Ikea

Haft en super mysig dag med Rebecca och Co. Vi tog en runda på Ikea, käkade lite och snacka en massa. Efteråt blev de en runda till systemet och därefter hem till Rebecca :) mös en massa med lille Vincent och blev bjuden på god mat! Jummy. 
Fick filmsällskap nu på kvällskvisten och de är ju aldrig fel, sitter o tänker på vad fan jag ska göra imorgon. Är sugen på allt, mest vill jag bara dricka en massa och dra ner i stan, ska bara hitta ngn som inte är tråkig men de är rätt svårt xD tänkte göra en räkmacka till mig ikväll och bara ta de lugnt. Händer de något så händer de, hade varit rätt skönt om jobb ringde in mig dock. Håll tummarna!!! 
Puss 















Ny vecka nya tag!

Då va sista veckan för året 2013 igång :) helt otroligt vad detta året har gått fort och hänt så otroligt mycket, tänkte sammanfatta lite ikväll. 
Sitter nu o väntar på Rebecca o lille vinnie, sen är de Ikea timeeee :D alltid lika trevligt! 
I väntans stund syndar jag med lite kesella citrus ;) ni som ska eller är opade vet att detta är Guda gott! Blir oftast rekommenderad i början att ta lite sånt ifall man blir sötsugen :) och de är väldigt uppskattande haha. Är ett bättre alternativ än godis eller kladdkaka, räcker även med ngn sked sen är de nog för de är kraftig konsistens.
Har ringt alla samtal idag och tog mig ca 2 timmar att bli klar med allt :O höll på att bli knäpp på alla telefonköer. Men de är gjort och jag är väldigt nöjd. 
Nä nu ska jag röra mig neråt! 
Pusssss ❤️




Söndag

Ja då va denna veckan över, har varit den jobbigaste helgen på väldigt väldigt länge. Varit ensam i princip hela helgen, och att vara ensam är min rädsla för alla tankar smyger fram och ångesten blir värre. Gråtit som ett barn med jämna mellanrum här hemma, och på tisdag är de nyår, har inga planer alls, får se vad som händer. Annars håller jag tummarna för jobb. 
Idag har jag blivit helt klar med mitt rensande av garderoberna :) även fått undanplockat här hemma. Grannen kom på besök ikväll, kolla lite film o snacka lite, såg Water for elephant oh så fin den filmen är blir alldeles rörd. 
När jag sorterade hittade jag en massa roligt hihi ska lägga upp bilderna imorgon, asg till Max! 

Imorgon är de ny vecka, och har en jäääävla massa att göra så hoppas på ett sätt att jobb ej ringer. Har massa samtal och även besök på systemet o arbetsförmedlingen. Rebecca ville vi skulle besöka Ikea på förmiddagen och vem kan tacka nej till de erbjudandet? Inte jag iallafall :D 

Nu ska jag sova för en massa jmorgon, godnatt ❤️❤️





Man of my dreams.

Godmorgon eller ja godmiddag kanske jag ska säga. Har sovit väldigt länge idag :) blev sent igår trots jag va hemma alldeles ensam o glodde tv. 
Idag ska jag rensa en massa i garderoberna och lägga ut på Tradera, lägger även ut några plagg här ifall ngn blir intresserad :). Tänkte ta en cykel tur till ÖB och willys snart så jag får handlat mitt tvättmedel o lite sådant. Och ikväll vet jag inte riktigt ännu, hoppas på att träffa sötnöten men vore dumt att hoppas på för mycket. 
Har fått tipset att göra en lista på den perfekta mannen, så gjorde min faktiskt :) den är lång och ja jävligt krävande men rätt skönt att gå lite efter en mall. Och även kunna sätta krav på vem man träffar, förr hade jag noll krav men inte idag. Nä nu ska jag fixa mig o hoppa på cykeln :) 
Ha en fin dag ❤️


Häe Kommer lite plagg, är ni intresserade så kommentera så skriver jag pris storlek o frakt kostnad :) 









