jag lär ju avlida av trötthet, tur jag är trött nu iallafall. Är på avdelning 47 imorgon, love it! En av mina favoriter. Diabetes är spännande. :)
Sen blir de hem och vila lite, försöka mig på en promenad imorgon om vädret tillåter mig o hostan så att säga.

Frukost: knäckebröd m skinka o kesella.
Mellanmål: kesella hallon.
Lunch: makrill.
Mellanmål: hann inte för satt på tåget. :(
Middag: kyckling i bröd, utan bröd haha.
Kvällsmål: vanilj kesella m några köttbitar.

Kan väl säga att denna helgen varit katastrof när de gäller maten, har lite ångest för har inte kunnat äta de jag brukar göra och nyttiga saker. Tur jag tänker så iallafall, finns många andra som är tvärtom och vill försöka prova sig fram med massa onyttigheter så jävligt stolt ändå :)

Nu ska jag sova, godnatt ❤❤


Mått

Då va de söndag och fyra veckor sedan jag mätte mig. Har sett fram emot detta =) inte så stor skillnad men tillräckligt för att vara nog hihi.. Jag är väl nöjd och de är de som räknas.
 
Mått 19/5-13
 
Start bröst: 125 cm
Nu: 111
Start mage: 136 cm
Nu: 124
Start Midja: 119 cm
Nu: 106
Start lår: 80
Nu:74
Start arm: 47 cm
Nu: 45
Start ansikte: 56 cm
Nu:52
Start hals: 46
Nu: 41
Start rumpa: 129 cm
Nu: 120
Start Vad: 50 cm
Nu: 46
 
Totala cm jag tappat:  81 cm!!!
 

Jisses snart är de en meter :O de känns kan jag säga, tyvärr syns de inte, Jo på kläder men annars knappt =) enligt mig iallafall. Heja mig allafall! 
 
 
 

Morrrrn

Regn regn regn är här, behövs kanske? Tycker inte jag ;) haha.
My har gått till jobbet o hennes kille ligger o sover så jag sitter här i min ensamhet och äter frukost. Blivit helt besatt av kesella hallon, mmmmm gott!
Ska snart fixa mig och invänta att Amelie ska komma hit :) va på tiden vi ses nu tycker jag, gått 1,5 år sen sist, anledningen till de är en sak vi får diskutera o förhoppningsvis lägga bakom oss :).

Efter de ska jag klippa mamma som inte blev av igår, sen åker jag med första bästa tåg hem till Helsingborg igen :) har en del att fixa.
Har fått nytt smink jag testade igår, kan verkligen rekommendera detta till folk. Täcker bra och känner inte mig så tung i huden, är köpt på vad jag kallar de för "polska marknaden" i Malmö så jag betalde totalt 230:- för detta på bilden, otroligt!!

Kommer även lite bilder från igår jag glömde lägga upp.
Have a nice day ;)


..

Varit ännu en fullspäckad dag, lite för mkt PMS har jag dock haft, men blir så när saker inte går till på mitt sätt (alltså rätt sätt) ;)

Efter jag solat o fixat mig ringde pappa och han va på väg för att hämta oss. Överraskningen idag som jag pratade om va en överraskningsfest för Karen (min styvmamma) :) hon fyllde år i veckan. Överraskad blev hon allt må jag säga, men något skumt anade hon haha ;) käkade god middag och tårta, pappa la dock upp alldeles för mkt mat på tallriken. Detta resulterade till att jag åt för mkt o fick hjärtklappningar :p tur de inte blev en kraftig dumpning iallafall.. Tårtan mådde jag bara illa efteråt.
Karen blev iallafall nöjd och glad över presenten :) hon fick nagelbyggnad av oss på en Salong i Malmö.

Tårtan som finns på bilden har min pappa gjort alldeles själv, han jobbar inte som bagare utan är veterinär för kött som kommer i butik men på sin fritid gör han tårtor :) jätte fina blir dem alltid så ifall någon behöver kan jag rekommendera honom o han är billig.

Frukost: knäckebröd m ost.
Mellanmål: flingor m mjölk.
Lunch: äggröra.
Mellanmål: tyvärr inget.
Middag: ( ser ni på bilden).
Kvällsmål: tyvärr blev de en liten bit tårta.

Nu är jag verkligen jätte trött, somnar när som helst.
Godnatt❤❤


Soooool

Jag ligger o steker på syrrans balkong :) helt underbart att vara i Kävlinge.
Har nyss duschat och ska snart fixa mig, mamma kommer snart så ska jag klippa henne. Va ett tag sen jag använde mina "skills" ;).
Kl 12 blir vi hämtade sen ska vi vidare till överraskningen hihi.


Full rulle

Ja var ska jag börja med denna dagen, har varit igång hela tiden och kan säga att jag är skit trött..
Tog tåget till Kävlinge vid fem tiden och bar varit igång sen dess, va hemma hos mormor en stund först, spelade lite yatzy och skrattade. Efter de stack jag o min syrra hem till henne, käkade lite och sen vidare till min mamma :) där spelade vi lite kubb med henne o hennes vänner... Självklart vann mitt lag ;) hihi!
Jag gav med mig på att vara försökskanin idag haha, syrran hade skaffat nytt akryl set o ville testa de på mig. Gick åt skogen kan jag säga så vi bytande till gelé istället och woala bild är nedan. Fick även en bild av hennes kompis :). Tog dock alldeles för många timmar av dagen så nu är jag trött, märker verkligen att jag inte orkar mkt.
De stora positiva idag är att alla jag träffad har gett mig komplimanger angående vikten, de gör mig sååå glad för jag ser inte de själv.

Känner verkligen att Kävlinge är hem för mig, känner mig så otroligt lugn o stressfri här. De bästa är också att de finns inga stadsbussar så man kan inte vara lat ;) jag ska flytta hit men när vet jag inte. För er som inte vet är jag uppvuxen här o flyttade till Helsingborg för 2,5 år sen.
Har planer att försöka träffa så många som möjligt denna helgen. Får se hur många jag hinner.

Frukost: havregrynsgröt m hallon o mjölk.
Mellanmål: knäckebröd m tonfiskröra.
Lunch: omelett gjort på koriander o tomat.
Mellanmål: vaniljyoghurt.
Middag: keso med makrill.
Kvällsmål: knäckebröd m tomatkräm och kokt ägg.

Nu är jag såååååå trött o kan ärligt säga att jag saknar Stoffe lite, LITE då :)
Godnatt ❤❤


Fan fan fan

Glömde lägga upp bild på klänningarna.. Ska iväg imorgon (överaskning) o vet inte vad jag ska ha på mig. HJÄLP!!!!!!
Vilken tycker ni? Beslutsångest.


May. 17, 2013

Jag syndar denna veckan o väger mig varje dag, kul att se skillnaden dag efter dag. -1,8 sen i måndes, chockad chockad chockad.

Snart in i duschen, packa lite och sen se om jag har ork att sticka till Kävlinge idag, är lite mörbultad fortfarande av förkylningen. Hostar kan skrämma livet av någon ;)


Hot

Jisses va varmt de varit idag, va skönare inomhus än ute. Jag hade små planer på att dra till stranden o sola men blev inte av.. Har tvättat hela morgonen och plockat undan här hemma :) så nu är de fint! Efter de belöna jag mig med en isglass, dock väldigt besviken för den smakade inte som förr, alldeles för mkt Socker o för lite smak :( buhu!! Efter halva glassen börja jag få hjärtklappningar o förstod att de va nog ;) ingen dumpning här inte!

Har gjort en riktig imponerad och enkel middag idag, men svin gott blev de! Gjorde kyckling i paket, de paketet innehöll en kräm jag gjort på Philadelphia, hade sweet chili sås och vitlök i den, tinade spenat och blanda i, la de på folie och rev morot över sen på med kycklingen o in i ugnen :) de skojar man inte bort, ska göras igen dock på kesella. Får skriva ner receptet ikväll annars glömmer jag de.

Imorgon när jag vaknar är de Greys anatomy dags, sista avsnittet denna säsongen och de ska tydligen bli AWSOME som jag längtar :) får ladda ner de till frukosten.
Tror även jag åker till Kävlinge redan imorgon, o kanske stannar till söndag om jag pallar. Är så jäkla trött på Stoffe idag, går mig på nerverna, de är för mycket nu känner jag, sen är de även detta med stödet efter operationen som börjar gå mig på nerverna. Är tjat nästan varje dag att vi ska "äta ute", men HALLÅ jag har inte gått igenom detta för att äta ute :O.
Aja nog om de.

Frukost: havregrynsgröt m hallon o mjölk.
Mellanmål: knäckebröd m tonfiskröra.
Lunch: omelett m ärtor, tomat o koriander.
Mellanmål: tyvärr inget /: fy på mig!!! Eller ja glass kan man väl säga xD
Middag: kyckling i paket.
Kvällsmål: knäckebröd m tonfiskröra.

Nä nu ska jag ta min hosta o förkylning o sova, mkt att göra imorgon. Godnatt ❤❤


Natti

Kan säga att idag mår jag bättre :) tror att de värsta va precis innan förkylningen bröt ut ordentligt. Har inte haft feber idag som de sett ut på tempen, men har även käkar massa panodil så vi får se mot kvällen om de stiger något.. Men förkyld har jag blivit o en jäkla hosta har jag fått, håller tummarna att de går över tills lördag.

Idag fyller min styvmamma år :D grattis grattis grattis! ❤❤❤❤❤❤❤ om du nu läser bloggen haha.