Lovely day

Fredag är över och har inte gjort något förutom att handla mat som jag sa jag skulle göra. Träningen palla jag inte, dum som jag är!!!! 
Rebecca hämta mig vid 12 och vi begav oss mot väla :) självklart gick vi förbi sko affären och Lilla jag köpte 3 par skor :O såååå typiskt att dem ska rea ut de när jag egentligen inte har råd med de. Men jag klarar mig ändå... 
Efter väla blev de självfallet en runda på Ikea ;) hittade sjukt billigt champagne glas och ngt ljus. Hade som alltid trevligt med lille Vincent o Rebecca :) en bra dag.
Hade hoppats på fest ikväll men blide inget, alla är trötta efter jul eller sparar sig till nyår ;) bara eliten som är på topp!! Haha. Nä får hoppas på lite mer tur imorgon då kanske. Så denna kvällen har jag bara druckit te och dränkt mina sorger med en film. Hatar såna kvällar när jag tvunget måste sitta själv, de är dem värsta kvällarna! Har sorterat lite här hemma och imorgon ska jag ta tag i garderoben, är Massa kläder som inte passar längre. Är de någon som behöver så har jag en massa att sälja. Tänkte lägga ut de på Tradera eller om ni ger bra pris :) är rätt nya kläder som blivit för stora. 
Här är alltså paren jag köpte idag :) kan säga att klackarna på de ena lär döda mig en dag på krogen haha men är nog värt de. 




Godnatt❤️

Better late then never. -50 kg

Godmorgon alla fina läsare! Har haft jätte mycket den senaste tiden så har inte orkat göra särskilt mycket på denna sidan. Varit mycket psykisk frustration sen jag blev singel och att handskas med att bo själv har varit svårare än jag trodde. Vikariatet blev nästan en månad förlängt och fick december ut också :) blev väldigt glad över de. Dock står jag nu här och har ganska mycket panik över att inte klara av att betala alla räkningar när de väl kommer till de. Men jag ska fixa de har jag Gett mig fan på! 

Julen är nu över kan man väl säga och detta året blev de inget pynt i min lägenhet för jag har tappat den jul känslan i år. Att vara själv är inte alls samma känsla som att ha någon vid ens sida. Julen har varit det svåraste hittills, har nog aldrig känt mig så ensam som denna månaden, gråter ofta och oftast vet jag inte ens varför jag gråter. Mycket skumma känslor nu. Ska bli skönt när våren knackar på dörren, blir nog enklare då.

Nu till ett väldigt positivt besked jag fick för ganska exakt 2 veckor sedan :). Jag va på Gyn för att ta cell prov, läkaren kollade även mina äggstockar hur det såg ut med min pco. And Guesss what!!! Jag kan bli gravid :') hon kunde nästintill ta bort hela diagnosen av pco pga att jag enbart hade 7 blåsor. Detta är normalt enligt henne och fick beskedet att nu kan jag bli gravid utan problem :) jag blev så otroligt lycklig och en stor börda släppte över mina axlar. Samtidigt fick de mig att tänka hur sorgligt de är att få detta beskedet ensam, hade velat dela denna glädjen med någon som känt exakt samma
Lättnad. Men är lyckligt lottad❤️

I onsdes va de juldagen och alla vet vad de innebär ;) utgång! Va jätte trevligt, lina och Padde kom hit så drack vi för fulla muggar och spelade lite spel. Sedan va de dags för utgång, även om vi stod 1,5 timme i kön till Harrys för att sedan lämna Harrys och gå vidare så va de fan bästa kvällen på länge :) fick många goda skratt o träffa Goa människor. Hoppas vi kan göra om detta snart! 
Idag är de fredag och jag är smått bakis fortfarande haha men även sjukt fest sugen, får se vad som händer om de är någon som pallar dra ut med mig :) får även bli ett träningspass känner jag. Har börjat träna på 24/7 för några veckor sedan o jag älskar de, ligger nära mig och kan dra dit vilken tid på dygnet. Behöver bara ett schema att träna efter men de får jag hjälp med :) 
Nä nu ska jag gå o göra något vettigt :) här kommer lite bilder på min resa månad efter måndag. Puss❤️❤️















Kommer aldrig ångra att jag gjorde denna operation ❤️De bästa som hänt mig ❤️❤️

RSS 2.0