En sak jag inte förstår är att nu bara rasar jag i vikt :O sen i måndes har jag gått ner 1 kg och har ändå ätit ganska bra idag. Men jag gillar de haha, ska inte klaga, dietisten ringer nästa vecka så får se vad hon säger för dem ser helst att man tappar 1 kg/vecka och jag har tappat lite mer än de.
Jag har tagit de lugnt idag, när Stoffe kom hem stack vi iväg o solade lite, så nu är jag brun minst sagt, Stoffe blev röd IGEN.
Har verkligen haft ångest idag pga av de fina vädret, ville ut o promenera på stranden men samtidigt måste jag bli frisk till helgen för annars förstör jag mina planer :( !!!! Så jag tror jag gjorde rätt val.
Imorgon ska jag tvätta o ringa några samtal, sen händer de inte mer än så.

Frukost: havregrynsgröt m banan o mjölk.
Mellanmål: keso m makrill
Lunch: (rester) grillad kotlett o kokta grönsaker m keso.
Mellanmål: vaniljyoghurt.
Middag: (samma som lunch).
Kvällsmål: knäckebröd m leverpastej o gurka. Kokt ägg.

Nu säger jag godnatt för kl 07 ringer klockan o jag börjar tvätta då -_-
❤❤❤


Buhu

Känns som jag blivit påkörd av ett tåg denna kväll, antingen har jag en kraftig dumpning på kokt ägg eller är de febern som spelar spratt med mig, men mår jätte illa.
Har haft en rent helvete idag att få i mig mat, gått ner halvt kilo sen igår morse :S vet inte riktigt vad jag ska göra. Har aldrig matvägrat när jag varit sjuk förr men denna gången vill jag inte ha något. De jag fått i mig idag är saker jag tvingat i mig, tur de går med lite iallafall :)
Jag har jobbat idag, va jätte lugnt så va inga problem att jobba, kändes bra. Fick även skjuta hem av en kollega, haha de va en åktur för livet må jag säga!!
Sen jag kom hem har jag legat i soffan o degat, försökt tagit de lugnt men inte heller så lätt när man har ett hem att sköta, Stoffe fixade middagen iallafall :)

Frukost: knäckebröd m makrill
Mellanmål: några druvor.
Lunch: moussaka m broccoli (åt halva).
Mellanmål: inget.
Middag: grillad kotlett m bakad potatis o coleslaw. (Åt hälften /: )
Kvällsmål: lite vanilj yoghurt m kokt ägg.

Nu är jag riktigt trött så ska sova, förhoppningsvis hela natten också. Valde att inte ställa klockan så jag får sova ut ordentligt imorgon.
Godnatt ❤❤


May. 13, 2013

Glömde lägga upp denna, är en jätte bra app där man sätter eget mål och fyller i efter hand.
Som ni ser har jag ett tag kvar tills målet , vilket är 99,9 kg. De ljuva 90 talet är först.


:(

Mår verkligen skit kasst nu, febern bara stiger o stiger och halsen känns svullen..
Värsta av allt är att jag ska jobba imorgon, dem ringde innan och bad mig komma in och jag sa ja. Mådde ju rätt så bra då! Känner mig alldeles för dum om jag ringer o sjukar mig nu. Så jag går dit och kollar hur jag mår.

Ganska besviken på mig själv idag, har inte fått i mig mycket mat kan jag säga, kroppen vägrar. Vill bara dricka o inget annat. Jag försöker men kan Inte tvinga i mig de. Fixade åtminstone att storstäda! Yeeey.
Jag följde med Stoffe till optikern jag, STORT MISSTAG! Jag gick som en levande Zombie, jag skulle även ge han råd på bågar, de gick ju skit bra :S.
Somna direkt när vi kom hem men är lik trött ännu. Blir att skriva klart här sen sängen på studs.

Frukost: havregrynsgröt m hallon o mjölk.
Mellanmål: knäckebröd m makrill.
Lunch: falafel m bulgur o broccoli.
Mellanmål: inget.
Middag: några bitar kebabkött.
Kvällsmål: några bitar kebabkött.

Håll tummarna för att de går bra imorgon på jobb för annars blir jag fattigare än fattigast! :( buhu.
Bjuder på denna bilden av mig, är jag Inte porrig??

Sov gott ❤❤❤


-1,2

Vägningen är över och jag är super nöjd :) har gått ner sen förra måndag 1,2 kg.. Jag är nöjd vid 1 kg, resten är bara pluspoäng.
Totalt har jag gått ner -19,2 sen början av februari. De känns rätt bra, jag har satt mitt mål på två siffriga o är ett tag kvar tills de men kommer bli en overklig upplevelse när de väl händer :) *längtar*.
De bästa är att kläderna jag hade innan jag träffa Stoffe passar nu, så jag behöver inte gå runt med mina "lakan" på mig längre.

Sitter o äter frukost just nu, mår inte alls bra idag, håller nog på att få en ordentlig förkylning, halsen känns som sandpapper o bihålena värker. Ska försöka pigga upp mig sen städa lägenheten, känns som de blev en hel del för mig att göra idag.

Ha en bra dag :)


Träningsvärk delux

Vaknade med en ganska okej träningsvärk imorse, så efter några timmar begav jag mig ut för att springa/jogga/gå haha... Ja då jävlar slog träningsvärken på, inte bara i låren utan även i vaderna rumpan och även armarna haha xD trodde jag skulle dö. Men jag gav ikke upp utan fortsatte, gick inte lika snabbt som igår men de förstår jag. 4,3 km på 42 minuter. Men jag är ändå nöjd hihi.. Jag haltade hem och haltar fortfarande, mysigt ;)

Egentligen skulle de blivit bio idag men vi bråkade som fan så jag bestämde mig för att skita i de.. Blev inte heller städning idag så får göra de imorgon.
Gjorde falafel idag, svin gott blev de, är riktigt nöjd. Och de bästa är att jag använde inte recept utan följde mig själv med måfå och gott blev de. Kommer bli en favorit jag lär göra ofta!! För de är billigt som tusan.

Imorgon är de dags för VÄGNING :D ser fram emot de, känns som de kommer visa utslag, har märkt att magen försvinner mer o mer. Behöver dock tips på hur jag kan träna armarna utan gym, vill inte att kroppen smalnar men så är armarna kraftiga xD de ser inte speciellt trevligt ut.
Kom på att igår skrev jag fel film här i bloggen, kollade på dark skies inte på evil dead, va tillräckligt läskig ändå!

Imorgon ska jag städa, försöka hinna bort till Ninah sen ta cykeln till stan för att hjälpa Stoffe välja ut glasögon, kanske se om jag kan fylla på förrådet med makrill o kvarg.

Frukost: havregrynsgröt m jordgubbar o mjölk.
Mellanmål: knäckebröd m leverpastej o gurka.
Lunch: örtagårdsgryta med potatis, (barnmat).
Mellanmål: knäckebröd m leverpastej o gurka.
Middag: hemmalagade falafel m bulgur o tomat.
Kvällsmål: knäckebröd m makrill.

Hade inget hemma så fick tyvärr bli barnmat, har några burkar som nödlägen ;) rätt smidigt!

Ska Hoppa in i duschen nu sen kolla om jag hittar en film :)
Godnatt ❤❤❤


Varning för känsliga tittare haha!

Idag har varit en dag med mycket att göra. Känns så i kroppen åtminstone.
Måste börja med att säga att jag är skit stolt över mig själv, har idag sprungit i intervall 4 km på 35 min :) va mycket mycket längesen jag kunde göra de.. Ska på de imorgon, ska jävlar inte ge mig fören jag kan springa flera km i rad.

Vi har grillat idag, är verkligen lyx att ha en elgrill att bara ställa på balkongen :) snabbt o enkelt! Imorgon ska jag testa på falafel och ser fram emot de jätte mycket, jag älskar falafel och de är ju nyttigt också :) får se hur de smakar.
Efter maten idag blev vi rastlösa så stack iväg o solade, haha säger bara att bilden jag lägger upp nedan är på eget bevåg att kolla på haha.. Kräftan kallar jag han för. Så går de när man försöker Sig på min nivå ;) denna damen blir IKKE bränd haha, brun däremot.

Frukost: havregrynsgröt m jordgubbar o mjölk.
Mellanmål: knäckebröd med leverpastej o tomat.
Lunch: moussaka.
Mellanmål: knäckebröd m leverpastej och tomat.
Middag: grillad kotlett m coleslaw o skivad tomat.
Kvällsmål: knäckebröd m leverpastej och kokt ägg.

Sitter i denna stunden o kollar skräckfilm, evil dead heter den. Finns en anledning till att jag bloggar mitt i denna filmen, jag är skit rädd!!!! Nu har jag iallafall en anledning att inte kolla haha.

Sov gott, imorgon väntar en dag med storstädning ❤


Mmm skönt!

Så här skönt har jag de denna lördag ;) underbart är de! Speciellt nu när jag är så frusen.


..


Orkade inte skriva inlägg igår kväll, va riktigt trött så la mig i sängen o somna direkt.
Har märkt en grej dem senaste dagarna, mitt hår börjar försvinna, har nog aldrig haft så här tunt hår nånsin! Så jäkla äckligt bara för hittar hår överallt här hemma som jag tappat. Hälarna har spruckit för dem är så torra, men jag är super nöjd ändå :) va bara tvungen att klaga lite hihi... Än så länge är denna operationen de bästa jag gjort.

Idag står de grillning på menyn, ska bli gott :) och ngn god sallad till de.
Solen är framme men känns inte så varmt, så blir nog inte en promenad på stranden idag. Får bli häromkring istället.
Här kommer gårdagens intag av mat :)

Frukost:havregrynsgröt m jordgubbar o mjölk.
Mellanmål: knäckebröd m makrill.
Lunch: potatisgratäng, kebabkött o blomkål.
Mellanmål: knäckebröd m makrill.
Middag: moussaka.
Kvällsmål: knäckebröd m makrill o ett kokt ägg.

Stoffe har planer för idag så jag får se om ngn vill göra något med mig. Känns rätt drygt att sitta hemma, har dock en jävla massa att göra här hemma. We'll see! Hade velat åka till Kävlinge men har Inte pengar till de, har sparat undan stor del av min lön till nästa löning för den lönen jag lär få är ett skämt haha xD 248:- får jag denna månaden. Ja tyvärr är de konsekvenserna med att vara sjukskriven.

Ha en bra dag allesammans :) ❤


May. 10, 2013

Lite börjar hända ser jag :) Inte lyckats se något på mig själv fören nu, ingen stor förändring men jag kan se på magen.
Nu har ni fått se mina tvättkläder också haha xD jag har kläder för alla tillfällen! Dessa är dock inga porriga.


Opppss

Haha läste inlägget jag gjorde igår xD blev lite fel i några meningar. Men trött va jag, ska ju inte stå angående dumpningen imorgon utan i förrgår då ;) har inte planer på att dumpa idag!

Snart ska jag diska, sen börja tvätta :) funderar på att starta twilight filmerna under tiden jag tvättar. Lite myspys. Sen ska jag börja med moussakan, kommer bli mumsigt. Har en del att göra idag, ska försöka klämma in en promenad också på de :)


!!!!!!

Nä nu gjorde jag samma sak igen, denna gången va de mitt fel o hela inlägget försvann.....
Aja snart är veckan slut o hoppas de händer ngt kul i helgen, hoppas på fint väder åtminstone. Angående dumpningen imorgon, fy fan vad jobbig den va, jag la mig när den blev värre och tog typ 1 timme sen mådde jag prima igen haha. Sån skillnad man kan må. Men är glad att de hänt :) blir som en varning att jag gjort ngt fel.
Jobbade idag, katastrof på jobbet, sprang på avdelningen för de ena larmet gick efter de andra o omläggningarna skojar vi inte bort, vill inte se sår på länge.
Har grillat korv o kyckling spett idag, väldigt mysigt o gott :) gjorde vi bra! Även förberett till imorgon för jag ska göra moussaka, då blir älskling glad när han slutar jobba hihi.

Är riktigt trött nu, skulle sovit för 1 timme sen men pappa ringde o behövde hjälp med en sak. Men nu är jag nerbäddad o ska snart sova. Härligt!

Frukost: knäckebröd m leverpastej o tomat.
Mellanmål: vaniljkvarg m riskaka.
Lunch: korvgryta, mos o kokt broccoli.
Mellanmål: riskaka o vindruvor.
Middag: kycklingspett m bakad potatis o grillade grönsaker.
Kvällsmål: riskaka o knäckebröd m leverpastej o tomat.

Imorgon ska jag tvätta, kul :S eller inte! Ska försöka städa här hemma lite också, kanske sticka bort o sola lite. Får Se.

Nu ska jag sova åtminstone! Godnatt❤


.

Nä garanterat en dumpning! Fy fan vad jag mår nu.. Aldrig aldrig aldrig mer bacon!! Har klarat mig 5 veckor åtminstone. De e alltid ngt.


...

Fy vad tråkig dag de har varit, regnigt och grått. Samtidigt har de varit kvavt som bara den, gått och känt mig som en klimakterie kossa! Haha
Har träffat en kvinna genom gbp sidan på Fb idag, tog en fika o snackade en massa, kul att dela upplevelser med andra som gjort den. Man blir positivt påverkad :).
Sen jag Kom hem har jag i princip legat i soffan och inte gjort ett piss, de är verkligen en sån dag idag. Mår konstigt och är sugen på något hela tiden, inte lätt att vara kvinna ;).
Gav mig även på att göra nyttiga bars idag, de gick inte bra. Smulade sönder sig direkt så blev bara några små bitar. Men gott smakade de, gjorde dem på linfrön, russin, kanel och lite kokos. Smarriga smaker.

Imorgon är de jobbdags, känner riktigt i kroppen hur slut jag kommer vara att gå upp klockan 05 :S men de är härligt med OB. Kommer dock lite försent vilket jag tycker är SÅÅÅ pinsamt, men de gjorde inget. Får ändra mattiderna imorgon också så jag har energi innan jag börjar, de som är störigt med att inte ha schema..
Usch ligger helt utslagen o illamående i soffan, en dumpning kanske? Nja tror inte de för mår inte så jävla dåligt som dem säger. Tror dock inte min mage gillade bacon, aldrig mer bacon.

EN sak som gör mig så stolt över mig själv är att idag dödade jag en spindel, visste de va ngn jäkel som tagit sig in här igår.. Jag brukar vanligtvis ringa Stoffe o nästan gråta, men denna gången så kände bara "nä nu är de nog" så jag tog flugsmällaren. Stolt dam är jag nu.. Mött en fara idag ;)

Frukost: havregrynsgröt m jordgubbar o mjölk.
Mellanmål: lite vaniljkvarg m riskaka.
Lunch: varmrökt lax med sallad.
Mellanmål: knäckebröd m leverpastej o tomat.
Middag: (rester) fisklåda m kokt blomkål o kokta ärtor.
Kvällsmål: äggröra m bacon.

Snart blir de sängen så jag får några timmars sömn, kanske somna till ngn film på tvn.
Bjuder på den söta bilden på min näsa ;) den är inget att leka med haha!
Sov gott när de blir er tur ❤


Sleeeeeep

Trött är mildaste ordet just nu, ligger nerbäddad och somnar när som helst.
Tog de lugnt i förmiddes, stor handlade på maxi och sen kolla vi film när vi kom hem..
Ninah skickade vid två tiden att hon hade tid :) yeeey så hon cykla hit sen begav vi oss till stranden, solade som bara den och doppade fötterna. Eller ja rättare sagt jag doppade tårna o Ninah benen haha!!! Kallt som fan. Men färg fick jag :) såg de efter kvällsduschen.
Efter ngn timme där så stack vi hem till mig, jag laga lite mat och sen kollade vi på berättelsen om pi, kan verkligen rekommendera den, jätte bra är den. Älskar särskilt alla färger och den är vackert uppbyggd :).
När älskling kom hem starta jag ännu en film haha, motorsågsmassakern (den nya), skit kass som alla andra filmer. Börjar bli riktigt trött på sånt skit, samma visa varje gång. Blää! Aldrig mer sånt.

Frukost: havregrynsgröt m hallon o mjölk.
Mellanmål: makrill m tomat.
Lunch: sallad, lite av allt i den. Man plockar själv.
Mellanmål: riskaka + några nötter.
Middag: fisklåda med kokt blomkål.
Kvällsmål: knäckebröd m leverpastej o tomat + kokt ägg.

Nu ska jag sova!!! Godnatt ❤


Hot hot hot

Kl är 11 o de är 19 grader ute :) de är jätte skönt. Kom nyss hem efter handlat lite på Willys, nu är de bara Coop kvar sen är frys/kyl fylld med mat för denna månaden.
Får bege mig ut o gotta mig i vädret igen, försöka få lite färg hade inte varit fel.


-1 kg

Jävla skit, skrev ett jätte långt inlägg så försvann de precis när jag skulle lägga upp de!!! Ohhhh

Jag sov riktigt gott efter allt igår, vaknade super nöjd eftersom de va måndag och måndag innebär vägning :D den visade -1kg och jag är super nöjd. Hade hoppats på de.
Hade jätte tråkigt idag så satte mig på uteserveringen på cafét vid mig, tog en kula hallonsorbet och en chailatte, orkade dock bara halva kulan :) lite skillnad sen förr.
Lovade mig att ta de lugnt idag för va verkligen helt utslagen igår, de gick bra i tills nu ikväll, fick lite ångest att kolla på termometern som stod på 19 grader o jag satt inne. Så jag tog på mig mina nya skor o börja promenera, idag våga jag på mig att springa haha värre än jag trodde! Hade fel kläder på mig så ville Inte ta i ordentligt, så jag intervalla med spring o promenad. Hade tunika o vårjacka haha xD fräscht?? Eh nä.


Frukost: havregrynsgröt m hallon o mjölk.
Mellanmål: keso m makrill.
Lunch: rester sen igår + blomkål.
Mellanmål: vaniljkvarg o riskaka, goott :)
Middag: ärtsoppa m senap.
Kvällsmål: riskaka o knäckebröd m tomat.
Även syndat ikväll o ätit mer än jag borde på en dag, en gren vindruvor o några skivor päron. Men jäkligt gott.


Måste sluta kolla på Ola Conny o morgon. Dem ger mig alldeles för mycket idéer. Först skulle vi till ny, sen ändra jag mig till Chicago, sen ändra jag mig till las vegas xD och nu denna veckan ändra jag mig till Hawaii haha nu får jag ge mig. De lär sluta på new york, de är min dröm :)
Får se fram emot Grekland i september först dock xD.

Nu inväntar jag Stoffe sen ska vi kolla film och efter de däckar jag. Blir hans o Greta.
Sov gott ❤❤


Stora bokstäver!????

Usch vad trött jag är nu, varit igång verkligen heeeeela dagen!
Började dagen med att ta de lugnt imorse, när älskling vaknade bestämde vi oss för att ta en runda i stan. Så vi hoppa på hojarna och cykla ner, riktigt skönt väder måste jag säga.
Vi stack till stadium och jag fick handla löparskor, så snart så jävlar ska denna kärringen ut o springa. De är riktigt sköna och dämparen i hälen känns som man går på moln, adidas is the shit <3.

När vi väl va hemma så hade jag alldeles för mycket energi kvar i kroppen så jag tog på mig dem nya dojorna och hoppa på cykeln igen :). Stack till stranden och tog en promenad där, försökte sola lite också. Så ja de är minst sagt att hålla igång ;) kollade stegmätaren och den stannade på 13.3 km idag. Duktiga mig!

Grillade idag igen, mycket gott är de, har dock mått väldigt illa idag så aptiten va inte på topp. Har iallafall rester till lunch imorgon ;).
Imorgon är de måndag så de är dags för vägning :D hoppas den rört sig något åtminstone.

Frukost: havregrynsgröt m hallon o mjölk.
Mellanmål: knäckebröd m keso.
Lunch: lammfärsspett m potatisgratäng o kokt broccoli.
Mellanmål: några bitar kebabkött.
Middag: potatisgratäng m grillade kebabspett.
Kvällsmål: riskaka o knäckebröd m leverpastej.

Har nyss kollat klart filmen "mama", den sög balle!! (I Skåne betyder de rumpa). Jag skrattade åt vissa scener och jag är känslig som fan. Den va lite sorglig dock, speciellt mot slutet. Blir snart sängen, upp tidigt imorgon o ringa några samtal :) sen ska jag försöka sola för jag har aldrig varit så här blek.

Godnatt ❤


Grill grill grill

Idag har varit en otroligt lugn dag :) faktiskt den lugnaste på väldigt länge.
Älskling jobba idag så mötte upp han efteråt o vi cykla vidare till maxi för att handla :) fick hem en massa gott!!!
Har även invigt grillen idag, gick skit bra och otroligt smidigt är de, ställde ut den på balkongen och starta en knapp sen så skötte den sig själv. De kallar jag lyx!

Hittade idag riskakor på maxi, är inte så förtjust i de egentligen men hittade smaken äpple kanel. Den smakar paj!! Älskar dem :) ni måste testa de.
Efter middagen låg vi ordentlig mätta i soffan och har legat där tills nu haha, har spelat lite spel och kollat massa serier vi följer. Riktig mysdag.
Är riktigt besviken på vädret idag också, skulle vara varmt och jag frös som satan, de blåser ju något fruktansvärt. Trist.
Imorgon har jag ingen planerat, får se om jag kanske ska gömma mig i skogen o testa springa lite, bara för att se hur konditionen är. Vill inte ngn ska se mig.

Frukost: havregrynsgröt m frysta hallon o mjölk.
Mellanmål: keso m torkad frukt.
Lunch: mos, korvgryta och kokt broccoli.
Mellanmål: liten bit korv och riskaka.
Middag: lammfärsspett m potatisgratäng o kokt broccoli.
Kvällsmål: knäckebröd m leverpastej o rensalami.


Nu säger jag godnatt :) ❤❤


Natti natti

Ikväll är jag bitter, tycker verkligen allt går trögt nu. Vikten känns inte som den rör sig, får se på måndag. Hatar att kolla mig i spegeln, vill se skillnad men de gör jag inte. Fast ja de e inte många som ser skillnad, knappt ngn. De kommer väl. Rör mig jätte mycket, nästan 1 mil/dag i genomsnitt och promenerar alltid. Vill börja spring men jag skämma alldeles för mycket,
Är folk överallt här som kommer tro de blir jordbävning när jag springer.. Och har inte råd med träningskort så de sket sig... Ja som sagt BITTER!!!

Idag har jag haft energi så de skriker om de, började dagen med slappe på soffan. Tog tag i mig själv efter de och började på jysk, sen Willys och avslutade med ÖB. Fick cykla snabbt som fan hem för tvättstugan va min. När jag kände mig färdig där tog jag upp skiten o hängde. Kunde inte sitta still så jag slängde mig på cykeln till stranden och tog en lång promenad på nästan en timme där :) jätte härligt!! Får se hur vädret är imorgon annars kanske de blir en promenad där igen. När jag kom hem gick jag rakt på disken och sen dess har jag pillat med lite saker här hemma, de kallar jag energi!

Har idag suttit och tänkt en massa, jag måste hitta vänner, men jag vet fan inte hur man gör de. Förr va allt så lätt och nu känns de som jag har massa krav för vill inte de ska bli situationer som man upplevt förr. Jag är tex väldigt strikt med att inte ha vänner på jobb om något skulle gå snett så blir de obekvämt. Ja de e svårt, man kan inte heller bara gå ner sig i stan och börja snacka med någon för såna blickar man får då xD har haft några yrtanter som verkligen inte låtit mig gå, de va inte kul.

Älskling jobbar imorgon så lär inte hitta på något ser de ut som, ska nog bli fint väder så jag får se vad jag hittar på med, sola kanske. Grilla om inget annat :) usch nu börjar jag bli helt snurrig med vad jag skriver, hänger inte alls ihop detta så jag ska nog sova.

Frukost: äggröra o knäckebröd m keso.
Mellis: 1 päron.
Lunch: sallad med lite av allt i, (räkor, kyckling, salladsost, några pastabitar, avokado, bönor och oliver. (Va självplock).
Mellis: keso med torkad frukt
Middag: rester efter lunchen.
Kvällsmål: äggröra o lite makrill.

Fick även mina gratis tamponger hem idag ;) och en handkräm som gör under med torra händer! Har problemet med torr hud men denna är otrolig, när den är slut blir de den jag köper.

Godnatt❤


.....

Fredag imorgon, galet så fort veckorna går :O men jag längtar tills nästa vecka för då börjar pre-sommar i södra Sverige :D ska bli härligt att använda sommarkläderna, om jag inte fryser för mkt..
Idag har jag stått i, som alla andra dagar den senaste tiden. Har verkligen fått mer energi av att 17 kg är borta, orkar röra på mig för de e lättare. Energin tar slut snabbt men huvudet vill mer :)
Vaknade i tid imorse, duschade och fixa till mig sen drog jag till stan så jag va där när smart buy öppnade :) handlade Inte den tavlan jag egentligen skulle ha utan hittade en annan, dock lite dyrare, men lätt värt de. Hittade en fin ram, skylt att hänga på ytterdörren, present till mormor och lite vax :). Efter de på väg till bussen fick jag en impuls sak och gick raka vägen in till frisören och bokade en tid. (Jag hatar att klippa mig). Tog en lunch och träffa nicci snabbt sen va de min tur att sitta i besvikelsens stol, men faktiskt denna gången gick de bra. Hon fatta vad jag mena med att bara ta en liten bit och så klippte hon upp de lite, är mycket bättre nu och syns knappt jag klippt mig :D skit bra!! Blir nog några slingor innan sommaren också. På vägen hem hämtade jag ut mitt paket ifrån bon prix, kläderna satt Jätte bra, bild kommer nedan. Köpte en vit topp och en klänning.

När jag kom hem börja jag med storstädningen, sen snacka jag lite med piggly wiggly ;) på fb, bestämde att hon och company skulle komma hit så jag fick sällskap för kvällen :) snackade en massa o va ute en stund. Trevligt!!
Nyss tagit ännu en dusch för jag frös och slappar för fullt i soffan, ska snart sova imorgon är de tvätt dags -_-.

Frukost: 2 knäckebröd m Philadelphia o salami.
Mellanmål: inget tyvärr.
Lunch: kycklingsallad.
Mellanmål: knäckebröd med makrill.
Middag: mos, kokt korv och kokt broccoli.
Kvällsmål: kokt ägg o knäckebröd.


Lär sova gott idag, godnatt ❤
Btw va inte klippt ännu på bild nr två ;).


Jobb

Hade planerat egentligen att vi skulle grilla idag och festa till de med den maten jag skrev igår.. Men blev inte så, jobb ringde in mig akut för dem behövde personal. Och eftersom min sambo är pengakåt hade jag inte mkt till val, så jag fick snabbt fixa till mig och 40 min senare va jag ombytt o klar på jobb.
Va rätt lugnt där idag tills på kvällen, oboy då skulle ALLA patienter larma helt plötsligt. Blev spring hit o spring dit... Är helt slut, kollade även gångmätaren, gick 7,0 km på jobb idag ;) feels good!!!

Har utöver de inte hänt mycket. Imorgon Ska jag fixa mig snabbt på morgonen för tänkte vara på Söderpunkten till dem öppnar, måste ha tavlorna om dem är kvar!!! Hoppas hoppas hoppas. Sen hem och storstäda, fy fan vad här ser ut.

Frukost: äggröra m knäckebröd o salami.
Mellanmål: knäckebröd m Philadelphia.
Lunch: kokt blomkål, mos o korvgryta.
Mellanmål: knäckebröd m salami.
Middag: kokt blomkål, mos o korvgryta.
Kvällsmål: knäckebröd m salami.

Även Kommit på vrf jag känt mig hungrig så ofta på sistone, har ätit för lite frukost på morgonen, så idag börja jag med en mäktig frukost och se där, hungern försvann.. Tadaaaaa!

Nu säger jag godnatt ❤


RSS 2.0